ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

vagelis553

New member
21 September 2008
2
ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΧΕΙΑ DALI CONCEPT 6 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΕΩΣ 700€………….ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔEΣ ΤΟΥ CLUB) Ο ADVANCE ACOUSTIC MAA 405

Kαλος ήρθες στην παρέα. Αν θέλεις μην γράφεις κεφαλαία γιατί είναι σαν να "φωνάζεις".

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής που αναφέρεις δεν είναι ολοκληρωμένος αλλά τελικός. Χρειάζεσαι δηλαδή μαζί με αυτόν και έναν προ-ενισχυτή.

Εγω θα σου πρότεινα να ακούσεις τους NAD C355BEE (510 Ευρώ) και Acram A70 (680 Ευρώ).

Καλή συνέχεια

Αγαπητέ φίλε έχω τον advance acoustic 305 map και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος τον έχω σχεδόν ένα χρόνο με πολύ λιγες ώρες και αν θες τον πουλάω 550 ευρώ. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος για να μην παρεξηγηθώ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα το τηλ είναι 6944787552 σε περίπτωση που τον θές

αν είναι να πας στα 700,
έχει NAD C355BEE (510 Ευρώ), Acram A70 (680 Ευρώ), rega brio 3 (480 Ευρώ), audiolab 8000se (510 Ευρώ), creek (περίπου 750 Ευρώ) και άλλους...

αν μπορείς να τους ακούσεις καλύτερα...

Η σιγουρη λυση (εαν ξεκινάς τωρα) είναι ο NAD. Δεν θα σε απογοητευσει με τιποτα.

Φιλε μολις αγορασα (προ 10ημερου) τον NAD 352 στα 562Ε
(μου εκοψε και λιγακι ειναι η αληθεια).
Ειμαι αληθινα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με τον ηχο του (ηχεια energy c300).
Ο NAD οδηγει τα ηχεια πραγματικα αβιαστα (ζεσταινεται ελαχιστα και μονο στις υψηλες εντασεις).Εχει τεραστια διαφορα τουλαχιστον απο απο κατι yamaha
που ακουσα με τα ηχεια μου...
Δεν ειμαι καθολου εμπειρος στην αγορα Hi-Fi.
Απο εδω εμαθα σχεδον ο,τι γνωριζω για το χωρο.
Επισης λογω οσων ακουσα στο φορουμ αποφασισα να κανω τις
συγκεκριμενες επιλογες-σπαζοντας τον κουμπαρα μου-
και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
NAD με κλειστα ματια φιλε.
Ευχομαι καλες ακροασεις.
ΥΓ.Μην υποτιμησεις το θεμα της πηγης.Ο,τι καρτα και να φορεσεις στο pc
-μιλαμε για λογικα ποσα- θα ακουγεται χειροτερα απο το πιο ξεφτιλισμενο dvd crown.

-μιλαμε για λογικα ποσα- θα ακουγεται χειροτερα απο το πιο ξεφτιλισμενο dvd crown.

Μεγα λαθος!

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Φιλε μολις αγορασα (προ 10ημερου) τον NAD 352 στα 562Ε
(μου εκοψε και λιγακι ειναι η αληθεια).
Ειμαι αληθινα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με τον ηχο του (ηχεια energy c300).
Ο NAD οδηγει τα ηχεια πραγματικα αβιαστα (ζεσταινεται ελαχιστα και μονο στις υψηλες εντασεις).Εχει τεραστια διαφορα τουλαχιστον απο απο κατι yamaha
που ακουσα με τα ηχεια μου...
Δεν ειμαι καθολου εμπειρος στην αγορα Hi-Fi.
Απο εδω εμαθα σχεδον ο,τι γνωριζω για το χωρο.
Επισης λογω οσων ακουσα στο φορουμ αποφασισα να κανω τις
συγκεκριμενες επιλογες-σπαζοντας τον κουμπαρα μου-
και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
NAD με κλειστα ματια φιλε.
Ευχομαι καλες ακροασεις.

***** ΥΓ.Μην υποτιμησεις το θεμα της πηγης.Ο,τι καρτα και να φορεσεις στο pc
-μιλαμε για λογικα ποσα- θα ακουγεται χειροτερα απο το πιο ξεφτιλισμενο dvd crown.******

γιατι το λες αυτο ;

η καρτα η ενσωματομενη στο πισι μου ακουγεται καλυτερα απο οποιο πλευερ επιτραπεζιο ειχα .....

και πλεον ακουω σι ντια μονο απο το πισι....

Και για να μην βγω απο το θεμα ....

στο ΕΒΑΥ παιζονται φοβερες προσφορες με πολυ καλα μηχανηματα αν ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο ισως.....