Αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτή

Τελικά βρήκα μεταχειρισμένο από κάποιο μέλος του φόρουμ τον Hegel H1 MK4. Ο ενισχυτής είναι ουσιαστικά καινούργιος, έχει ακόμα ένα χρόνο εγγύηση και παίζει εξαιρετικά με τα Xero. Τον συνδυασμό των Xero με Hegel τον είχα ακούσει και στην πρόσφατη έκθεση και με είχε ενθουσιάσει. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του Hegel.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς, αυτή την εποχή είχα ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου και έτσι δεν μπόρεσα να ακούσω κάποιους από τους ενισχυτές που μου προτάθηκαν εδώ. Εν τω μεταξύ ενώ ήμουν έτοιμος να αρχίσω το ψάξιμο, εμφανίστηκε η αγγελία του Hegel, η τιμή ήταν δελεαστική, τον συνδυασμό με τα Xero τον είχα ακούσει και μου άρεσε και έτσι κατέληξα σε αυτόν.
Είναι πιθανό να μεταφερθεί το σύστημα σε ένα μεγαλύτερο χώρο, οπότε και θα χρειαστώ μεγαλύτερα ηχεία από τα Xero. Αυτή την εποχή υπάρχει μιά σημαντική έκπτωση στα ATC, δεν ξέρω βέβαια αν ο Hegel θα είναι αρκετός για να τα οδηγήσει. Θα προσπαθήσω να πάω από την αντιπροσωπεία να τον ακούσω με τα ATC και βλέπουμε. Διαφορετικά ίσως ψάξω κάτι σε Spendor, Proac, PMC κλπ.