Αγορά Ολοκληρωμένου Home Cinema - Audio System

niolaz

New member
26 April 2013
11
Αγαπητοί φίλοι γειά σας ,
σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αγοράσω ένα ολοκληρωμένο Home Cinema που θα είναι και για Ταινίες και για Ήχο.
Στον ενισχυτή έχω καταλήξει στον Denon AVR-X2000.
Θα ήθελα την άποψή σας για τα ηχεία Βose Acoustimass 10 Series IV.
Στην αρχή σκεφτόμουν για κάτι πιο οικονομικό αλλά κάποιοι γνωστοί μου με "έβαλαν στην πρίζα" για αυτά.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο αντί για αυτά , ίσως και πιο οικονομικό;
Δυστυχώς δεν έχω στάνταρ χώρο που θα τα βάλω λόγω συχνών μετακομίσεων...

Υ.Γ. Δεν είχα ποτέ μου κάτι παρόμοιο και αν θα αγοράσω κάτι θα είναι μια μια ζωή (για όσο αντέξει).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Last edited:
Αγαπητοί φίλοι γειά σας ,
σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να αγοράσω ένα ολοκληρωμένο Home Cinema που θα είναι και για Ταινίες και για Ήχο.
Στον ενισχυτή έχω καταλήξει στον Denon AVR-X2000.
Θα ήθελα την άποψή σας για τα ηχεία Βose Acoustimass 10 Series IV.
Στην αρχή σκεφτόμουν για κάτι πιο οικονομικό αλλά κάποιοι γνωστοί μου με "έβαλαν στην πρίζα" για αυτά.
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο αντί για αυτά , ίσως και πιο οικονομικό;
Δυστυχώς δεν έχω στάνταρ χώρο που θα τα βάλω λόγω συχνών μετακομίσεων...

Υ.Γ. Δεν είχα ποτέ μου κάτι παρόμοιο και αν θα αγοράσω κάτι θα είναι μια μια ζωή (για όσο αντέξει).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δαπανήσεις;

Φίλοι μου ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Όχι δεν έχω ακούσει τα Bose. Εννοείς ότι είναι πολύ καλά ή πολύ χάλια ?

Το αρχικό μπάτζετ μου είναι στα 1000€ , αλλά αν είναι όντως κάτι πολύ καλό σε ηχεία είμαι διατεθιμένος να κάνω κάποιες θυσίες....
Ο X-2000 με καλύπτει από τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν με ενδιαφέρει κάτι καλύτερο (πχ Χ-3000 ) αλλά το πρόβλημά μου είναι τα ηχεία.

Ευχαριστώ.

Δεν θα τα πρότεινα, αν και έχω ζήσει από το 1986 και για μια 10ετια με ότι είχε βγάλει η Bose τότε. Αν βγάλεις από την μέση το στοιχείο εντυπωσιασμού μεγέθους δεν έχουν κάτι άλλο. Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θα ακούς.

Δυστυχώς ο χώρος που θα ακούω δεν είναι στάνταρ λόγω συχνών μετακινήσεων (2-3 χρόνια κάθε φορά)...
Ένας από τους λόγους που μου αρέσουν είναι το μέγεθος τους γιατί είναι αρκετά εύκολα στην μεταφορά.
Το πλεονέκτημα που έχω αυτή στη στιγμή είναι η τιμή που μπορώ να τα αγοράσω.
Υπάρχει η δυνατότητα να τα αγοράσω με 900$ (650€).
Πιστεύεις αξίζει τον κόπο ή είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν?
Έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο?

Ευχαριστώ.

Φίλε αφού έχεις και συχνές μετακινήσεις μάλλον λόγω δουλειάς θα σου πρότεινα ένα ολοκληρωμένο της sumsung με όριο τα 450 ευρώ. Έχω βάλει ένα στο εξοχικό και ο ήχος του, η όψη του και η εικόνα του είναι πέρα από αυτό που περιμένεις να δεις για 400 ευρώ. Για να καταλάβεις 3d bluray, με ενισχυτή, ραδιόφωνο, 5 ηχεία, sub, ipod dock, usb θύρα που παίζει τα πάντα, σύνδεση στο internet και δυο hdmi input (σημαντικό για το ps). O ήχος του σε ένταση είναι πολύ πάνω από αυτό που μπορείς να παίξεις σε ένα διαμέρισμα χωρίς να παραμορφώνει και η εικόνα άψογη. Όταν με το καλό αποκτήσεις μόνιμη έδρα και σταματήσουν οι μετακινήσεις από την δουλειά σου χτίζεις κάτι ολοκληρωμένο.

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου ,
θα βάλω όλες τις παραμέτρους κάτω και θα αποφασίσω.