αγορα ολοκληρωμενου λαμπατου για ηχεια αναισθητα!! 87db

Leo πολύς κόσμος το λέει αυτό και δε τον αδικω.απλα κατα τη γνώμη μου την "ανωτεροτητα " τους αυτή τη χάνουν όταν είναι λιγότερες απο 4 στο κανάλι,παντα νιωθω κάτι να μου λείπει,γι αυτό και έχω καταλήξει στις 6ca7.βέβαια ξέρεις πολύ καλά οτι όλα δαυτα είναι γουστα ..αντικειμενικα ομως κ όπως πολύ σωστά τα λες δύσκολα θα κουνησουν 87ρι ηχειο

MUSICAL FIDELITY F15 - F22 αν και ο τελικος δεν ειναι λαμπατος μονο ο προενισχυτης ....τι λετε

Γενικα και υβριδικους μπορεις να κοιταξεις.Η λαμπα στη προενισχυση μετραει κατα τη γνωμη μου.
Το ζητημα ειναι να το ακουσεις και να σ αρεσει.Στα χρηματα σου παντως θα κοιταζα σιγουρα XTZ και ΧINDAK απο τρανζιστορ πλευρα.
Τωρα για τα λαμπακια εδω θαμαστε και θα τα λεμε

λοιπον επειδη εχω πολυ μπερδευτει θα αρχισω να ακουω για να καταλειξω καπου,ο σκοπος μου ειναι να βελτιωσω τον ηχο μου μετα απο χρονια παρεα με τον cyrus 2 οσο για τα ηχεια υπαρχουν λογοι (σπουδαιοτερος η συζυγος !!!) που δεν πρεπει να πειραξω
το βασικοτερο ειναι να τους ακουσω στο χωρο μου ,αυτο θα επιδιωξω αλλιως δεν κανουμε τιποτα, θα σας ενημερωσω ναστε καλα

μία ερώτηση μιας και το έφερε η κουβέντα:
η αλλαγή λυχνιών σε ολοκληρωμένο από EL34 σε KT88 θα προσφέρει και σε οδήγηση ή μόνο σε watt;

To ζητημα ειναι αν τις αντεχει το κυκλωμα σου μτς κτλ κτλ

τις σηκώνει, το θέμα είναι αν θα κερδίσει σε οδήγηση ή όχι.
μάλλον ´δεν είναι εύκολη ή απάντηση ή πολύ τεχνική.

Last edited:
ΚΑτι θα κερδισει αλλα μη περιμενεις τραγικες διαφορες,ασε που θα αλλαξει ηχοχρωμα
ειναι τελειως διαφορετικες λαμπες.αν εχεις ακουσει κ σου αρεσει ο χαρακτηρας τους why not
Το ζητημα ειναι οτι αξιολογες κτ88 aka gold lion ειναι ενα διολου ευκαταφρονητο εξοδο

Απάντηση: Re: αγορα ολοκληρωμενου λαμπατου για ηχεια αναισθητα!! 87db

μία ερώτηση μιας και το έφερε η κουβέντα:
η αλλαγή λυχνιών σε ολοκληρωμένο από EL34 σε KT88 θα προσφέρει και σε οδήγηση ή μόνο σε watt;

Οι KT88 έχουν καλύτερα άκρα.
Σιγουρέψου ότι οι μετασχηματιστές είναι κατάλληλοι,αν ναί,θα πάρεις κάτι και σε οδήγηση