Αγορά ολοκληρωμένου συστήματος home Cinema

Ferox

Established Member
5 January 2008
167
καλησπέρα στην κοινότητα.
θέλω να ανανεώσω το παλιό μου 5.1 σύστημα με κάτι ποιο καινούριο.θα με βόλευε καλύτερα μια έτοιμη λύση (ενισχητης + ηχεία μαζί ) παρα ξεχωριστα. στο όλο σύστημα το θέλω για gaming (Ps3) και ταινίες περισσότερο. τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι κοντά στα 1300 ευρώ.*
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων*

p.s. άμα είναι ποιο οικονομικά να τα πάρω ξεχωριστά ηχεία και ενισυτη τότε δεν έχω πρόβλημα*

Αν και δεν ειμαι ειδικος αλλά πιστευω οτι υπαρχουν προτασεις και στις 2 λυσεις δηλ. πακετο ενισχυτης+ηχεια απο την ιδια εταιρια αλλά και ενισχυτης και ηχεια διαφορετικων εταιριων στην τιμη των 1300 ευρω.

Ειπα το ιδιο πραγμα με σενα αλλά με διαφορετικα λογια :)

Με 1.300 ευρώ μπορείς να πάρεις ξεχωριστό σύστημα ενισχυτή - ηχείων, που είναι και το προτιμότερο.

Δώσε μας ακόμη ένα στοιχείο. Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος σου;

τα η σειρά emphasis πόσο έχει; και οι 3 amp που μου εδειξες είναι ισαξιοι; σορρυ αλλά δεν το κατέχω και παρά πολύ

τα η σειρά emphasis πόσο έχει; και οι 3 amp που μου εδειξες είναι ισαξιοι; σορρυ αλλά δεν το κατέχω και παρά πολύ

Οι ενισχυτές είναι της ίδιας κατηγορίας τιμής. Διαλέγεις όποιον σου αρέσει. Σημαντικές διαφορές δεν υπάρχουν.

Οσον αφορά τα ηχεία, με 810 ευρώ παίρνεις την 5άδα και το υπογούφερ.

http://www.skroutz.gr/s/261139/Roister-Emphasis-25-5-SUB.html?keyphrase=Roister++Emphasis+25/5+SUB

σ´ευχαριατω πολύ φιλε μου.να σαι καλά. και μήπως γνωρίζεις κάποιο μαγαζί που μπορώ να τα προμηθευτω;
ευχαριστώ και πάλι !!!

σ´ευχαριατω πολύ φιλε μου.να σαι καλά. και μήπως γνωρίζεις κάποιο μαγαζί που μπορώ να τα προμηθευτω;
ευχαριστώ και πάλι !!!

Στο link απ' το skroutz, πάτησε πάνω στο 1ο αποτέλεσμα και σε μεταφέρει αυτόματα στο κατάστημα.