Αγορά όμορφης τηλεόρασης (22 - 26)(λευκή) για κουζίνα

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Έχοντας δει την εκπληκτικά όμορφη Samsung 6510 η οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βγαίνει σε 22-26'...

http://www.samsung.com/gr/consumer/...WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

είναι αλήθεια ότι μπήκα στο τριπάκι να πάρω μια τηλεόραση για την κουζίνα.

Η τηλεόραση πρέπει να είναι 22-26´ και φυσικά λευκή - λεπτή....

Σε αυτές τις ίντζες είδα και κάτι Telefunken .. αλλά η εικόνα τους πολύ μουντή...

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240003628

Μήπως έχετε καμια ιδέα?

Gracias...

32 ίντσες Samsung...αλλιώς βγάζουν και κάποια μοντέλα οι Panasonic αλλά δεν έχουν τέτοια ποιότητα εικόνας.

Re: Απάντηση: Αγορά όμορφης τηλεόρασης (22 - 26)(λευκή) για κουζίνα

χμ τελικά όσο ψάχνεις βρίσκεις... (εκτός ελλάδος)
Samsung ue22c4010
http://www.amazon.de/Samsung-UE22C4...ady-kristallweiß/dp/B003AWNQSS/ref=pd_cp_ce_1

Philips 22pfl3415h
http://www.amazon.de/Philips-22PFL3...rnseher-HD-Ready/dp/B003TWOHYG/ref=pd_cp_ce_3

Για την samsung Πάνε ρίξε μια ματιά στο μεντια μαρκτ...Νομίζω κάτι είχε πάρει το μάτι μου..

Μάλλον για την Samsung λέω και εγώ... (αν και Philipsas...)

κρίμα που δεν έχει τη νικελ βάση που έχει η 32αρα... (νικελ βάση έχει μόνο η 24αρα η καφέ, σε μικρές)...

(και δεν την έχω βρει σε ελληνικό μαγαζί δυστυχώς...)

...είναι αλήθεια ότι μπήκα στο τριπάκι να πάρω μια τηλεόραση για την κουζίνα.
Η τηλεόραση πρέπει να είναι 22-26´ και φυσικά λευκή - λεπτή....

Βρέθηκα στο ίδιο ακριβώς τριπάκι πριν ένα χρόνο. Είχα την τύχη να βρίσκεται τότε ακόμα στην παραγωγή το (αποσυρμένο πλέον) μοντέλο 22PFL5614H της Philips. Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν εισήχθη ποτέ στην Ελλάδα και πλέον "ξεκουράζεται" στον πάγκο της κουζίνας μου, δίνοντας μια απίστευτη εικόνα full HD στις μόλις 22 ίντσες της (το ιδανικό μέγεθος που ταίριαζε στο συγκεκριμένο μου χώρο).

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις post μου σε σχετικό thread, πριν λίγες εβδομάδες. Απ' ότι είδα,
ακόμα υπάρχει το stock κομμάτι στη γαλλική ιστοσελίδα που αναφέρω στο post, που ήταν και το μοναδικό που μπόρεσα να βρω να πωλείται σήμερα online.

51yI-EyidHL._SL500_AA300_.jpg

PHILIPS 22PFL5614H

Τηλεόραση στις 22'', σε λευκό χρώμα και μάλιστα fullHD (1920x1080, 1080p). Την αγόρασα για την κουζίνα μου την περασμένη άνοιξη, από το TechnikDirekt (πλέον δεν την έχει). Εννοείται πως δεν εισήχθη ποτέ στην Ελλάδα.

Επειδή είναι μοντέλο 2009 (δλδ δεν κυκλοφορεί πλέον), είναι πλέον δύσκολο να τη βρει κανείς. Μετά από μία σύντομη ματιά που έριξα, την εντόπισα (καινούργια εννοείται) μόνο σε αυτό το γαλλικό κατάστημα, το οποίο στέλνει και στην Ελλάδα. Βέβαια, η τιμή της είναι αλμυρή ( 409 + 38 έξοδα αποστολής = 447). Ωστόσο, η ποιότητα της τηλεόρασης είναι εξαιρετική και δεν το λέω μόνο εγώ. Μπορείτε ενδεικτικά να δείτε βαθμολογίες κι άλλων χρηστών εδώ και εδώ (στο τέλος της σελίδας).

Καλή η πρόταση για τη Philips...
αλλά είναι +100 από την Samsung...

Τελικά παρήγγειλα από Amazon με 280 ΜΕ μεταφορικά...(την Samsung)...

την είχα δει σε 32αρα και ήταν έρωτας.... αναμένω να έρθει να πω και εντυπώσεις... :a0210:

Re: Απάντηση: Αγορά όμορφης τηλεόρασης (22 - 26)(λευκή) για κουζίνα

Καλή η πρόταση για τη Philips...
αλλά είναι +100 από την Samsung...

Τελικά παρήγγειλα από Amazon με 280 ΜΕ μεταφορικά...(την Samsung)...

την είχα δει σε 32αρα και ήταν έρωτας.... αναμένω να έρθει να πω και εντυπώσεις... :a0210:

Καλορίζικη και καλές θεάσεις! :grinning-smiley-043

Ήρθε μετά από 3 μέρες από το Amazon.co.uk (να πω την αλήθεια νόμιζα ότι δεν έστελναν ηλεκτρονικά σε Ελλάδα...)..

Η τηλεόραση ταίριασε ΑΨΟΓΑ με την κουζίνα...

Εικόνα σε SD πάρα πολύ καλή...
Και ο Ήχος επισης...
HD δεν πρόκειται να δουλέψω εκεί...

για το Design... ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ..

Ότι χρειαζόμουνα... :)

Δεν άντεξα...

δοκίμασα και MKV αρχείο..... ένα 720p το έπαιξε άψογα...
(ίσως δοκιμάσω και κανένα με DTS (μην κάνει κανένα downmix και κουφαθούμε τελείως)...

Μουσική Mp3 αρχεία όλα καλά..

Flac ΔΕΝ τα αναγνωρίζει...

Photos ωραιότατες...

Για το Design μίλησα?.. :grinning-smiley-043

Με γεια!
Ευτυχώς βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να ξέρει ΤΙ θέλει, δηλαδή μια όμορφη μικρή τηλεόραση... γιατί έχουμε κουφαθεί πολλές φορές από αυτούς που ψάχνουν την "καλύτερη" σε αυτές τις ίντσες!
Επίσης χρήσιμη η πληροφορία ότι σου την έστειλε το Amazon από Αγγλία.
Ξέρεις τι ισχύει περί εγγυήσεως; Να το έχουμε στα υπ' όψιν για αγορές;

Με γεια!
Ευτυχώς βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να ξέρει ΤΙ θέλει, δηλαδή μια όμορφη μικρή τηλεόραση... γιατί έχουμε κουφαθεί πολλές φορές από αυτούς που ψάχνουν την "καλύτερη" σε αυτές τις ίντσες!
Επίσης χρήσιμη η πληροφορία ότι σου την έστειλε το Amazon από Αγγλία.
Ξέρεις τι ισχύει περί εγγυήσεως; Να το έχουμε στα υπ' όψιν για αγορές;

Καλή η ερώτησή σου για την εγγύηση ... αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν καλύπτεσαι από Samsung Ελλάδας αν συμβεί κάτι ή πρέπει να τη στείλεις Αγγλία...

Εφόσον δεν έβρισκα τη συγκεκριμένη τηλεόραση στη χώρα μας ή έστω κάτι παραπλήσιο (και όχι μάρκες όπως Telefunken ή FU ) δεν υπήρξε καν το δίλημμα.. (αν θα την πάρω δηλαδή από Ελλάδα για εγγύηση)

Κάτι το οποίο πρέπει να επισημάνω επίσης είναι ότι το Amazon.de με το Amazon.co.uk είχαν (όταν την πήρα) διαφορά στην τιμή γύρω στα 50+ευρώ.. (πιο ακριβό το .de)...

Και κάτι άλλο...

Φίλος ήρθε σπίτι την είδε και την παρήγγειλε επιτόπου (από τον υπολογιστή μου !!!!!!!!)...:grinning-smiley-043

Καλορίζικη!!!

Τυπικά να αναφέρω, πως υπάρχει και η Samsung LE22B541 σε λευκή...

h**p://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=LE+B541

Καλορίζικη!!!

Τυπικά να αναφέρω, πως υπάρχει και η Samsung LE22B541 σε λευκή...

h**p://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=LE+B541

Α) πιο ακριβή

β) πιο "παχιά"

γ) όχι μουράτη ....

δ) πιο παλιά....
ΔΕΝ... :violent-smiley-030:

Καλορίζικη και απο εμενα.Ειναι κουκλα.
Και μενα μου εχουν βγει τα ματια ψαχνοντας για μια 22αρα λευκη (ακριβως σαν και αυτη).Ειχα μια λευκη και εγω στην κουζινα (samsung le22b541) αλλα αποφασισα να την μεταφερω στο δωματιο των παιδιων αλλά για 2'' εκατοστα
δεν μου χωραγε και την εδωσα ψαχνοντας ακριβως για μια σαν και αυτην.
Να ρωτησω μονο δυο πραγματα
Πρώτον εχει ελληνικο μενου?
και δευτερον(εδω θελω την γνωμη οποιουδηποτε γνωριζει), υπαρχει προβλημα αν χρησιμοποιηθουν αυτες οι tv(lcd-led) και ως μονιτορ για pc
(Δεν ξερω μηπως κουραζουν η οτιδηποτε αλλο,επειδη η χρηση θα ειναι ως επι το πλειστον απο παιδια?)
Ευχαριστω εκ των προτερων.