ΑΓΟΡΑ onkyo ts-xr605 !?

miltosatc

New member
4 February 2008
3
Καλησπέρα σ' όλους, νέο μέλος κάνει την πρώτη του ερώτηση!
Έχω αποφασίσει να πάρω τον onkyo tx-sr605 , από Γερμανία φυσικά (εδώ ζητάνε ότι θέλουν) και ψάχνω κάποιο on line shop. Αυτό που προτείνουν κάποιοι σε άλλο thread (http://www.schlauershoppen.de/) δεν στέλνει πλέον απ' ότι φαίνεται στη χώρα μας, καμιά άλλη πρόταση;

Last edited:
Από πότε ακριβώς δεν στέλνει? Εγώ που μίλησα προ εβδομάδας μαζί τους όλα μια χαρά.

Τέλη Δεκεμβρίου πάντως εμένα μου έστειλαν τον ενισχυτή απο αυτό το site. Μάλιστα ήτανε και πολύ εξυπηρετικοί.

Το μόνο που θέλω να σε προειδοποιήσω είναι ότι επειδή κι εγώ τον όδιο ενισχυτή πήρα, αλλά μου κάνει έναν βόμβο όταν παίζει σε ένταση και δεν έχω καταλάβει ακόμη τι φταίει...Ανάλογο ερώτημα έχω κάνει στο forum αλλά δεν έχω ακόμα σαφή εικόνα(Προς κατόχους ΟΝΚΥΟ...)

Σου λέω δηλαδή μήπως μας φορτώνουν ελαττωματικά μοντέλα....!!!

Εσυ τον εχεις ακούσει σε καμία έκθεση τον 605 και αν ναι πού?

την περασμένη εβδομάδα έστελνε ακόμα στην Ελλάδα, σήμερα που μπήκα πάλι δεν στέλνει πιά
Υπάρχει κάποιο άλλο site?

Δυστυχώς δεν τον έχω ακούσει, απλά έχω διαβάσει μερικά test και φυσικά δεν ανέφεραν πρόβλημα. Το πρόβλημα με τους ONKYO είναι ότι δεν τους έχουν και πολλά καταστήματα.
Οι δυνατότητες του είναι σίγουρα ελκυστικές, αλλά κάτι τέτοια προβλήματα, όπως και το θέμα της "περίεργης" αντιπροσωπείας, προβληματίζουν!
Όσα αναφέρονται περί εγγύησης σε κάποιο άλλο thread.... τι να πω δεν είναι δυνατό να ισχύουν, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν πανευρωπαϊκή εγγύηση!!!

Ένα άλλο site που βρήκα τον ενισχυτή: http://www.hifi-regler.de/heim.php
Η διαδικασία όμως γίνεται μέσω fax (και η χρέωση της κάρτας), Καλαμάτα που μένω δεν στέλνουν, για Αθήνα θέλουν 96 ευρώ και ο 605 κάνει 489,80.

At present, shipping is NOT possible to:

Denmark Italy Greece Ireland

With a certain export sales volume we as merchants must pay VAT directly to the respective country. The applicable VAT rate is the valid rate of the respective country. Our merchandise management software, however, does not yet support multiple VAT rates. Therefore, we are not able to sell our products in Denmark, Greece, Ireland and Italy. We appreciate your patience and understanding.

Και περιμένω ακόμα ενισχυτή απ αυτούς... α καλά!

Τον εχω δει στο ebay. 518 ευρω + μεταφορικα. Δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα αλλα οποιος ενδιαφερετε μπορει να τον ρωτησει.

sfortis θα μας πεις λεπτομεριες?ψωνισες απο κει?με καρτα η αντικαταβολη?απο που παρελαβες κ σε ποσο χρονικο διαστημα?ενδιαφερομαι για τον 875

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ onkyo ts-xr605 !?

At present, shipping is NOT possible to:

Denmark Italy Greece Ireland

With a certain export sales volume we as merchants must pay VAT directly to the respective country. The applicable VAT rate is the valid rate of the respective country. Our merchandise management software, however, does not yet support multiple VAT rates. Therefore, we are not able to sell our products in Denmark, Greece, Ireland and Italy. We appreciate your patience and understanding.

Και περιμένω ακόμα ενισχυτή απ αυτούς... α καλά!

Αν αυτό το αναφέρει το http://www.schlauershoppen.de/, τότε πως μου έχει στείλει εμένα τον Σεπτέμβριο έναν 805 με κανονική απόδειξη; Μήπως είναι απλά δικαιολογία ή έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που υπολογίζεται ο ΦΠΑ;

Νομίζω τώρα που έχουμε 19% ΦΠΑ δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα! στείλε ενα mail!