Αγορά οθόνης 100' ηλεκτροκίνητη

achilleas8095

Senior Member
26 June 2006
434
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά οθόνης 100' ηλεκτροκίνητη.Κόστος περί τα 1000ε
Θα παίξει με τον sony vpl-vw60 αν αυτό έχει σημασία.

Last edited:
Τι εγινε βρε Αχιλλέα… παλι στα εξοδα;;;
Dalite μονο μην παρεις και με 1000 ευρω πιστεύω πως θα βολευτείς…
Βρε μήπως είναι πολλές οι 100 ίντσες;;
Από ποσα μετρα θα βλεπεις;;

Από 5.5 μέτρα περίπου αλλά και 92' δεν θα ήταν άσχημα μιας και μπήκα στο τριπάκι (μανώλης γαρ )για προεντατήρες και ας ανέβω και λίγο παραπάνω σε λέφτά!!!!!1

Απάντηση: Re: Αγορά οθόνης 100' ηλεκτροκίνητη

Εάν σε ενδιαφέρει σε 15 ημέρες θα έχω στα χέρια μου μια Screenline Othello 110" ηλεκτρική, σφραγισμένη στο κουτί της μαζί με τον τηλεχειρισμό.
Το έχω βάλει και στις αγγελίες.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36285

Γιάννη με ενδιαφέρει αλλά μπορείς πρώτα να μου πεις και τις διαστάσεις του κουτιού για τη θα μπει σε εσοχή? Ευχαριστώ

Άκυρο γιάννη γιατί δεν χωράει στην εσοχή (το τσέκαρα στο site ) .Ευχαριστώ πάντως

Δεν ξέρω που είναι η εσοχή που θελεις να την βάλεις αλλά η οθόνη έχει βάσεις σχήματος Γ και έτσι μπορτείς να την βάλεις και στο ταβάνι αλλά και στον τοίχο.

Απάντηση: Re: Αγορά οθόνης 100' ηλεκτροκίνητη

Δεν ξέρω που είναι η εσοχή που θελεις να την βάλεις αλλά η οθόνη έχει βάσεις σχήματος Γ και έτσι μπορτείς να την βάλεις και στο ταβάνι αλλά και στον τοίχο.

Όχι γιατί έχω γυψοσανίδα και και η οθόνη είναι χωνευτή σε αυτήν και χωράει μόνο μέχρι 100' ίντσες από ότι είδα με λίγο ψάξιμο στο internet. Να 'σε καλά πάντως.