Aγορα οθονης-τηλεορασης 550 . 3,5μ αποσταση θεασης. Plasma ή LCD?

pastelidis

New member
23 November 2010
48
Γεια σας παιδες ειμαι νεο μελος εχω ακουσει τα καλυτερα για το forum σας και ειπα να ζητησω τη γνωμη σας....

Λεπον, διαθετω 550 και ψαχνω για οθονη η οποια θα τοποθετηθει στο δωματιο μου, με αποσταση θεασης τα 3,5m

Tην θελω για 1-2 ταινιες την ημερα, λιγο τηλεοραση και που και που κανα βιντεακι στο youtube :D

Τι θα προτεινατε εσεις Plasma η LCD

Πολυ καλα λογια εχω ακουσει για την Panasonic 42U20 τι λετε...

Τι εχετε να προτεινετε...?

Mε αποσταση θεασης 3.5 μετρα πας για 50" τουλαχιστον.

Οποτε...

http://www.skroutz.gr/s/264679/LG-50PJ550-50.html?keyphrase=50PJ550

Για να σε προλαβω το οτι ειναι HD Ready και οχι Full HD δεν παιζει κανενα ρολο γιατι στην αποσταση σου δεν θα δεις την διαφορα στην αναλυση.

Συμφωνώ και εγώ με την LG
Μην το ψάχνεις Δεν υπάρχει άλλη σε αυτά τα χρήματα
Είναι πολύ καλή επιλογή
Για ανάλογη LCD στο ίδιο μέγεθος θέλεις τα τριπλάσια

Εγω ελεγα για Panasonic 42U20 καθως στο Πλαισιο εχει 519 και στο public 463 (προσφορα)

Kαι να ειναι και Plasma

Ποια γυναικα ...? :D Με τους γονεις μου μενω 20 ειμαι..... απλα 50 μου φαινεται τεραστια...

Και σε εμάς μεγάλη φαινότανε και τώρα σπρώχνουμε τον καναπέ για να έρθει πιο κοντά -bye-

η πρώτη μου 32αρα όταν είχαν βγει μου φαινόταν μεγάλη, η 40αρα μετά τεράστια και τώρα η 50αρα απλά καταπληκτική...και με απόσταση θέασης στα 2 μέτρα περίμου.

Διαβαζα στο αλλο thread που ανοιξε ενας συμφορουμιτης για την U20 και ψιλο συγχηστικα :D Τι γινεται παιδες εχει προβληματα η τηλεοραση? Σε τι δεν τα παει καλα? ΠΟια ειναι τα προβληματα της, ειναι τραγικα ?