αγορα οθονης?

Απάντηση: Re: αγορα οθονης?

To MDF είναι μοριοσανίδα. Ασταρώνεται και βάφεται κανονικά με "σύννεφο". Σημειώνω ότι δεν έχω δει από κοντά οθόνη βαμμένη με "σύννεφο", απλά διαβάζω ότι είναι καλή λύση. Υποψιάζομαι ότι οι ειδικές μπογιές φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα.
Εγώ θα πήγαινα σε ειδική μπογιά, ή καλύτερα, σταθερή οθόνη (πανί).

Αποφάσισα να βάλω στον τοίχο γυψοσανίδα ή MDF
Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι καλύτερο;
Στο χρώμα έχω πρόβλημα . Πήρα τηλέφωνο στην Κινοτεχνική για το ειδικό χρώμα που ειάγουν "MPW 20 MIGHTY BRIGHTY" , μου είπαν όμως ότι δεν εισάγεται πια. Μπορείτε να με βοηθήσετε προτείνοντας κάποιο κατάστημα που να το έχει ή κάποιο άλλο ειδικό χρώμα;

εννοεις οτι αν ανωσουμε δυο κομματια mdf δεν θα θελει στοκαρισμα?? δεν θα φαινεται η ενωση οταν πεφτει ο προβολεας πανω?

εννοεις οτι αν ανωσουμε δυο κομματια mdf δεν θα θελει στοκαρισμα?? δεν θα φαινεται η ενωση οταν πεφτει ο προβολεας πανω?
επισης κατι πηρε το αυτι μου για να χρησιμοποιησουμε ως πανι "καμβά". αυτο που χρησιμοποιουν οι ζωγραφοι ?? τι λετε για αυτο?

Εννοώ ότι δεν θα χρειαστεί να ενώσεις δυο κομμάτια MDF, γιατί μπορείς να βρεις μονοκόμματο. Οπότε δεν υπάρχει θέμα ένωσης και στοκαρίσματος.

επισης κατι πηρε το αυτι μου για να χρησιμοποιησουμε ως πανι "καμβά". αυτο που χρησιμοποιουν οι ζωγραφοι ?? τι λετε για αυτο?

Δεν ξέρω.. Δεν μου ακούγεται πολύ σωστό σαν υλικό.

Για το χρωμα, κατι ειχε παρει το αυτι μου παλιοτερα για ενα goo paint ή καπως ετσι...

Σιγουρα θα υπαρχουν πολλες εναλλακτικες ομως πλεον.

Πάρε το φύλλο MDF, κόψε σε ένα ξυλουργό 4 πηχάκια με φάλτσες γωνιές για το περίγραμμα, πάρε και βάψε το με τα Goo και θα είσαι άψογος. Προσοχή μόνο με της διαστάσεις και την τοποθέτηση !!!

Δυστυχώς το MDF βγαίνει 120Χ310 και εγώ θέλω 135Χ240. Το 120cm είναι σταθερό αλλάζει το μήκος.Οπότε πάω για Γυψοσανίδα . Εχω βρεί και το Μάστορα να την τοποθετήσει και να τη στοκάρει. Στο χρώμα έχω το μεγάλο πρόβλημα. Κάθε βοήθεια πολύτιμη.