Αγορά παιχνιδιών από Hong Kong μεσω Ebay!

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Καλημερα και ΚΑΛΗ Χρονια! :ernaehrung004:

Υπάρχουν κάποιοι τυποι στο ebay.uk που πουλανε πολυ φθηνα παιχνιδια PS3 και XBOX από Hong Kong (στα Αγγλικά εννοείται), με κοστος αποστολης στην Ελλάδα 9.99 pounds!

Δε νομιζω ότι τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, μιας και οι περισσοτεροι απο αυτους έχουν δικά τους καταστήματα, ή είναι Power Users (από 7500 θετικες αξιολογησεις και πάνω ο καθενας)....

Το ερώτημά μου, αν ξέρετε, είναι :

Αν πάρω 1-2 παιχνιδια από τον ίδιο χρήστη από εκεί (για να γλιτωσω και διπλα μεταφορικά), σε ΠΟΣΕΣ περιπου μερες θα τα λαβω?

Επισης, τιθεται καποιο θεμα με το τελωνείο, ή ΟΧΙ?? :drummer:
Μιλάμε για ποσο της ταξης των 50-70 pounds για 2 παιχνιδια .... (Μήπως ειναι καλυτερα να τα παραγγειλω χωριστα για να φαινεται λιγοτερο, Η τα στελνουν σαν δωρο χωρις τιμη πανω?? )

Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Πριν μια εβδομαδα παρηγγειλα απο εναν τυπο στον Καναδα, το gt5 prologue. Το περιμενω να ερθει. Θα σου πω εντυπωσεις.
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=170180475569&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=007

Παντως, δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τελωνειο, εαν παραγγηλεις χωριστα, μιας και ειναι μικρο πακετο. Ρωτα τον εαν μπορει να αναγραψει μια χαμηλη, εικονικη τιμη.

Re: Απάντηση: Αγορά παιχνιδιών από Hong Kong μεσω Ebay!

Πριν μια εβδομαδα παρηγγειλα απο εναν τυπο στον Καναδα, το gt5 prologue. Το περιμενω να ερθει. Θα σου πω εντυπωσεις.
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=170180475569&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=007

Παντως, δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τελωνειο, εαν παραγγηλεις χωριστα, μιας και ειναι μικρο πακετο. Ρωτα τον εαν μπορει να αναγραψει μια χαμηλη, εικονικη τιμη.

Ο Καναδας ειναι Ευρώπη , οποτε δεν υπαρχει θεμα τελωνειου έτσι?
Απο τιμες ποσο κοστιζει να ερθει ενα παιχνιδι Ελλαδα?

Σκεφτομαι να παρω απο αυτον , μιας και πανω-κατω τις ιδιες τιμες εχει! :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά παιχνιδιών από Hong Kong μεσω Ebay!

Ο Καναδας ειναι Ευρώπη , οποτε δεν υπαρχει θεμα τελωνειου έτσι?

Ευρώπη?
Το British Columbia δεν σημαίνει οτι είναι ακόμα υπο Αγγλική κατοχή..
Ο Κάπταιν Μαρκ και ο Μπλεκ τα κατάφεραν...

Last edited:
Oxi, ο Καναδας δεν ειναι στην Ευρωπη. Ισως να ηθελαν βεβαια, με τετοιους γειτονες που εχουν, αλλα δεν ειναι Ευρωπη. Ειναι γειτονες, στα βορεια με τις ΗΠΑ (μην ρωτησεις που ειναι οι ΗΠΑ!!!!!!!!!!!!)

Καλά βρε παιδιά, ειπαμε μια Πρωτοχρονιάτικη γκάφα! Δε χάλασε ο κόσμος! :flipout::flipout::flipout:

Οπότε, είτε παραγγειλω από Hong Kong, είτε από Καναδά, ένα και το αυτό!:antlers:

Από τι ποσό και πάνω περνα από τελωνειο το δέμα?
Μην εχουμε κανα μπλεξιμο γιορτάδες μέρες και δεν έρθει άλλο! :violent-smiley-030:

Εγώ παραγγέλνω μόνο από ebay κ μάλιστα οι καλύτερες τιμές είναι από Χόνγκ Κόνγκ κ παρόμοιες τέτοιες χώρες. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί για το τι κ πως θα μου τα στείλουν. Πάντα έρχονται σε 5-10 μέρες πολύ άνετα στην πόρτα μου από τον ταχυδρόμο. Το μόνο που κοιτώ είναι να έχει ο χρήστης πολλές αξιολογήσεις κ θετικές και η πληρωμή μόνο μέσω paypal.

υγ : ο Καναδάς στην Ευρώπη ??? :worshippy::flipout:

ΟΚ!
Αγορασα το uncharted Drake's Fortune από Hong Kong καινουργιο, στις 29 λύρες, μαζί με τα μεταφορικά!

Να δούμε πότε θα μου το στείλουν!
Η πληρωμή έγινε με paypal... -bye-

:flipout::flipout::flipout:

Ο Καναδάς στην Ευρώπη; Γιατί όχι, πες το στο Λιακόπουλο (να δεις που ο Καναδάς όχι μόνο είναι στην Ευρώπη αλλά είναι και Ελληνικός :fahne90: και άσε τους άλλους να κάνουν πλάκα...)

:firstprize: Δύσκολα θα το ξεπεράσει κάτι άλλο το 2008 (και 2009 και 2010 και....) :firstprize:

Αχμ, ναι, για μικρά ποσά από Ηνωμένες πολιτείες (περίπου 100$) και :flipout::flipout::flipout: Καναδά :BDGBGDB55: συνήθως δεν κρατά τα πακέτα το τελωνείο (δεν είναι απαράβατος κανόνας). Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει συμβεί ποτέ (αν και κανά δυο μου έχουν έρθει ανοιγμένα (μάλλον από έλεγχο για το περιεχόμενο)).