Αγορά πακέτου

giomour

New member
27 January 2010
21
καλησπέρα θέλω να αγοράσω ενισχυτή και ηχεία 5.1 αλλά επειδή δεν γνωρίζω ιδιαίτερα σκέφτομαι για έτοιμη λύση.αυτό που βρήκα είναι το εξής http://www.eu.onkyo.com/en/products/ht-s4505-75929.html πως σας φαίνεται?σε αυτή την κατηγορία τιμής έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

Καλημερα κοιτα για πακετο απο UK σεταρουν ενισχυτη με ηχεια απο 800 - 1400 λιρες. Μερικα στελνουν και ελλαδα και οι τιμες ειναι μακραν καλυτερες! Ενισχυτη κοιτα για yamaha η denon η marantz. Onkyo εδω δυσκολα τα πραγματα. Κοιταω και εγω καποιο τετοιο σετ ηδη τωρα

από το amazon κοιτάω για αγορά.απλά δεν μπορώ να πάω τόσο ψηλά σε τιμή,θέλω να κινηθώ γύρω στα 450 ευρώ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.καποια άποψη σχετικά με τον onkyo?

Δεν με απασχολεί τόσο η αντιπροσωπεία.και με ένα denon που είχα δεν έβγαζαν άκρη ώσπου απευθύνθηκαν στο amazon και όλα λύθηκαν!για αυτό και θα αγοράσω πάλι απο εκεί.απλα σε έτοιμο σετ βρίσκω αυτό στην τιμή που θέλω,αλλα δεν ξέρω αν είναι καλό?

Σε τιμή κάτω από 500 ευρώ το πακέτο της ONKYO είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Δεν γνωρίζω τον χώρο σου αλλά από τιν στιγμή που το συγκεκριμένο έχει και ενεργό Sub, λογικά θα σε καλύψει αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις. Επίσης μελοντικά έχεις και την δυνατότητα να το αναβαθμίσεις αλλάζοντας μερικά από τα ηχεία και να βελτιώσεις τον ήχο ακόμα περισσότερο σε αντίθεση με άλλα σετ all-in-one άλλων εταιριών όπως sony, samsung, phillips κλπ.