pontios
Μέλος Σωματείου
Καλορίζικη φίλε μου. Εξαιρετική επιλογή, αν και όσοι με ξέρουν θα πούνε είμαι λίγο προκατειλημμένος :ernaehrung004:. Έχω εδώ και λίγους μήνες και απολαμβάνω την 65GZ1000. Μιλάμε για άλλη ποιότητα οι Panasonic. Καλές θεάσεις.
Καλορίζικη φίλε μου. Εξαιρετική επιλογή, αν και όσοι με ξέρουν θα πούνε είμαι λίγο προκατειλημμένος :ernaehrung004:. Έχω εδώ και λίγους μήνες και απολαμβάνω την 65GZ1000. Μιλάμε για άλλη ποιότητα οι Panasonic. Καλές θεάσεις.
Δεν είναι λίγες πλέον οι 65 ιντσες?Καλορίζικη φίλε μου. Εξαιρετική επιλογή, αν και όσοι με ξέρουν θα πούνε είμαι λίγο προκατειλημμένος :ernaehrung004:. Έχω εδώ και λίγους μήνες και απολαμβάνω την 65GZ1000. Μιλάμε για άλλη ποιότητα οι Panasonic. Καλές θεάσεις.
Το μπαούλο έφτασε. Χώρεσε ακριβώς σε ανελκυστήρα 6 ατόμων (ευτυχώς). Η Συνέχεια όταν με τον καλό την ανοίξω σε νέο νήμα για review.![]()
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη από της 13 και κάτι δεν έχεις ανοίξει την κούτα εγώ θα είχα λαλήσει :ridinghorse:
Συγνώμη από της 13 και κάτι δεν έχεις ανοίξει την κούτα εγώ θα είχα λαλήσει :ridinghorse:
Ποιότητα εννοείτε κατασκευής η εικόνας, και με ποια σύγκριση;Αδελφάκια είναι με την 950ρα μόνο η βάση αλλάζει , συμφωνώ μαζί σου Panasonic ποιότητα.
Ποιότητα εννοείτε κατασκευής η εικόνας, και με ποια σύγκριση;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιότητα εννοείτε κατασκευής η εικόνας, και με ποια σύγκριση;
κι εγώ μια φορά πήρα Panasonic, πριν 5 χρόνια , την dx750 και πράγματι στα λεφτά της μέχρι και σήμερα δεν βρίσκεις καλύτερο. φοβερή ποιότητα. απορώ εδώ στην Ελλάδα γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένες
Η προώθηση δεν γίνεται γιατί πέφτει πολύ προμήθεια από lg και Samsung, λιγότερο από Sony Kai Philips και ακόμα λιγότερο από Panasonic.
Έλα μου ντε!!! Εδώ οι δικοί μας δίνουν λεφτά για 5λεπτες διαφημίσεις με κατσαρόλες, σίτες και αλόη!Βλέπεις κάποια διαφήμιση .... όσοι ξέρουν αγοράζουν...στον Κωτσοβολο την είχαν πετάμενη σε μια γωνιά ... προώθηση μηδέν .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.