αγορα panasonic plasma

asxetos222

New member
6 October 2010
21
καλησπέρα!!

εχω ξαναγραψει ενα ποστ παλαιοτερα για αγορα τηλεορασης (ελεγα για led) αλλα οπως μου δωσατε να καταλαβω δεν αξιζουν τα λεφτα τους για τη χρηση που θελω την tv(αγωνες και ταινιες απο κανονικο δεκτη nova)...
λοιπον επειδη ειμαι απο κρητη κ δεν εχουμε καταστηματα με panasonic τηλεορασεις κ προκειται να παω αθηνα το σκ οποτε σε ποια καταστηματα να παω για να δω????ηχοεκφραση και pioneer center ειναι αρκετα????

και κατι αλλο...για αποσταση θεασης 4 μετρα αξιζει να κατεβω απο τις 46 στις 42 ιντσες???δλδ αξιζει να παω στην P42VT20 αντι για μια απο τις P46G15E
P46G20E...και ποια απο τις 2 46αρες ειναι καλυτερη???

Για 4 μέτρα απόσταση θέασης, αγώνες και SD τηλεοπτικό μόνο η 50" S20 σου κάνει.

Πιστεύω ότι οποιαδήποτε άλλη κι αν πάρεις δεν πρόκειται να την αξιοποιήσεις...
Ειδικά 3d από 42" στα 4 μέτρα, απλά θα λες ότι έχεις 3d τηλεόραση και ουσία μηδέν! Μην πετάς τα λεφτά σου (ΙΜΟ)

Καλή επιλογή!

δυστυχως δεν χωραει στο συνθετο μου 50 ιντσες....οποτε θα παω σε 46!
τωρα ποια η διαφορα σ αυτες τις δυο P46G15E P46G20E τηλεορασεις????

H LG έχει κακή προιστορία φτηνιάρικων προιόντων που ουκ ολίγες φορές έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους κατόχους συσκευών της.

Τελευταία παραδείγματα η "ζελατίνα" στην οθόνη της και η "λακούβα" στο κάδρο της... Ρίξε μια ματιά στο forum...

Προσωπικά θα εξαντλούσα τις πιθανότητες να χωρέσω μια 50" και αν δεν τα κατάφερνα θα αγόραζα την 46"G20.

Re: Απάντηση: αγορα panasonic plasma

H LG έχει κακή προιστορία φτηνιάρικων προιόντων που ουκ ολίγες φορές έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους κατόχους συσκευών της.

Τελευταία παραδείγματα η "ζελατίνα" στην οθόνη της και η "λακούβα" στο κάδρο της... Ρίξε μια ματιά στο forum...

Προσωπικά θα εξαντλούσα τις πιθανότητες να χωρέσω μια 50" και αν δεν τα κατάφερνα θα αγόραζα την 46"G20.

H θα κοίταγα την 46VT20 αν είχα τα χρήματα....

Εάν μπορεί να διαθέσει επιπλέον χρήματα από αυτά της G20,να πάει στην V20...δεν χρειάζεται το 3D,ειδικά από 4 μέτρα!

αυτο τι σχεση εχει???

Νope! :grandpa:

Συνάδελφος στο γραφείο είχε την 50VT20 και την άλλαξε για την 46VT20 επειδή (για αυτόν) η μικρή έπαιζε ένα κλίκ καλύτερα. Αν και έχω δεί μόνο την 50άρα, για να αλλάξεις την μεγάλη με την μικρή κάτι παίζει....:nounder:

Η G15 ειναι μοντελο 2009. Η G20 μοντελο 2010 αρα την τελευταια.

και γιατι ειναι πιο ακριβη η G15 αφου ειναι πιο παλια??
κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι η μια ειναι 100 Hz Double Scan και η αλλη 600 Hz Sub Field Drive

τι σημαινει αυτο??

και γιατι ειναι πιο ακριβη η G15 αφου ειναι πιο παλια??
κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι η μια ειναι 100 Hz Double Scan και η αλλη 600 Hz Sub Field Drive

τι σημαινει αυτο??

Για τον ίδιο λόγο που και η U10 είναι ακριβότερη της U20. Βέβαια σ'αυτή τη περίπτωση καλά κάνει γιατί η U20 έχει βγεί πατάτα απ'ότι διάβασα στο forum. Μάλλον έχουν απομείνει κάποια κομμάτια σε κάτι καταστήματα μ'έκαψες και δεν ασχολήθηκαν καν να ρίξουν τις τιμές τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα panasonic plasma

αυτο τι σχεση εχει???

Kαμία! Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα νόμιζα ότι κοιτάζεις LG... Sorry!

Συνάδελφος στο γραφείο είχε την 50VT20 και την άλλαξε για την 46VT20 επειδή (για αυτόν) η μικρή έπαιζε ένα κλίκ καλύτερα. Αν και έχω δεί μόνο την 50άρα, για να αλλάξεις την μεγάλη με την μικρή κάτι παίζει....:nounder:

Εάν μπορεί να διαθέσει επιπλέον χρήματα από αυτά της G20,να πάει στην V20...δεν χρειάζεται το 3D,ειδικά από 4 μέτρα!

Φράγκ., αν ο συνάδελφός σου βλέπει από τα 2 μέτρα καλώς έπραξε... αν όχι, κατά τη γνώμη μου έκανε λάθος... εκτός και αν ήθελε την μετατροπή του 2d σε 3d και εννοεί αυτό ως καλύτερη εικόνα... ή οι ατέλειες του τηλεοπτικού στις μικρότερες ίντσες φαίνονται λιγότερες!

Αυτό που γράφει πιο πάνω ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πιο σωστό!
Αν και η γνώμη μου είναι ότι από τα 4 μέτρα, S20 και V20 (όσον αφορά την εικόνα) είναι ίδιες...

επειδή έχω χάσει επεισόδια... S20 και V20 βγαίνουν σε 46"???

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα panasonic plasma

Kαμία! Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα νόμιζα ότι κοιτάζεις LG... Sorry!

Φράγκ., αν ο συνάδελφός σου βλέπει από τα 2 μέτρα καλώς έπραξε... αν όχι, κατά τη γνώμη μου έκανε λάθος... εκτός και αν ήθελε την μετατροπή του 2d σε 3d και εννοεί αυτό ως καλύτερη εικόνα... ή οι ατέλειες του τηλεοπτικού στις μικρότερες ίντσες φαίνονται λιγότερες!

Αυτό που γράφει πιο πάνω ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πιο σωστό!
Αν και η γνώμη μου είναι ότι από τα 4 μέτρα, S20 και V20 (όσον αφορά την εικόνα) είναι ίδιες...

επειδή έχω χάσει επεισόδια... S20 και V20 βγαίνουν σε 46"???

:ernaehrung004:

Και οι δυο βγαίνουν σε 46

Συμφωνώ με τις ίντσες με βάση την απόσταση θέασης αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξήλωνα το σύνθετό μου για την τηλεόραση...Θα πηγαινα σε προβολέα!

Επειδή όμως θέλω να κρατήσω και το σύνθετο αλλά να πάρω και μια καλή τηλεόραση θα πήγαινα στην 46vt20...

Με τη λογική αυτή Φράγκ., εφόσον το σηκώνει η τσέπη κάποιου να πάρει τα grande utopia για το υπνοδωμάτιο... ας πούμε? :rolleyes:

εμενα επειδη δεν σηκωνει η τσεπη μου τοσα ελεγα να κατεβαινα ιντσες στις 42 απο τις 46,για την 42VT20 αλλα μαλλον δεν αξιζει για την συγκεκριμενη αποσταση ετσι???

ουτως η αλλως δεν καιγομαι για 3D..απο πλευρας εικονας σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερη η 42VT20 απο την 46G20 γ αυτο ειπα να ρωτησω...

Με τη λογική αυτή Φράγκ., εφόσον το σηκώνει η τσέπη κάποιου να πάρει τα grande utopia για το υπνοδωμάτιο... ας πούμε? :rolleyes:

Δυστηχώς ή ευτυχώς Dalanik η λογική είναι luxury στο χόμπι μας.... Είναι τί συμβιβασμούς θα κάνεις για να πάρεις αυτό που θέλεις.

Δεν νομίζω ότι είναι λογικό να προτείνουμε στον φίλο μας να παει 50άρα επειδή είναι πολύ μεγάλη η απόσταση θέασης (πράγμα που είναι σωστό) και να πρέπει να ξυλώσει το μισό σαλόνι για αυτό. Αφού χωροταξικοί λόγοι επιβάλουν 46άρα maximum νομίζω ότι πρέπει να του πούμε την καλύτερη και την βέλτιστη επιλογή σε αυτές τις ίντσες.

Οπότε νομίζω ότι οι τελευταίες Panny που αναφέρθηκαν καλύπτουν τον φίλο μας.

Εγώ βλέπω από τα 3m σε 50άρα και αρχζει να μου φαίνεται μικρή....οπότε καταλαβαίνει προς τα πού βαδίζομεν φίλτατε!!!

ΥΓ : Εξάλου υπάρχουν τώρα που βγαίνουν και οι νέοι 3D προβολείς θα πέσουν και οι τιμές.

ΥΓ : Τα grande Utopia δεν με συγκινούν....Προτιμώ τα Ktema instead!!

εμενα επειδη δεν σηκωνει η τσεπη μου τοσα ελεγα να κατεβαινα ιντσες στις 42 απο τις 46,για την 42VT20 αλλα μαλλον δεν αξιζει για την συγκεκριμενη αποσταση ετσι???

ουτως η αλλως δεν καιγομαι για 3D..απο πλευρας εικονας σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερη η 42VT20 απο την 46G20 γ αυτο ειπα να ρωτησω...

Για την απόστασή σου οι 46 είναι οριακές. Οτιδήποτε μικρότερο θα το μετανιώσεις. Πήγαινε στις 46 τις Panny που μπορείς να αγοράσεις