Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα panasonic plasma
Νίκο η S20 με την V20 δεν έχουν καμιά σχέση,η δεύτερη έχει διαφορετικό φώσφορο,καλύτερο μαύρο όπως και αντιανακλαστική επιφάνεια.+ Τον δορυφορικό δέκτη,media player Κτλπ.Βάση πολλών Review,η V20 θεωρείται η καλύτερη 2D της χρονιάς και όχι η VT20 (ξεχνάμε τελείως το 3D).Σαν σειρές (κατά αύξουσα σειρά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά) U20<S20<G20<V20=VT20 - 3D. (Την σειρά X δεν την αναφέρω καν μιας και δεν έχει σχέση με τις παραπάνω)
Kαμία! Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα νόμιζα ότι κοιτάζεις LG... Sorry!
Φράγκ., αν ο συνάδελφός σου βλέπει από τα 2 μέτρα καλώς έπραξε... αν όχι, κατά τη γνώμη μου έκανε λάθος... εκτός και αν ήθελε την μετατροπή του 2d σε 3d και εννοεί αυτό ως καλύτερη εικόνα... ή οι ατέλειες του τηλεοπτικού στις μικρότερες ίντσες φαίνονται λιγότερες!
Αυτό που γράφει πιο πάνω ο Ανδρέας πιστεύω ότι είναι πιο σωστό!
Αν και η γνώμη μου είναι ότι από τα 4 μέτρα, S20 και V20 (όσον αφορά την εικόνα) είναι ίδιες...
επειδή έχω χάσει επεισόδια... S20 και V20 βγαίνουν σε 46"???
:ernaehrung004:
Νίκο η S20 με την V20 δεν έχουν καμιά σχέση,η δεύτερη έχει διαφορετικό φώσφορο,καλύτερο μαύρο όπως και αντιανακλαστική επιφάνεια.+ Τον δορυφορικό δέκτη,media player Κτλπ.Βάση πολλών Review,η V20 θεωρείται η καλύτερη 2D της χρονιάς και όχι η VT20 (ξεχνάμε τελείως το 3D).Σαν σειρές (κατά αύξουσα σειρά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά) U20<S20<G20<V20=VT20 - 3D. (Την σειρά X δεν την αναφέρω καν μιας και δεν έχει σχέση με τις παραπάνω)