- 17 January 2011
- 6
Γεια χαρα σε ολους,
ειναι το πρωτο μου post...
Μετα απο ερευνα λοιπον κατεληξα στον PT-AE4000
(τον είδα στην πραξη και μαλιστα ασεταριστο κι εντυπωσιάστηκα)
Θέλω τη γνώμη σας στο εξής:
Στην ελληνική αγορά :fahne90: τον βρισκω (PT-AE400E) 2000 - 2200 ευρώ.
Ελα όμως που στις ΗΠΑ :twoguns: (PT-AE400U) η τιμή ειναι 2000 $ = 1500 και κατι ψιλα ευρω
Αν σε αυτο προσθέσεις το οτι στις ΗΠΑ δινουν προσφορα και μια extra λαμπα
αξίας στην Ελλάδα 300+ ευρω τοτε προκυπτει μια τελικη διαφορα 800+ ευρω.
Αντε να αφαιρέσω και τα μεταφορικά απο ΗΠΑ >> 700+ ευρώ.
Απο τα pdf's προκύπτει ότι και τα δυο μοντέλα δηλαδη
το ευρωπαικό (PT-AE400E)
και το αμερικάνικο (PT-AE400U)
δουλεύουν με ρευμα 100 - 240 V 50/60Hz και μάλιστα έχουν και μηχανισμό auto-sense, αρα δεν υπάρχει θεμα τροφοδοσίας.
Ευλογα λοιπον αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως και ειμαστε τριτοκοσμικοι, για την "υποτιθέμενη ισοτιμία δολλαριου - ευρω που μονο στα χαρτια φαίνεται και για πολλα άλλα που δεν ειναι του παρόντος.
Είμαι λοιπον πολυ κοντά στο να κάνω την παραγγελία στους αμερικάνους (οσο κι αν αυτο δεν μου αρεσει ιδιαίτερα)
αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να ακουσω και μια δευτερη γνωμη, μηπως κατι μου εχει ξεφυγει και βρεθω σε δυσαρεστες εκπληξεις.
Α, το θεμα του SERVICE το έχω λάβει υπ' οψη αλλά με τέτοια διαφορά στην τιμή έρχεται σε τρίτη μοίρα. Ρισκάρω το ξέρω, αλλά αν είναι να πάθει κάτι, κατα 99% θα είναι η λάμπα και με το deal των αμερικάνων θα έχω ήδη μια στην καβατζα.
Ελπίζω να μη σας κουρασα, περιμένω τη γνώμη σας
ΑντρεαςΚ
ειναι το πρωτο μου post...
Μετα απο ερευνα λοιπον κατεληξα στον PT-AE4000
(τον είδα στην πραξη και μαλιστα ασεταριστο κι εντυπωσιάστηκα)
Θέλω τη γνώμη σας στο εξής:
Στην ελληνική αγορά :fahne90: τον βρισκω (PT-AE400E) 2000 - 2200 ευρώ.
Ελα όμως που στις ΗΠΑ :twoguns: (PT-AE400U) η τιμή ειναι 2000 $ = 1500 και κατι ψιλα ευρω
Αν σε αυτο προσθέσεις το οτι στις ΗΠΑ δινουν προσφορα και μια extra λαμπα
αξίας στην Ελλάδα 300+ ευρω τοτε προκυπτει μια τελικη διαφορα 800+ ευρω.
Αντε να αφαιρέσω και τα μεταφορικά απο ΗΠΑ >> 700+ ευρώ.
Απο τα pdf's προκύπτει ότι και τα δυο μοντέλα δηλαδη
το ευρωπαικό (PT-AE400E)
και το αμερικάνικο (PT-AE400U)
δουλεύουν με ρευμα 100 - 240 V 50/60Hz και μάλιστα έχουν και μηχανισμό auto-sense, αρα δεν υπάρχει θεμα τροφοδοσίας.
Ευλογα λοιπον αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως και ειμαστε τριτοκοσμικοι, για την "υποτιθέμενη ισοτιμία δολλαριου - ευρω που μονο στα χαρτια φαίνεται και για πολλα άλλα που δεν ειναι του παρόντος.
Είμαι λοιπον πολυ κοντά στο να κάνω την παραγγελία στους αμερικάνους (οσο κι αν αυτο δεν μου αρεσει ιδιαίτερα)
αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να ακουσω και μια δευτερη γνωμη, μηπως κατι μου εχει ξεφυγει και βρεθω σε δυσαρεστες εκπληξεις.
Α, το θεμα του SERVICE το έχω λάβει υπ' οψη αλλά με τέτοια διαφορά στην τιμή έρχεται σε τρίτη μοίρα. Ρισκάρω το ξέρω, αλλά αν είναι να πάθει κάτι, κατα 99% θα είναι η λάμπα και με το deal των αμερικάνων θα έχω ήδη μια στην καβατζα.
Ελπίζω να μη σας κουρασα, περιμένω τη γνώμη σας
ΑντρεαςΚ