Αγορα PANASONIC PT-AE4000

Φίλε andrea, οτιδήποτε έρθει από Αμερική υπόκειται σε διαδικασίες τελωνείου.
Αν στο στείλουν με κούριερ πας χαμένος από χέρι (για κερατιάτικα μιλώντας, που μάλλον μόνο έτσι στέλνεται ο προβολέας).

Δηλ. αν έρθει με courier με αποστολεα ιδιωτη παλι θα περασει διαδικασίες τελωνείου??? Μηπως ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα?

Δηλ. αν έρθει με courier με αποστολεα ιδιωτη παλι θα περασει διαδικασίες τελωνείου??? Μηπως ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα?

αστα ανδρεα αν ειναι στειλε κανενα bluray εργακι απο αμερικη οπως κανω εγω χιχιχιιιιι αλλιως περιορισου εντος ΕΕ

(εκτος βεβαια αν εχεις κανενα γνωστο φιλο πιλοτο τοτε κατι παει κ ρχεται :flipout::flipout:

Μην το παλευεις απο Αμερικη....δεν αξίζει....

+1.000

Φίλε Ανδρέα εάν είμασταν στο 2007-08, χρυσές εποχές για ebay κλπ χεχε,
θα σκεφτόμουνα το ρίσκο της αγοράς. Ειδικά η Αμερική είναι μπέρδεμα εδώ και καιρό...
Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα μηχάνημα, που μπορεί όταν το ανοίξεις να πατήσεις το ον και να μην παίζει...Τι θα κάνεις?
Μπορεί και να μην σου πάθει ποτέ τίποτα! Να υπήρχε διαφορά τιμής τόση ώστε να πάρεις το ρίσκο το καταλαβαίνω...

Αλλά όταν βλέπω προτάσεις στα 1.800φεύγα αρχική, για αγορά από έξω (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας άλλωστε) όταν Ελλάδα κάνει 1.990...:frusty:
Αν έχεις "κολλήσει" με τον συγκεκριμένο προβολέα, "μένει πίσω" στον ανταγωνισμό σε σχέση με τον epson5500, στα ίδια περίπου λεφτά...οπότε υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο η τιμή του

+1.000

Φίλε Ανδρέα εάν είμασταν στο 2007-08, χρυσές εποχές για ebay κλπ χεχε,
θα σκεφτόμουνα το ρίσκο της αγοράς. Ειδικά η Αμερική είναι μπέρδεμα εδώ και καιρό...
Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα μηχάνημα, που μπορεί όταν το ανοίξεις να πατήσεις το ον και να μην παίζει...Τι θα κάνεις?
Μπορεί και να μην σου πάθει ποτέ τίποτα! Να υπήρχε διαφορά τιμής τόση ώστε να πάρεις το ρίσκο το καταλαβαίνω...

Αλλά όταν βλέπω προτάσεις στα 1.800φεύγα αρχική, για αγορά από έξω (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας άλλωστε) όταν Ελλάδα κάνει 1.990...:frusty:
Αν έχεις "κολλήσει" με τον συγκεκριμένο προβολέα, "μένει πίσω" στον ανταγωνισμό σε σχέση με τον epson5500, στα ίδια περίπου λεφτά...οπότε υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο η τιμή του

Πίσω δεν εχει μεινει , ειναι μοντελο 1+ χρόνο με μακραν τα περισσότερα ρυθμιστικα και ευκολίες από οποιονδήποτε προβολέα , και πολυ ακριβότερης κατηγορίας ακόμα. Τώρα αν η εικόνα είδες και σου έκανε, μην το σκεφτεσαι. Η τιμη των panny παντως μην περιμενεις να πεσει. Εδώ ο 2000 που ειναι μοντελο σχεδόν 4 ετιας αν τον βρεις πουλιεται στα 2000 ευρώ. Δεν ριχνουν τις τιμες τους ειναι πολιτικη τους.

To καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις απο Ελλαδα αλλο προβολικο μεσο.
Το πιθανοτερο ειναι να κερδισεις και σε εικονα.Ο 4000 κυκλοφορει εδω και καιρο και στην κατηγορια τιμης που κυμαινεται ειναι ξεπερασμενος.
Θα προτιμουσα και τον benq w6000 απο τον panny 4000.

Εδώ ο 2000 που ειναι μοντελο σχεδόν 4 ετιας αν τον βρεις πουλιεται στα 2000 ευρώ. Δεν ριχνουν τις τιμες τους ειναι πολιτικη τους.

Tον 2000 πραγματικά δεν ξέρω αν θα τον βρεις...

Πάντως τον 4000 τον πουλάνε 1990ε....(το ξαναποστάρω)
http://www.skroutz.gr/s/243358/Panasonic-PT-AE4000E.html

Το τελευταίο τετράμηνο η τιμή του έχει πέσει έως και 700ευρώ...

Ίσως δεν πάει πιο κάτω...

Tον 2000 πραγματικά δεν ξέρω αν θα τον βρεις...

Πάντως τον 4000 τον πουλάνε 1990ε....(το ξαναποστάρω)
http://www.skroutz.gr/s/243358/Panasonic-PT-AE4000E.html

Το τελευταίο τετράμηνο η τιμή του έχει πέσει έως και 700ευρώ...

Ίσως δεν πάει πιο κάτω...

καλα 700 ευρω δεν επεσε ποτε η τιμη του , μην παιρνουμε την ακριβοτερη τιμη πριν ενα 4μηνο και την συγκρινουμε με την καλυτερη τωρα. Ο προτζεκτορας το τελευταίο χρόνο παιζει στα 2400 ως 2550 και λιγο καιρο "1" μαγαζι το πουλαει 1990 οι μεσες τιμες ειναι σχεδον οι ιδιες. Και τωρα τον βρισκεις στα 2900 στον Κωτσοβολο. Δεν σημαινει οτι αυτη θα τρεξουμε να τον παρουμε σε αυτη την τιμη!

και αυτη η τιμη στα 1990 παλι θα ανεβει μολις ο προμηθευτης δωσει το κομμάτι , πιστευψε με για 1 κομματι θα μιλάμε, και μπορει να ειναι και εκθεσιακο. Παλι η τιμη θα παει στα προϋγουμενα επιπεδα.

Μόνος σου παραδέχεσαι ότι πωλείται 500ευρώ φθηνότερα, αν το 700 σου φαίνεται υπερβολικό...
Έχει ξαναπέσει σ'αυτήν την τιμή και πριν τις γιορτές, δεν θυμάμαι αν ήταν το ίδιο μαγαζί.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις με το μπέτωμα που έχει η αγορά, ότι αν πας σ'αυτόν που τον πουλάει 2.190 και του δείξεις 2.000 δεν θα στον δώσει ?

Αν δεν τον παιρνει, δεν θα τον δωσει.

Επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη κ. συντονιστά,
η αγορά τέτοια χάλια ίσως δεν έχει ξαναδεί τα τελευταία 15 χρόνια.

Αν δεν παίρνει τον ένα έμπορο, όλο και κάποιος άλλος θα έχει ανάγκες μετρητών.

Ε,ακουει ο ανθρωπος 2.000 Ευρω....σου λεει, δεν μπορει, καμια 500αρα θα βγαζει αυτος....

Που να ξερε με τι περιθωρια δουλευουν (ειδικα τα καταστηματα) στα (consumerαδικα) ηλεκτρονικα....

Έχετε δίκιο, δεν ξέρω ακριβώς πως πάει η δουλειά με αντιπροσώπους, προμηθευτές, διανομείς, καταστήματα, μεσάζοντες κλπ.

Η επιμονή μου ήταν για τον συγκεκριμένο προβολέα, στα συγκεκριμένα επίπεδα τιμής, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα που μάλλον είναι στα τελευταία του, φαντάζομαι ότι υπάρχουν και κομμάτια στοκ. Νομίζω ότι και ο λόγος που δεν πούλησε στην Ελλάδα, ήταν η αλμυρή τιμή του, γιατί κατά τα άλλα είχε πολύ καλές κριτικές.

Δεν ξέρω με τι ποσοστά κέρδους δουλεύουν, οι διαφορές τιμών κατά περιόδους είναι υπολογίσιμες πάντως.

και αυτη η τιμη στα 1990 παλι θα ανεβει μολις ο προμηθευτης δωσει το κομμάτι , πιστευψε με για 1 κομματι θα μιλάμε, και μπορει να ειναι και εκθεσιακο. Παλι η τιμη θα παει στα προϋγουμενα επιπεδα.

σε μια μερα παλι ανεβηκε η τιμη , εδωσε το κομματι του και ξανανεβηκε http://www.homecinema.gr/details.php?prid=889

Toν πήρε ο andreas140265

:laugh::laugh::laugh:

Οχι δεν τον πηρα εγώ.. Μονο που τον πηρα τηλ. φυσικα δεν ειχε στοκ και προφανώς πηρε στην αντιπροσωπεια κλπ κλπ κλπ

Για την ιστορια το εκλεισα με 2150 Θεσ/νικη.