Αγορα PANASONIC TX-55AS640Ε VS LG 50PB5600

Mike Lamprakis

New member
9 December 2014
2
Καλησπερα σε ολους, ηθελα τη βοηθεια σας σε σχεση με τις 2 τηλεορασεις που με ενδιαφερουν προς αγορα...ξερω πως ειναι η μερα με τη νυχτα γιατι η μια ειναι plasma και η αλλη led.H τηλεοραση ειναι θα εχει μονη χρηση για ταινιες σε χωρο με αποσταση θεασης 2.5 μετρα περιπου(σκοτεινος χωρος)
Φυσικα η αποροια μου ειναι για την ποιοτητα εικονας καθως και για το σερβις που μπορω να εχω απο εδω και περα.
Οικονομικα εχουν τεραστια διαφορα αλλα πιστευω πως μεχρι 500 μπορω να τα διαθεσω για πλασμα ενω για led το ταβανι μου ειναι νομιζω τα 800-850 μαξ.

Ευχαριστω για το χρονο σας και καλως σας βρηκα.....

Αν σε παιρνει οικονομικα παρε την 640,περισσοτερες ιντσες,πολυ καλυτερα εξοπλισμενη και πολυ καλη ποιοτητα εικονας.

Αυτήν την στιγμή και με 799 ευρώ διάλεξε την Panasonic με κλειστά μάτια :2thumb22sup: ...το μόνο αρνητικό της είναι το μέτριο 3D, αλλά αυτό από o,τι κατάλαβα ισχύει για όλες τις τηλεοράσεις με va panel.

Καλησπερα σε ολους, ηθελα τη βοηθεια σας σε σχεση με τις 2 τηλεορασεις που με ενδιαφερουν προς αγορα...ξερω πως ειναι η μερα με τη νυχτα γιατι η μια ειναι plasma και η αλλη led.H τηλεοραση ειναι θα εχει μονη χρηση για ταινιες σε χωρο με αποσταση θεασης 2.5 μετρα περιπου(σκοτεινος χωρος)
Φυσικα η αποροια μου ειναι για την ποιοτητα εικονας καθως και για το σερβις που μπορω να εχω απο εδω και περα.
Οικονομικα εχουν τεραστια διαφορα αλλα πιστευω πως μεχρι 500 μπορω να τα διαθεσω για πλασμα ενω για led το ταβανι μου ειναι νομιζω τα 800-850 μαξ.

Ευχαριστω για το χρονο σας και καλως σας βρηκα.....
και οι δύο Led είναι.

Βλέποντας την συγκεκριμένη πρόταση αναγκάζομαι να ξαναπώ το αυτονόητο...

Η συγκεκριμένη εταιρία νομίζει ότι βγάζει plasma.

1)Γιατί έχω προσωπική εμπειρία.
2)Είμαι κάτοχος 2 plasma τηλεοράσεων μιας Hitachi αγορά πριν από 10 χρόνια και μιας lg αγορά πριν 2 χρόνια .
3)Πολύ ευχαρίστως ,αν κάποιος φίλος εχει διαφορετική άποψη ...Να έρθει σπίτι μου να της βάλουμε δίπλα -δίπλα.

Την lg την αγόρασα λόγω προσφοράς...Και την προτίμησα την εποχή εκείνη γιατί καμία led lsd,την εποχή εκείνη τα sd κανάλια της digea τα έπαιζε καλά.
Ώμος ...Τόσο η lg όσο και η samsung με τα σύγχρονα panel plasma,δεν θα φτάσουν σε απόδοση, τα panel της panasonic ,pionner, philips και hitachi ας είναι και παλιότερα ...Καμία μα καμία σχέση...Σε μαύρο ,σε λεπτομέρεια,σε φυσικότητα χρωμάτων.
Αυτές οι δυο εταιρίες βγαζουν πλάσμα για να λένε ότι βγαζουν......

Αν την συγκεκριμένη την βάλεις να παίξει με το φως της ημέρας...Είναι καλύτερα να μην της δεις ...Γιατί δεν βλέπεις τίποτα!

Έριξα και εγώ μια παραγγελία για την panasonic, ξέρει κανείς αν εχει και γυαλιά 3d η συσκευασία?

Πηγα σημερα σε μεγαλο καταστημα ηλεκρονικων ειδων και το παιδι εκει μου προτεινε την ¨ LG 55LB670V εχετε καποια ιδεα για αυτη? ειναι στα 999 ευρω οποτε περισοτερα απο αυτα που σκοπευα να δωσω αλλα αν αξιζει τι να κανουμε....

Οχι δεν αξιζει!Ειχα την LG 55LB730 καλυτερο μοντελο απο την 670 και την αλλαξα για την panasonic.Στο μονο που υπερτερει η lg ειναι το media player.