Σε ευχαριστω για τα σχολια... Θα αναφερω μερικες σκεψεις, ισως βοηθησουν καποιους...
Για το Gigaset...Κοιταξα και τα Panasonic αλλα δεν ειδα μεγαλη ποικιλια και κυριως ιδιαιτερα καλα σχολια σε οτι αφορα την αξιοπιστια σε βαθος χρονου...Θα μου πεις ειναι σχετικο και αυτο...Τεσπα... Φυσικα και τα Gigaset εχουν ECO+ οπως το λενε για μηδενικη (?) ακτινοβολια οταν το τηλεφωνο ειναι στη βαση του. Να πω την αληθεια κοιταζα στο αμαζον και καποια μοντελο με ενσωματωμενο τηλεφωνιτη και 2η συσκευη που μπορει να χρησιμοποιηθει ως baby monitor (δεν εχω ακομα αλλα ποτε δεν ξερεις). Επισης υπαρχει και ασυρματο hands free με αναλογο κοστος που δεν κυκλοφορει ελλαδα (?)...Τουλαχιστον δε το βρηκα στο skroutz. Το μονο που δεν ξερω αν οι αγγλικες συσκευες θα παιζουν εδω μια χαρα και αν η τροφοδοσια ειναι αγγλικου τυπου ή Universal. Ακομα και το αμαζον δεν εχει δωρεαν μεταφορικα πλεον αλλα δεν ειναι και τοσα πολλα...
Για το UPS κοιταξα αρκετα. Στα 100 ευρω υπαρχουν διαφορες επιλογες αλλα το καθενα εχει τα +/-...Τα ΑPC ειναι αποδεκτα απο ολους οτι ειναι κορυφαια αλλα και τα CyberPower εχουν πολυ δυνατα χαρακτηριστικα και πολλες καλες κριτικες. Τα φερνει η Oktabit Ελλαδα.
Για το πολυμηχανημα, δεν ηθελα σε Inkjet μιας και ουτε πολλα πραγματα τυπωνω καθε μερα και το κοστος των μελανιων ειναι καμια φορα ενα μυστηριο (διαβασα πολλα σχολια χρηστων κυριως στο αμαζον για το ποσο μελανι φευγει καθε φορα που καθαριζουν τις κεφαλες οι εκτυπωτες). Απο την αλλη πρεπει να τυπωνεις μια στο τοσο μην τυχον μπουκωσουν οι κεφαλες. Σε αυτα τα χρηματα (μεχρι 150 ευρω), παιζουν και samsung αλλα δεν ξερω, κατι δε μου κολλαει...Θα μου πεις και τα HP δε βγαζουν βλαβες? Τι να πω...Λαχειο ειναι μαλλον. Παντως το συγκεκριμενο ειναι φρεσκο μοντελο, μονο 2 κριτικες εχει στο αμαζον και γενικα καλες κριτικες.
Τελος για το switch, νομιζω αν δεις τις κριτικες στο αμαζον, ολες θετικες, το εχει και 4 ευρω πιο φτηνα απο ελλαδα