Αγορά PHILIPS 37 PFL4007M απο mediamarkt 450euro?

Ώστε με τη καλή έννοια ε....?που έλεγε και ο Λαζόκουλος (δεν είναι ορθογραφικό λάθος).

Ευτυχώς δεν θα με μπερδέψεις γιατί όταν είδα στον Κωτσο την EH6030 την είδα δίπλα δίπλα με την Toshiba κατα σύμπτωση και τουλάχιστον στο δικό μου απαίδευτο μάτι η Toshiba έχανε κάτι παρόλο που από οτι διάβασα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/105702-Samsung-40es6100-vs-Toshiba-40TL938G/page2 ναι μέν έχει πανελ της samsung αλλά δεν έχει pvr οπότε δεν γλυτωνουμε πλήρως τα καλώδια φίλε Yperion.
Οπότε παραμένω στα προαναφερθέντα και βλέποντας και κάνοντας.
Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια μπερδέματος:smile:

Παρεμπιπτόντως μια βδομάδα τώρα που βλεπουμε σε μια back up tv Ultravox 15'' που έχω για κάμπινγκ,μια χαρά είδα και Ντόρτντμουντ χθές και Βασιλεία σήμερα:offtopic: (καρφώθηκα ε??).

Παιδιά καλά τα λέγαμε για την Samsung 40'' 6030 αλλά τελικά πέρασα σήμερα 01/05 απο mediamarkt Θεσ/νικη Πυλαία και ενώ στο site έχει την LG 37'' LS5600 στά 399 euro,
στο μαγαζί την έχει 349 οπότε τι να κάνω, την τσάκωσα θεωρώντας οτι είναι budgeτιά (το έβαλα και στις προσφορές,έχει και απόθεμα,δεν ξέρω για τα άλλα mediamarkt).
Ετσι και αλλιώς ήταν στις επιλογές μου.
Την πήρα απόγευμα, να κάτι επισκέψεις νονοί κτλ,με πήρε η ώρα και στις 21:25 την έβγαλα απο το κουτί και 8 βίδες μετά είχα την πρώτη ΕΡΤ HD εμπειρία Μπάρτσα-Μπαγερν 0-3:bigcry:.
Η τηλεόραση είναι ο ορισμός του plug & play έκανα μόνο τα τυπικά για να προλάβω το ματς και όλα ήταν σούπερ.
Είμαι και τυχερός και έχω καλό σήμα digea και τα κανάλια είναι πολυ ικανοποιητικά αν και περίμενα τα χειρότερα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα τις τελευταίες δέκα μέρες στο forum.
Οπότε επειδή η πρώτη εντύπωση μετράει συνήθως,σαν αρχάριος μπορώ να πώ ότι είμαι ικανοποιημένος (στην πορεία θα δούμε,όλο και κάτι στραβό θα παίξει).

Αύριο την κάνω για Χαλκιδική οπότε απο εβδομάδα θα ψάξω να παίξω με τις ρυθμίσεις που έχω διαβάσει αυτές τι μέρες εδώ και με ότι λέει το μάτι μου,θα βάλω και κανα action blueray και θα ενημερώσω για οτιδήποτε στην σχετική ενότητα Reviews Εντυπώσεις του συγκεκριμένου μοντέλου.

Και πάλι ευχαριστώ

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε εσάς και στις οικογένειες σας.-bye-