Αγορά Philips 37PFL8404

Καλημέρα Ισοκράτη και λοιπά μέλη,

νομίζω ότι όλοι μας απευθυνόμαστε σε νοήμονες ανθρώπους που μπορούν να κρίνουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα...

Εγώ δεν ανέφερα ότι ο συνάδελφος έχει άδικο αλλά επειδή και εγώ αν ήθελα να κάνω μία εκτεταμένη αναζήτηση για surveys του τί αγοράζει ο κόσμος, με ποιά κριτήρια και αν τελικά μένει ευχαριστημένος ίσως θα έπρεπε να αποτανθώ στην... Πάντειο για μία κοινωνιολογική μελέτη επί του θέματος ή απλά, όπως φαντάζομαι έκανε ο συνάδελφος, να αναζητήσω σε αξιόπιστες πηγές στο διαδίκτυο τα εν λόγω στοιχεία. Επειδή λοιπόν δεν το έκανα αναζήτησα έναν αν θέλεις πιό εμπειρικό τρόπο να κάνω κάποια επιλογή τελικά και σε κάθε περίπτωση ανέφερα προς αποφυγή παρεξήγησεων την υποκειμενικότητα του θέματος.

Εφόσον λοιπόν σου αρέσει η συγκεκριμένη απλά να σε ρωτήσω γιατί δεν την αγοράζεις και σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....

Για μένα που είχα την ατυχία να μου σπάσει καινούργια LCD κριτήρια όπως μία καλή προσφορά από την εταιρεία, χρόνος αναμονής και ανταπόκρισης στο service, διαθεσιμότητα μοντέλων στην αγορά ώστε να μπορείς να τα δεις από κοντά στη γειτονιά σου, site στο διαδίκτυο για σύγκριση μοντέλων στα Ελληνικά (αν δυνατόν) κλπ. ποιο ´χειροπιαστά' στη δική μου μικροαστισκή αν θέλεις πραγματικότητα είναι πρωτεύουσας σημασίας. Τώρα αν πουλάει τελευταία στην Άπω Ανατολή με ενδιαφέρει έως καθόλου...

ΥΓ. Χθες είδα διαφήμιση για TV 37" FULL HDD LG στα 440 € σε γνωστή αλυσίδα. Τί θα πρέπει να κάνω? Να σπεύσω να προλάβω την προσφορά. Προσωπικά θα εμμείνω στην αρχική μου επιλογή δεχόμενος αν θέλεις ακόμα και το εσφαλμένο αυτής, αν υποθέσουμε πως είναι τελικά κακή επιλογή. Θέλω να σου τονίσω λοιπόν το ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς συνεπής με τα κριτήρια που έχει επιλέξει, όσο σωστά ή λάθος είναι για τους υπόλοιπους. Βεβαίως θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη στο βαθμό που θεωρεί ότι τον επηρεάζουν και τις γνώμες τρίτων, αλλά ως εκεί...!!!

Καλή βδομάδα
Γιώργος

νομίζω ότι όλοι μας απευθυνόμαστε σε νοήμονες ανθρώπους που μπορούν να κρίνουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα...

Εγώ δεν ανέφερα ότι ο συνάδελφος έχει άδικο αλλά επειδή και εγώ αν ήθελα να κάνω μία εκτεταμένη αναζήτηση για surveys του τί αγοράζει ο κόσμος, με ποιά κριτήρια και αν τελικά μένει ευχαριστημένος ίσως θα έπρεπε να αποτανθώ στην... Πάντειο για μία κοινωνιολογική μελέτη επί του θέματος ή απλά, όπως φαντάζομαι έκανε ο συνάδελφος, να αναζητήσω σε αξιόπιστες πηγές στο διαδίκτυο τα εν λόγω στοιχεία. Επειδή λοιπόν δεν το έκανα αναζήτησα έναν αν θέλεις πιό εμπειρικό τρόπο να κάνω κάποια επιλογή τελικά και σε κάθε περίπτωση ανέφερα προς αποφυγή παρεξήγησεων την υποκειμενικότητα του θέματος.

Εφόσον λοιπόν σου αρέσει η συγκεκριμένη απλά να σε ρωτήσω γιατί δεν την αγοράζεις και σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....

Για μένα που είχα την ατυχία να μου σπάσει καινούργια LCD κριτήρια όπως μία καλή προσφορά από την εταιρεία, χρόνος αναμονής και ανταπόκρισης στο service, διαθεσιμότητα μοντέλων στην αγορά ώστε να μπορείς να τα δεις από κοντά στη γειτονιά σου, site στο διαδίκτυο για σύγκριση μοντέλων στα Ελληνικά (αν δυνατόν) κλπ. ποιο ´χειροπιαστά' στη δική μου μικροαστισκή αν θέλεις πραγματικότητα είναι πρωτεύουσας σημασίας. Τώρα αν πουλάει τελευταία στην Άπω Ανατολή με ενδιαφέρει έως καθόλου...

ΥΓ. Χθες είδα διαφήμιση για TV 37" FULL HDD LG στα 440 σε γνωστή αλυσίδα. Τί θα πρέπει να κάνω? Να σπεύσω να προλάβω την προσφορά. Προσωπικά θα εμμείνω στην αρχική μου επιλογή δεχόμενος αν θέλεις ακόμα και το εσφαλμένο αυτής, αν υποθέσουμε πως είναι τελικά κακή επιλογή. Θέλω να σου τονίσω λοιπόν το ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς συνεπής με τα κριτήρια που έχει επιλέξει, όσο σωστά ή λάθος είναι για τους υπόλοιπους. Βεβαίως θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη στο βαθμό που θεωρεί ότι τον επηρεάζουν και τις γνώμες τρίτων, αλλά ως εκεί...!!!

Καλή βδομάδα
Γιώργος

Αγαπητε Γιωργο πριν κανεις την αγορα θα σου προτεινα να δεις και τη σειρα 9 για να ειμαι πιο ακριβης δες λιγο τη ναυαρχιδα της εταιριας την 9704 στις 40´´.
Συμφωνω 100% μαζι σου οσον αφορα τo after sales support, την 24ωρη υποστηριξη τηλεφωνικα, το online support, το τμημα firmware συγκεντρωμενο ανα συσκευη. Οσο για την ποιοτητα εικονας εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω οτι ειναι μεν υποκειμενικη υποθεση αλλα αντικειμενικα το ματι δεν κανει ποτε λαθος. Εμπιστεψου τα ματια σου. :grinning-smiley-043
Καλες αγορες
Νικος

Δεν την αγοραζω , διοτι δεν καιγομαι και εχω αποφασισει να μην ξαναδωσω πολλα λεφτα για τηλεοραση . Οταν την βρω κατω απο τα 1000 ευρω τελικη τιμη , απο καταστημα που μπορω να εμπιστευτω 100% μαλλον θα το κανω , εκτος και αν υπαρξει κατι δελεαστικοτερο μεχρι τοτε .
Το να μενεις σταθερος σε μια μαρκα η ενα μοντελο , οταν τα παντα γυρω αλλαζουν και εξελισσονται καθε μερα , το θεωρω αστοχο...
Υπαρχουν αρκετες τηλεορασεις που θα με καλυπταν , συνεπως οποια βρεθει σε καλη προσφορα , θα ειναι η "τυχερη"
Καλη εβδομαδα επισης !

Το να μενεις σταθερος σε μια μαρκα η ενα μοντελο , οταν τα παντα γυρω αλλαζουν και εξελισσονται καθε μερα , το θεωρω αστοχο...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Απλά διευκρινίζω πως δεν μίλησα για σταθερότητα σε μοντέλο ή σε εταιρεία αλλά στις όποιες αρχές ή κριτήρια θέτει ο καθένας, επαναπροσδιορίζει και στο τέλος εφαρμόζει όταν κάνει την όποια επιλογή.

Χαιρετώ και πάλι,
Γιώργος

Eιδα και το review της Philips 46PFL9704 !
Εντυπωσιακη τηλεοραση πραγματικα !!!
Βεβαια δεν προτιθεμαι να ξανακουμπησω 2500 οπως ειπα αλλα ειναι αναμενομενες πολλες νεες εντυπωσιακες τηλεορασεις απο ολες τις εταιρειες και αυτο θα οδηγησει σε αναλογες εντυπωσιακες πτωσεις τιμων σε καποιες "τοπ" σημερινες ... Λιγη αναμονη και θα δουμε
-bye-

Σίγουρα είναι πολλά λεφτά για εξοπλισμό μίας χρήσης (μετά την λήξη της εγγύησης) και καλά να είμαστε πολλά πράγματα θα αλλάξουν στο μέλλον...

Πάντως στις πολύ μεγάλες μου άρεσε η εικόνα από τις SAMSUNG αλλά εκτός του οικονομικού η γυναίκα μου :argue: αν την έβαζα σε περίοπτη θέση στο σαλόνι!!!

Ευχαριστώ -bye-

Νίκο,

ευχαριστώ και εσένα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχω την εντύπωση ότι η σειρά 9000 δεν ήταν διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά ήδη έχω επιβαρύνει το κοστολόγιο αρκετά, οπότε ας καταλήξω κάπου επιτέλους...

Χαιρετισμούς -bye-

Στα καταστηματα δεν ψωνιζουν οι ειδικοι αλλα ο απλος κοσμος και αυτος λεει οτι πρωτες σε πωλησεις ειναι LG , Samsung και Sony ενω η Philips παει για λουκετο...

Τοσο απλα...

Γεια σας,

θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου, ασχέτως Μάρκας Μοντέλου κλπ. Η ‛κρίσιμη’ μάζα των καταναλωτών 'κατευθύνονται' από τους πωλητές ( Εταιρίες Λιανικού εμπορίου ) στην Ελλάδα το εμπόριο ακόμη γίνεται στο μεγάλο μέρος του παραδοσιακά στα μεγάλα καταστήματα και όχι μέσω Internet.

Δεν ξέρω εάν το δέχεστε αυτό που λέω.´Ο Αγοραστής 'κατευθύνεται' από τους πωλητές;

Κάτι που ‛πρόσεξα’ όσο έκανα serfing για να μαζέψω χρήσιμα στοιχεία για μια Philips αφού ενδιαφέρομαι να ανανεώσω την TV μου. Μεγάλα Site που προσφέρουν πληροφορίες ΔΕΝ έχουν Philips παρά Samsung, Sony, LG, Panasonic… Πηγή http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9601

Έχει λοιπόν καθοριστεί η πορεία της Philips;

Ειμαι υπέρμαχος των πολλών Εταιριών, των πολλών επιλογών που ομως οπως φαίνεται θα εξαφανιστούν οπως εξαφανιστηκαν και οι Δεινόσαυροι.

Κάτι που ‛πρόσεξα’ όσο έκανα serfing για να μαζέψω χρήσιμα στοιχεία για μια Philips αφού ενδιαφέρομαι να ανανεώσω την TV μου. Μεγάλα Site που προσφέρουν πληροφορίες ΔΕΝ έχουν Philips παρά Samsung, Sony, LG, Panasonic… Πηγή http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9601

Έχει λοιπόν καθοριστεί η πορεία της Philips;

Ειμαι υπέρμαχος των πολλών Εταιριών, των πολλών επιλογών που ομως οπως φαίνεται θα εξαφανιστούν οπως εξαφανιστηκαν και οι Δεινόσαυροι.

Η δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν επειδη ξεπεραστηκαν απο την εξελιξη των ειδων...το γεγονος οτι μια αλλοτε κραταια μαρκα οπως η Philips εφτασε να θεωρειται περιθωριακη πρεπει να ειχε προβληματισει τους υπευθυνους για την πορεια της εδω και χρονια , οταν το πλοιο παει κατευθυαν πανω στον υφαλο πρωτα απο ολα φταιει ο καπετανιος...-bye-

Η δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν επειδη ξεπεραστηκαν απο την εξελιξη των ειδων.....

:offtopic:

Για αυτό μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν, με επικρατέστερη την θεωρία των Luis & Walter Alvarez περί πρόσκρουσης μετεωρίτη πάνω στην γή στην χερσόνησο Yucatan στο τέλος του Ανώτ. Κρητιδικού πριν από 65 εκατομ. χρόνια, και αλλαγές του κλίματος σε παγκόσμια κλίμακα κ.λ.π.................

:offtopic:

Αν εχεις λευκο τοιχο και πισω το ambilight ολες οι αντιπαλες τηλεορασεις ειναι απλα αδιαφορες. πραγματικα ομως... ασχετα με την ποιοτητα εικονας τους.. το θεμα ειναι η συνολικη αισθηση που σου αφηνει οταν βλεπεις κατι.
αλλα οχι οπως τις εχουν στα μαγαζια... η στον τοιχο.. ;p
η tv πρεπει να απεχει 40+ cm απο τοιχο για το σωστο ambilight effect. αν δεν εχεις χωρο ειναι διπλα στον τοιχο κτλ κτλ αστο ξεχασε το γιατι οντως δεν λεει αν την εχεις ετσι. το θεμα ειναι να φωτιζεται ολο το δωματιο! Στην tv παιζω MONO παιχνιδια το input/output lag δεν υπαρχει στην νεα σειρα μην ακουτε τις γνωστες αηδιες οι παλιοτερες ειχαν προβλημα πραγματι αλλα ξεπεραστηκε (εχω κανει test με crt monitor. και οι samsung εχουν επισης μεγαλο lag αλλα δεν λεμε τιποτα τσιμουδια ε? δειτε μετρησεις σε forums αντε... παντως τηλεοραση για να δεις "τηλεοραση" μονο panasonic. μιλαμε για τρελες οπτικες γωνιες επιπεδου crt χωρις την παραμικρη παραμορφωση και στην τελικη αυτο μας ενδιαφερει τελικα. παντως δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω κατι σε αλλη τηλεοραση με κλειστα φωτα περα απο philips ambilight και να μην χαλαστω..
κατι λειπει... και μην ακουω οτι αυτα ειναι υποκειμενικα κτλ κτλ μιλαμε πως δεν υπαρχει επιστροφη..

μια μικρη παρεμβαση σε αυτο το παλιο θρεαντ.

για εμενα δεν υπαρχει καλη ή κακη τηλεοραση και γενικα οτιδηποτε σχεδον προιον.
για εμενα ειναι ολα ψυχολογικα...

αν για καπιο λογο εχεις πιστει οτι το ταδε προιον ειναι καλο, τοτε αυτο να αγορασεις γιατι στα ματια σου θα ειναι το καλυτερο και μονο με αυτο θα εισαι ευτυχισμενος και ικανοπιοιμενος με την αγορα σου.
και εγω για τηλεοραση ψαχνω, και οι philips μου φαινοντουσαν απαραδεκτες...πολυ ψευτικη εικονα..εβλεπα ανθρωπους λιγο πιο κοντα και εμιαζαν με καρτουν... στο τελος γαι καποιο λογο ομως ,οταν κανω τυφλο τεστ, το ματι μου κολαει σε αυτην... για καποιο λογο με αυτην νιοθω ωραια... και την kuro να μου δωσουν κατι στραβο θα της βρω, και στο τελος θα το ειχα καημο γιατι δεν αγορασα την philips.

η αγορα της 42" 8404 ειναι επιλογη με την συμβιωση με την κοπελα μου. αμα ζουσα μονος μου θα επερνα την G10 στις 46"