papasouzakias
Supreme Member
- 13 May 2009
- 4,519
Την τηλεόραση την έχω εδώ και ένα χρόνο. Ήθελα μια συσκευή για την κρεβατοκάμαρα και την βρήκα στα 4 κατοστάρικα. Από τις πρώτες μέρες ήρθε ο Γιάννης και καλιμπράραμε. Δεν έχω εμπειρία από άλλες φθηνές 4Κ τηλεοράσεις οπότε η σύγκρισή μου βασίζεται μονάχα σε σχέση με μια Πανασονία που έχω στο σαλόνι (δεν θυμάμαι μοντέλο, ίσως ο γάτος να θυμάται). Στο μόνο πράγμα που είναι καλύτερη η Philips είναι στο interpolation. Σε όλα τα άλλα είναι υποδεέστερη. Το τηλεοπτικό της το χαρακτηρίζω (στην καλύτερη) μέτριο σχετικά με την διαχείριση χαμηλής ανάλυσης σημάτων.
Δεν θα πω ότι είμαι δυσαρεστημένος από την αγορά της, αλλά, δεν θα πετάξω και την σκούφια μου κιόλας. Σημειώνω ξανά πως δεν έχω κάνει σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις της ίδιας κατηγορίας.
...Σε αυτες τολμησατε να κοιταξετε με φακο στα πιξελς ομως?
Εγω παω κοντρα οχι απο αντιδραση, μα απο αποψη και ηθος.
...θεωρρω οτι καποιοι εδω μεσα τρολλαρετε υπερ των ισχυρων, η με την εγωπαθεια της ηδη αποκτημενης ακριβης τηλεορασης, να σας κακοφαινεται το οτι υπαρχουν οι εξαιρεσεις.
Τις επομενες μερες θα προβω στην αγορα της. Αυτο ειχα σχεδιασει και πριν γραψω στο νημα. Για να προλαβω τυχον αντιδραση![]()
Έχει γραφτεί και προηγουμένως ότι πέρα από τα Dolby Vision, Atmos, τα φετινά μοντέλα έχουν Auto Low Latency Mode, εξού και το χαμηλότερο input lag. Έκδοση hdmi 2.0b για τώρα (υπάρχει ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι η oled 804 καθυστερεί για να βγει με 2.1). Για τον τύπο του πάνελ περιμένετε επιβεβαίωση από το display specifications, διότι παίζει να βγουν εκδόσεις με ips και va του ίδιου μοντέλου ανάλογα με το δεύτερο και τρίτο ψηφίο του κωδικού. Για κάποια αρχικά κολλήματα λογισμικού που αναφέρθηκαν, συνήθως στρώνουν μετά από 3-4 αναβαθμίσεις. Όσοι ενδιαφέρεστε για το Ambilight, μπείτε στον κόπο να προμηθευτείτε 2-4 συνοδευτικά φώτα ambihue και συντονίστε τα στην τηλεόραση, προκειμένου να πάλλεται όλο το σαλόνι στο ρυθμό της ταινίας, του αγώνα και της μουσικής. Είχαμε τόσα χρόνια τον περιβάλλωντα ήχο, καιρός να αποκτήσουμε και την περιβάλλουσα εικόνα. Στο παρακάτω βίντεο ο τύπος έχει συνδέσει 8 φώτα στην τηλεόραση και θέλει να βάλλει και άλλα! Μετά από αυτό το set up, οποιαδήποτε βραδινή θέαση σε απλή τηλεόραση, θα του φαντάζει βαρετή, ξενέρωτη και φλατ εμπειρία.
https://www.youtube.com/watch?v=_qQ9npRY0wM
Werewolf, δεν εθιξα απολυτως κανεναν. Θα απαντουσα πιο νωρις αλλα μετα απο 350 χιλιομετρα στο δρομο εχω αραξει να χαλαρωσω και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο! Ξερω πως αναφερομαι, ξερω πολυ καλα να μιλαω. Κοιτα παλι τι εγραψα πριν. Δεν κρινω εξ ιδιων τα αλοτρια. Δεν το εχω κανει ποτε. Τι ειναι αυτα που γραφεις. Αυτο ειναι το δια ταυτα? Σε ουσια δομημενου λογου αναφερθηκα και οχι εναντιον κανενος. Ομως, αν αυτο προεκυψε απο τον λογο μου τοτε δεν εχω προβλημα, κι αν ακομα ειναι ολοι απεναντι μου. Ομως νομιζω οτι το εχεις παρει αλλιως. Και δεν νομιζω να ειχα τετοιο τονο σαν τον δικο σου στις αναρτησεις μου εναντι κανενος. Ειπα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις. Δεν αμφιβαλω οτι ολο το φορουμ λειτουργει αμεροληπτα και ως χομπιστες. Γι αυτο ειμαι κι εγω εδω. Μια απο τα ιδια κι εγω. Ουτε ανεφερα κανεναν ελιτιστα. Μακαρι να εχουν και την W9 οσοι γραφουν εδω μεσα. Εγω αναρτησα τις σκεψεις μου και λογο δεν θα δωσω σε κανεναν γι αυτο, οπως και δεν το εχω κανει για κανεναν λογο 51 χρονια τωρα. Και δεν χρειαζεται να απολογουμαι κιολας.
Καλο βραδυ.
Εντυπωσιακό ως θέαμα σίγουρα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω την εμφανέστατη (αλλά και αναπόφευκτη τεχνικά) υστέρηση στην απόκριση των περιφερειακών φώτων...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.