Αγορά phillips ή LG

gianmav

New member
30 October 2009
19
καλησπερα και απο μενα. Μολις εχω γινει μελος στο φοβερο αυτο φορουμ.
Σκέφτομαι να παρω μια 32´ τηλεοραση μεχρι 450 ευρω. Εχω δει 2 σε αυτα τα λεφτα την LG 32LH3000 και την Philips 32PFL5604H. Ποια απο τις 2 ειναι καλύτερη ή αν ξερεις κανεις καμμια αλλη σε αυτα τα λεφτα...
Ευχαριστω

Καλησπερα και καλως ηρθες...
Αν διαβασεις λιγο , υπαρχουν αρκετα νηματα για προτασεις αγορας αλλα εκτος αυτου , θα πρεπει να μας πεις τι σκοπευεις να βλεπεις , τι αποσταση εχεις κλπ...Ετσι θα μπορεσουμε να προτεινουμε κατι καταλληλο για εσενα.
Ο λογος για 32αρα ειναι οικονομικος η κατι αλλο?
-bye-

Απο τις δυο ψηφιζω 5604 γιατι πιστευω οτι δειχνει καλυτερα με τηλεοπτικο σημα...

Εγω ειμαι σιγουρος οτι η 5604 ειναι καλυτερη σε τηλεοπτικο , αλλα σε HD δεν ειχε καποια θεματακια η σειρα 5?
Λυθηκαν με firmware update?

η οθονη ειναι για τον πατερα μου ο οποιος επιμενει οτι του ειναι μεγαλη η 32αρα ασχετα απο την αποσταση. Από εκει και περα δεν θα βλεπει ταινιες ΗD μονο αν δει κανα ντοκυμαντερ σε dvd και τηλεοραση

Σε τι απόσταση περίπου θα κάθεται;

Για αυτά τα δυο μοντέλα, οποιαδήποτε απόσταση κάτω από τα 3μ πιστεύω είναι απαγορευτική. Δεν έχουν κάποιο εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και θα ξενερώσει με την απόδοση αν κάθεται πολύ κοντά.

Πάντα μιλώντας για τηλεοπτικό σήμα...

Σε τι απόσταση περίπου θα κάθεται;

Για αυτά τα δυο μοντέλα, οποιαδήποτε απόσταση κάτω από τα 3μ πιστεύω είναι απαγορευτική. Δεν έχουν κάποιο εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και θα ξενερώσει με την απόδοση αν κάθεται πολύ κοντά.

Πάντα μιλώντας για τηλεοπτικό σήμα...

Η αποσταση που θα καθονται ειναι πανω απο 3. βασικα ο ενας καναπες ειναι στα 3.3 και ο αλλος στα 2.5

Εγώ διαφωνώ με τον kblachos. 3μ είναι μια χαρά για να βλέπεις αξιοπρεπώς τηλεοπτικό σήμα σε κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις. Αν επέλεγε καμιά Philips με Perfect Pixel π.χ., εννοείται ότι θα του πρότεινα να κάτσει και στο 1μ.

Είναι μικρή η 32αρα για τα 3 μέτρα... Άσχετα με το πόσο καλά δείχνει το τηλεοπτικό...

Για τηλεοπτικο μονο , στα 3 μετρα , θα μου ηταν αρκετη η 40αρα ...
Ειχα την καλυτερη 32αρα crt πριν στα 2,5 μετρα και ηταν οριακη

Να στο πω αλλιώς, εγώ που είμαι στα 2.8μ με 42" 7603, που φοράει και το Pixel Plus 3HD, με ενοχλεί το τηλεοπτικό. Ενώ στους γονείς μου, που είναι 32" Perfect Pixel, στα 3 μέτρα όταν κάθεσαι, κάτι ΣΚΑΪ, Alpha κτλ είναι λες και βλέπεις upscaled DVD .

Αντιστοιχα εγω στα 2,8 μετρα με 40Β650 βλεπω τηλεοπτικο μια χαρα και οταν την τραβαω στα στα 2,4 ακομα καλυτερα
:ernaehrung004:

η οθονη ειναι για τον πατερα μου ο οποιος επιμενει οτι του ειναι μεγαλη η 32αρα ασχετα απο την αποσταση. Από εκει και περα δεν θα βλεπει ταινιες ΗD μονο αν δει κανα ντοκυμαντερ σε dvd και τηλεοραση

Αν και κανουμε ασκοπη συζητηση ...
Παρε αυτο που θελει ο πατερας σου φιλε μου
:worshippy:

Να στο πω αλλιώς, εγώ που είμαι στα 2.8μ με 42" 7603, που φοράει και το Pixel Plus 3HD, με ενοχλεί το τηλεοπτικό. Ενώ στους γονείς μου, που είναι 32" Perfect Pixel, στα 3 μέτρα όταν κάθεσαι, κάτι ΣΚΑΪ, Alpha κτλ είναι λες και βλέπεις upscaled DVD .

Μιλάμε για το ίδιο σήμα από την κεραία; Γιατί η ποιότητα λήψης είναι σημαντικός παράγοντας...

Εγώ διαφωνώ με τον kblachos. 3μ είναι μια χαρά για να βλέπεις αξιοπρεπώς τηλεοπτικό σήμα σε κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις. Αν επέλεγε καμιά Philips με Perfect Pixel π.χ., εννοείται ότι θα του πρότεινα να κάτσει και στο 1μ.

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι σε όλα τα θέματα. Πάντως εγώ επιμένω ότι στα 3 μέτρα για θέαση τηλεοπτικού σήματος ο φίλος μας θα πρέπει να κοιτάξει για 40" - 42"....

Στην ίδια απόσταση με σένα εγώ βλέπω σε 50άρα........

Εννοείται ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε ρε συ πάντα :D

Το θέμα δεν είναι μόνο η απόσταση όμως. Πρέπει να κοιτάξουμε την αναλογία Απόσταση/Τηλεόραση(πόσο καλή είναι) και Απόσταση/Κεραία(πόσο καλά πιάνει).

Εμένα με κοινή κεραία και σύγκριση PixelPlus3HD vs Perfect Pixel, μου έκανε τρομερή εντύπωση η διαφορά ποιότητας πάντως.