Αγορά phillips ή LG

Εννοείται ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε ρε συ πάντα :D

Το θέμα δεν είναι μόνο η απόσταση όμως. Πρέπει να κοιτάξουμε την αναλογία Απόσταση/Τηλεόραση(πόσο καλή είναι) και Απόσταση/Κεραία(πόσο καλά πιάνει).

Εμένα με κοινή κεραία και σύγκριση PixelPlus3HD vs Perfect Pixel, μου έκανε τρομερή εντύπωση η διαφορά ποιότητας πάντως.

Δηλαδή, εγώ που έχω την 9731 (PixelPlus3HD), και δεν έχω κανένα παράπονο με το τηλεοπτικό, αν αναβαθμιστώ σετ 9704 (η κορυφαία σήμερα), θα δω βελτίωση στο τηλεοπτικό;
(Δεν μου φαίνεται πιθανό πάντως... Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει αν τώρα είναι πολύ καλό; )

Εγώ που τα είδα(και τα βλέπω) φίλε petasis, είναι σαν μέρα με τη νύχτα. Στην δικιά μου είναι σαν ξεπλυμένα τα χρώματα, ενώ στην 9632 όταν βλέπεις ΣΚΑΪ κυριολεκτικά σου δίνει την αίσθηση ότι βλέπεις upscaled DVD. Εμένα τέτοια εικόνα μου δείχνει μόνο σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που τις βλέπω από το PC.
Παίζει βέβαια ρόλο και με τι εικόνα συμβιβάζεται ο καθένας. Προσωπικά π.χ. δεν μπορώ καθόλου την εικόνα που βγάζουν στα αναλογικά οι samsung(ακόμα και τα καινούρια μοντέλα). Μου φαίνεται εντελώς αηδία αυτό το πράγμα και απορώ πως το παρακολουθούν μερικοί(no offence). Το ίδιο ισχύει και για την δικιά μου, στην οποία όσες φορές έχω βάλει να δω κανα Champion's League, έχω ξενερώσει τη ζωή μου.

Εμένα με κοινή κεραία και σύγκριση PixelPlus3HD vs Perfect Pixel, μου έκανε τρομερή εντύπωση η διαφορά ποιότητας πάντως.

Τα εγραφα και σε αλλο νημα για το "Pixel Precise" (που ουσιαστικα ειναι το ιδιο με το 3HD) και το βαζει η Philips ακομη και σε τηλεορασεις 1400 ευρω , πχ. 8664...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=998461&postcount=27

Δηλαδή, εγώ που έχω την 9731 (PixelPlus3HD), και δεν έχω κανένα παράπονο με το τηλεοπτικό

Εκτος απο τα ξεβαμενα χρωματα φανταζομαι οτι εννοεις...:D

Τα εγραφα και σε αλλο νημα για το "Pixel Precise" (που ουσιαστικα ειναι το ιδιο με το 3HD) και το βαζει η Philips ακομη και σε τηλεορασεις 1400 ευρω , πχ. 8664...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=998461&postcount=27

Εκτος απο τα ξεβαμενα χρωματα φανταζομαι οτι εννοεις...:D

Τι ξεβαμμένα χρώματα; Δεν έχει ξεβαμμένα χρώματα η 9731...

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το χρωματικό εύρος.
Το υλικό φαντάζομαι περιέχει ένα πεπερασμένο χρωματικό εύρος (τα τρίγωνα που ορίζουν τα SD & HD πρότυπα), οπότε περιμένω ότι και το χρωματικό εύρος του υλικού (τηλεοπτικό, SD, HD) βρίσκεται μέσα στα όρια που ορίζουν τα πρότυπα. Υπάρχουν σύγχρονες τηλεοράσεις που μπορούν να αναπαράγουν χρώματα εκτός του τυποποιημένου εύρους. Στην πράξη όμως τι σημαίνει αυτό;
Από την στιγμή που δεν υπάρχει στο υλικό, το δείχνει η τηλεόραση;

Ξέρει κανείς; :ears:

WideColorEnhancer3_img01.jpg

More natural & deeper color

Samsung’s Wide Color Enhancer extended to display the natural green and blue. Additionally, Wide Color Enhancer 2 technology is upgraded to reproduce the red area also.

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/productPreviewRead.do?model_cd=LA52B750U1MXZK

Δηλαδή αυτά τα προϊόντα αλλοιώνουν τα χρώματα από το πρωτότυπο υλικό για να τα "διευρύνουν" στο εκτεταμένο χρωματικό εύρος που μπορούν να αναπαράγουν;

Αν το "έπιασα" σωστά, αυτό που κάνει είναι να διευρύνει το φάσμα των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται για να απεικονίσουν μια εικόνα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε πιο σωστά και ζωντανά χρώματα.

Μα σωστά ήταν τα αρχικά, πριν αλλαχθούν. Αν μια τηλεόραση απλά τα δείξει σωστά, όλα θα είναι τέλεια. Στις μετρήσεις χρωματικότητας θα έχει πολύ χαμηλό λάθος (ΔΕ). Αν τα αλλάξει σε κάτι άλλο, δεν θα δείξει μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που έχει το αρχικό σήμα;

Σωστα ειναι τα αρχικα?

Δηλαδη στο πρωινο του MEGA που ολοι εχουν κοκκινες φατσες σαν Ινδιανοι ετσι πρεπει να μοιαζουμε ολοι? Η το χορταρι στο ποδοσφαιρικο γηπεδο ειναι σαν ξερο?

Σκοπος του συστηματος αυτου ειναι να βελτιωνει και να κανει πιο ζωντανα τα χρωματα , ακριβεια σε σηματα SD ας μην ψαχνουμε...

Ναι άλλα άμα η τηλεόραση τα διευρύνει, δεν θα κάνει ακόμα πιο έντονα κόκκινα; :smash:

[Τελικά αυτός ο χρήστης petasis μπαίνει και χαλάει όλα τα νήματα με of topic. Δεν του έφτανε η δίπλα κατηγορία, τώρα χαλάει και την αγορά νέας τηλεόρασης. Μήπως να του τραβήξουμε κανένα αυτάκι;;; :flipout:]
:offtopic: