Αγορα πιατου 1,10-1,20.

Εγώ έχω δυο Tecatel και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Καλή κατασκευή ,καλή απόδοση.
Έχουν και την καλύτερη απόδοση για παράκεντρες λήψεις,από αυτα που είχα και έχω.

Μια ερώτηση που πάντα την είχα απορία για τους κατόχους πιάτων Tecatel:
Το δικό σας πιάτο έχει ένα διακριτικό πορτοκαλί αυτοκόλλητο με το σήμα της εταιρείας ή όχι;
Ρωτάω γιατί το δικό μου Tecatel που μου πούλησαν δεν διεθετε κάτι τέτοιο ενώ έμαθα εκ των υστέρω για κάτι μαϊμού Tecatel εκ Τουρκίας και με έζωσαν τα φίδια...
Γενικά υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος διαπίστωσης της αυθεντικότητας του πιατου;

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για την απόδοσή τους.

Γιατί στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τί πιάτο είναι αυτό που έχουμε και αν κάποιος αναφέρει ότι είναι καλό, αυτό που θα πάμε να πάρουμε δεν ξέρουμε τι θα είναι τελικά...μαϊμού, απομίμηση, αυθεντικό, no-name βαφτισμένο....τί τελικά???

Πιστεύω ότι και από το ίδιο μαγαζί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αν αγοράσουμε πιάτο ίδιας μάρκας, το πιθανότερο είναι να είναι διαφορετικά μεταξύ τους!

Μάλλον τέτοια πρέπει να έχουμε όλοι (χωρίς διακριτικά). :operator:
Είναι πολύ καλά πιάτα πάντως.

Λευτέρη ευχαριστώ για την ....ανακούφιση!
Πάντως αν είναι τόσο καλά τα μαϊμουδένια φαντάσου πως θα είναι τα αυθεντικά.
Την επόμενη φορά ας κάνουμε και καμία παραγγελία απο Ισπανία να δούμε τη διαφορα (...και το αυτοκολλητάκι!!!)

Διακριτικό δεν είχε ούτε αυτό που πήρα το 2004, ούτε ένα παρόμοιο που πήρε φίλος μου πρόσφατα. Πάντως παράπονα δεν έχω, το ανάποδο μάλιστα (ακόμα και αν είναι "μαϊμού").

Πάντως στα site του εξωτερικού το πιάτο απεικονίζεται με το πορτοκαλί αυτοκολλητάκι πάνω του. Καλά επίσημος αντιπρόσωπος / διανομέας της Tecatel δεν υπάρχει στην Ελλάδα;!!
Να φανταστείτε ότι όταν πήρα το πιάτο για καλύτερο "πάντρεμα" πήρα και τα LNB ίδια μάρκα (αυτά πάντως πιο δύσκολο να είναι μαϊμού).

Πάντως σηματάκι δεν έχει καν ούτε στο site της tecatel, ούτε στα συνοδευτικά pdf που μπορείς να κατεβάσεις από εκεί. Τώρα αν κάποιοι κολλάνε σηματάκια, κάποιοι όχι, είναι θέμα προς εξέταση...

http://www.tecatel.com/productoX.php?idp=834

redimensionar.php

Θέλετε να πειτε όλοι δηλαδή ότι κατά την αγορά των πιατων δεν υπήρχε κανενας τρόπος πιστοποιησης της μαρκας του πιατου παρα μονο η καλη πιστη προς το καταστημα, σωστα;!!

Όλα τα άλλα (βάση, τρόπος τοποθέτησης, διάφορα εξαρτήματα) είναι ακριβώς ίδια. Τώρα αν είναι μαϊμού, "only god knows"! :D

Απάντηση: Re: Αγορα πιατου 1,10-1,20.

Θέλετε να πειτε όλοι δηλαδή ότι κατά την αγορά των πιατων δεν υπήρχε κανενας τρόπος πιστοποιησης της μαρκας του πιατου παρα μονο η καλη πιστη προς το καταστημα, σωστα;!!

Νομίζω ότι είναι σχηματικά όλα αυτά. Δηλαδή ακόμα και αν υπήρχαν σηματάκια, βεβαιώσεις, κλπ, είσαι πάλι σίγουρος 100% ότι είναι αυθεντικό κάτι; Εδώ παρουσιάζονται μαϊμούδες που δεν τις ξεχωρίζουν ούτε οι κατασκευαστές του αυθεντικού...

Παιδιά είναι πολύ απλό να καταλάβετε αν είναι μαϊμού ή όχι. Βάλτε δίπλα του μια μπανάνα και δείτε αν θα τη φάει.:D

:flipout::flipout:

Δεν είναι μαϊμούδες τα πιάτα μας... τόσα χρόνια που το έχω θα έψαχνε για ταίρι :D και εγώ tecatel έχω. Απλά πολλά ξένα ή και εγχώρια μαγαζιά κάνουν ολίγον photoshop τη φώτο του πιάτου και κολλάνε και ένα σηματάκι.

Τα πιάτα δεν έρχονται με σήμα πάνω τους.. :D

Απλά πολλά ξένα ή και εγχώρια μαγαζιά κάνουν ολίγον photoshop τη φώτο του πιάτου και κολλάνε και ένα σηματάκι.
Τα πιάτα δεν έρχονται με σήμα πάνω τους.. :D

Ακριβώς την ίδια απάντηση πήρα και εγώ όταν μου εγκατέστησαν το Tecatel ALG120 (125χ140). Πολύ λογική η ερώτηση και φαντάζομαι ο τεχνικός να την είχε ακούσει αρκετές φορές ακόμη.
Αγορά που δεν μετάνιωσα ΠΟΤΕ. Εξαιρετικό value for money.

Σίμος

Κεγώ παιδιά στο 90% των περιπτώσεων αυτά της Tecatel βάζω και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Φθηνά και καλά. Έχω χρησιμοποιήσει κυρίως τα 60x70, 80x85 και 100x115.

Όχι μόνο για δορυφορική λήψη, αλλά και για ασύρματα links στα 2.4 και 5GHz και παίζουν πάρα πολύ καλά.

παιδια σκεφτομαι κι εγω να βαλω δορυφορικη, ειμαι περιπου κεντρο θεσσαλονικης, εχω εναν combo receiver (mpeg2& sattelite receiver), να ρωτησω αν παρω ενα πιατο δορυφορικο, ποσο εφικτο ειναι να το συνδεσω στο μπαλκονι? ποσο ευκολο ειναι? διοτι ρωτοντας ηλεκτρολογο μου ειπε γυρο στα 150 ευρω!!!