αγορα πικ απ

Status
Not open for further replies.
Clearaudio Aurum Alpha Wood, Benz MC20E2 H ή ακόμα καλύτερα L "δαγκωτό"

Οπότε στην "δαγκωτή" περίπτωση σε τι χρήματα κινούμαστε περίπου;
Την Benz αν δεν κάνω λάθος όμως δεν την αντιπροσωπεύει ο Ορφέας...;;;

Ευχαριστώ!

Tην Benz την είχα στο δικό μου perspective και την έχει και μια φίλη μου στο Xpression III της.Η κεφαλή αυτή βγάζει έναν ήχο απίθανο για τα 180 ευρώ που στοιχίζει δυστυχώς δεν την αντιπροσωπεύει ο Ορφέας αλλα το STUDIO 17.
H Clearaudio έχει τα ίδια λευτά και αντιππροσωπεύεται απο τον Ορφέα.Στο RPM5 της αδελφής μου έδωσε ένα πολύ σοβαρό αποτέλεσμα για την κατηγορία τιμής και το ταίριασμα της ηχητικά με το πικάπ είναι άψογο.
Προσωπικά νομίζω οτι και στις δύο ουσιαστική αναβάθμιση θα πάρεις στην κατηγορία των 500 και βάλε ευρώ.

μεταξυ των τριων ποιο μου προτεινετε? pro-ject xperience,pro-ject xpression και bluenote picolo. και αν ξερετε που μπορω να τα δω στην αθηνα-κεντρο.

Λοιπόν φίλε μου το bluenote δεν το ξέρω αλλα με μια μεμια ματιά μου φαίνεται μια χαρα για τα λευτά του.
Βέβαια εγώ πάλι θα διάλεγα την μάρκα με την πιο σοβαρή αντιπροσώπευση κατ'εμε χωρίς βεβαια να ξέρω για την εταιρία που αντιπροσωπεύει τα bluenote ουτε φυσικα να υπονοώ τιποτα το αρνητικό απλά η δική μου πείρα μου έχει διδάξε οτι ο ORPHEUS είναι ετη φωτος μπροστα στον επαγελλματισμό στον χώρο που μας αφορά και πάλι να μην παρεξηγηθώ εγώ απλά τους γουστάρω γιατι εχω τύχει και όποιος άλλος γνωστος η φίλος απόλυτα ικανοποιημένος απο την εξυπηρέτηση.
Όπως κατάλαβες pro-ject θα έπαιρνα εγώ στην θέση σου τα οποία πέρα απο παιδιά πολύ φερέγγυας εταιρίας τα περισσότερα δίνουν πολύ περισσότερα απο ότι κοστίζουν.
Εάν δεν θέλεις να διαθέσεις πολλά χρήματα το best buy για εμένα είναι το xpression III, τώρα εαν θέλεις να κινηθείς στην κατηγορία του bluenote νομίζω οτι το xperience είναι μια εξαιρετική επιλογή η οποία έχει θερίσει και στα reviews αν και στην θέση σου θα έκανα μια μικρή υπέρβαση και θα επαιρνα το rpm9 το οποίο πιστέυω οτι είναι το Best buy στην κατηγορία του χιλιάρικου με ήχο για πολλά περισσότερα,αναβαθμίσιμο σε βαθμό να αποτελέσει πραγματικά τέλος δρόμου για όποιον δέν έχει σκοπό να κινηθεί σε στρατοσφαιρικές τιμές.
Orpheus έχει στο κέντρο στην Στουρνάρη(Κεντρικό) στην Δάφνη στον Χρήστο Κοψιά (dealer) και στα δυτικά προάστια ο Γιάννης Μιχαήλος με αίσθητή παρουσία μάλιτα και στο forum, και στους τρείς θα μείνεις πιστεύω απόλυτα ικανοποιημένος,πιό πολλές πληροφορίες θα βρείς στο google(ψάξε τα site τους) και στις διαφημίσεις που δημοσιεύουν και οι τρείς στα ειδικευμένα παριοδικά.Αυτά και συγνώμη αν ήμουν λίγο μεροληπτικός απλά χρησιμοποιώ το δικαίωμα μου σαν καταναλωτής να είμαι ενθουσιασμένος.
Ελπίζω να μήν σε ζάλισα.

Tην Benz την είχα στο δικό μου perspective και την έχει και μια φίλη μου στο Xpression III της.Η κεφαλή αυτή βγάζει έναν ήχο απίθανο για τα 180 ευρώ που στοιχίζει δυστυχώς δεν την αντιπροσωπεύει ο Ορφέας αλλα το STUDIO 17.

Αυτό το "δυστυχώς" δεν το κατάλαβα.
Επίσης καταντά κουραστικό να βλέπεις κάποιους να είναι μονίμως θύματα της γοητείας ορισμένων αντιπροσώπων.

πηγα και ακουσα project φοβερος ηχος αλλα αυτο που με προβληματισε λιγο ηταν η μη χρηση αυτοματισμων-απο τη μια ειναι καλο αλλα στον τομεα της λειτουργικοτητας......???????

Αυτό το "δυστυχώς" δεν το κατάλαβα.
Επίσης καταντά κουραστικό να βλέπεις κάποιους να είναι μονίμως θύματα της γοητείας ορισμένων αντιπροσώπων.

Σου εξηγώ λοιπόν οτι το δυστυχώς σημαίνει οτι εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του δέοντος ξενερωμένος με το εν λόγω μαγαζί.
Μπορεί να είμαι λάθος ...ας είναι, επιφυλάσομαι πάντος του δικαιώματος να εκφράζω ελέυθερα την γνώμη μου καθώς και να είμαι θύμα της γοητείας όποιου αντιπροσώπου εγώ θεωρώ άξιο του πορτοφολιού μου.
Τουλάχιστον το κόλλημά μου έχω το θάρρος να το αναγνωρίζω ...με την όποια φυσικά αιτιολόγηση σωστή η λάθος.
Αυτό το τελευταίο πιστεύω οτι δείχνει οτι δεν έχω κανένα συμφέρον απο τον εν λόγω αντιπρόσωπο η οποιονδήποτε άλλο.
Για όσους λοιπόν είναι καχύποπτοι όλα τα μαγαζιά είναι ανοικτά για επίσκεψη ας πάνε λοιπόν να διαμορφώσουν οι ίδιοι την γνώμη τους όπως έκανα κι εγώ.
Ευχαριστώ..

Last edited:
Re: Απάντηση: αγορα πικ απ

Εγώ από pro-ject θα έλεγα αυτό είναι το καλύτερο:

http://www.project-audio.com/main.php?prod=xtensionort&cat=turntables&lang=en

Γιατί όμως δεν μπορώ να το βρώ και να το ακούσω πουθενά εδώ;

Άν και fan της pro-ject και επειδή έχω ακούσει το συγκεκριμένο πιστέυω οτι μπορείς να πάς σε κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής ..εκτός κι'άν είσαι ορκισμένος ρομαντικός, τότε δώστου μία ευκαιρία αλλά και έτσι ψάξτο πρίν πληρώσεις ακουσε το και βλέπεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: αγορα πικ απ

Εγώ από pro-ject θα έλεγα αυτό είναι το καλύτερο:

http://www.project-audio.com/main.php?prod=xtensionort&cat=turntables&lang=en

Γιατί όμως δεν μπορώ να το βρώ και να το ακούσω πουθενά εδώ;

Έχει ένα στημένο το STUDIO HI FI στην δάφνη εκεί το άκουσα κι εγώ, έχει και το RPM10 το οποίο εγώ θεωρώ εξαιρετικό για τα λευτά του.
http://www.studiohi-fi.gr/

Last edited:
πηγα και ακουσα project φοβερος ηχος αλλα αυτο που με προβληματισε λιγο ηταν η μη χρηση αυτοματισμων-απο τη μια ειναι καλο αλλα στον τομεα της λειτουργικοτητας......???????

Κανένα.
Έλειψη αυτοματισμών=το κόστος κατασκευής στην ποιότητα υλικών και κατασκευής=καλύτερος ήχος.
Τους αυτοματισμούς άστους για τα cd players και τα ipod ευτυχώς που βγήκαν κι αυτά και απαλλάχτηκαν τα πικάπ απο το "κόμπλεξ" του "εφετζίδικού αυτοματισμού" ("εφετζίδικου" γιατι όπως και νά 'χει με το πικάπ θα σηκώνεσαι τακτικά απο τον καναπέ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα πικ απ

Άν και fan της pro-ject και επειδή έχω ακούσει το συγκεκριμένο πιστέυω οτι μπορείς να πάς σε κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής ..εκτός κι'άν είσαι ορκισμένος ρομαντικός, τότε δώστου μία ευκαιρία αλλά και έτσι ψάξτο πρίν πληρώσεις ακουσε το και βλέπεις.

Ποιά είναι η κατηγορία τιμής του; (σίγουρα δεν θα είναι φθηνό) Θέλω οπωσδήποτε να το ακούσω γιατί έτσι όπως βλέπω τα τεχνικά χαρακτηριστηκά του θεωρώ ότι πρέπει να είναι το καλύτερο που έχει η pro-ject...

Αυτό θα το κρίνεις απο μόνος σου αφου η τιμή του απο ότι ξέρω είναι αρκετά υψηλή πάνω απο 4000 ευρώ οπότε απο ότι καταλαβαίνεις η γνώμη του καθενός εξαρτάται απο το πώς του αρέσει να ακούει και απο το κατα πόσο το value for money αποτελεί κριτήριο (υπάρχουν και άλλα όπως π.χ. φετίχ).
Σίγουρα θα υπάρχει στημένο και στα μαγαζιά του Ορφέα πάντως στου κύριου Κοψιά που το άκουσα και εγώ που το έχουν στημένο όπως του ταιριάζει με κάτι UNISON λαμπάτους και κάτι TANNOY KLENAIR, συνδυσαμό που ενώ σε άλλους προκαλεί αυπνίες, σε άλλους όπως κι εγώ δημιουργεί απλώς πολύ καλή εντύπωση.
Αυτό για να καταλάβεις οτι η ένοια του καλύτερου στο χόμπυ μας είναι πολύ σχετική και έχει να κάνει κυρίως με το πώς μας αρέσει να παίζουν τα μηχανήματα εκτός κιάν το γνωρίζεις ήδη οπότε ελπίζω να μήν με παρεξήγησες.

Last edited:
Status
Not open for further replies.