Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Status
Not open for further replies.
Το έκανα εγώ bid στην χαμηλότερη τιμή αν το αγοράσω με τέτοια τιμή θα βγεί γύρω στα 650 ευρώ. Μια χαρά είναι για τέτοια τιμή νομίζω και με τα review που έχει γενικά το πικάπ. Ψηλοτερα δεν νομίζω να πάω αν φυσικά αποδεχθεί και την προσφορά καθώς μου έστειλε email και με ρώταγε γιατί έχω μηδενικό feedback

Αυτο λεω,αν μεινει εκει καλα ειναι.
Απαντησε του οτι καποτε, ολοι κανουμε την πρωτη μας αγορα, εκτος κι αν εσυ δηλωσες private member στο e-bay. H paypal δεν τον αρκει???

του απάντησα ότι είναι η πρώτη μου αγορά και ότι το paypal το έχω verify και το χρησιμοποιώ πάνω από 5 χρόνια. Πάντως και το tonearm του είναι αξιοπρεπέστατο το 300 Από τι βλέπω στο site της rega είναι τρίτο στην ιεραρχία της με το επόμενο της να είναι το 1000. Εχει και η basis ένα tonearm με πάνω από 3.000 ευρώ...

επειδή δεν έχω ξαναολοκληρώση αγορά μέσω ebay η διαδικασία πως είναι. Οταν τελειώσει η δημοπρασία απλά τραβάει το paypal τα λεφτά από την κάρτα η πρέπει να το κάνω εγώ manual? Στις υπόλοιπες αγορες μεσω paypal πάντα το έκανα manual γαυτό ρωτάω.

Δεν εχω εμπειρια με τους βραχιωνες της BASIS αλλα θεωρω τον RB300 ικανο για μεγαλες επιδοσεις οταν συνδιαστει καλα με καταλληλα πικαπ/κεφαλες.
Ειναι επισης βραχιωνας που επιδεχεται μελλοντικες αναβαθμισεις χωρις ψηλο κοστος.
Ο χρονος εδειξε οτι η αξιοπιστια του δεν επιδεχεται αμφισβητιση.
Δεν νομιζω οτι κανενας βραχιωνας - με εξαιρεση ισως τον SME II - πουλησε οσο ο 250/300 και σιγουρα δεν εγινε χωρις καλο λογο αυτο

επειδή δεν έχω ξαναολοκληρώση αγορά μέσω ebay η διαδικασία πως είναι. Οταν τελειώσει η δημοπρασία απλά τραβάει το paypal τα λεφτά από την κάρτα η πρέπει να το κάνω εγώ manual? Στις υπόλοιπες αγορες μεσω paypal πάντα το έκανα manual γαυτό ρωτάω.

Αν σου μεινει το πικαπ θα δεις μια ανακοινωση οτι το κερδισες και εκει ακριβως θα υπαρχει η επιλογη "PAY NOW"
Πατωντας το, θα σου διδονται οδηγιες πως να προχωρησεις.Ειναι ευκολο.

Πολύ καλή τιμή αλλά χωρίς βραχίωνα και για μένα λιγο δύσκολο να στηνω βραχίωνες.

Πάντως ήδη έχει πάρει τα πάνω της η δημοπρασία. Πιστεύω θα πάει ψηλά καθώς 5 ώρες πριν την τελική ώρα βρίσκετε στα 780 ευρώ.

Τελικά παλι το έχασα :( και ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να το χτυπήσω αν δεν ανέβενε πολύ αλλά ενώ ήμουν σίγουρος ότι η δημοπρασία λήγει σε 5 ώρες από τώρα, το είχα τσεκάρει δλδ αρκετές φορές ξαφνικά πριν λίγο ήρθε email με ενημέρωση ότι η δημοπρασία έληξε! Μπορεί δλδ να την λήξει όποτε θέλει και να το δώσει σε όποιον έχει κάνει bid την τελευταία φορά ετσι χωρίς να τελειώσει ο χρόνος?

αυτός εδώ το basis

http://www.ebay.com/itm/Basis-RB-14..._HomeAudioHiFi_Turntables&hash=item19e54c925b

το ξανάβαλε σε πλειστηριασμό γιατί λέει ειχε προβλήματα με την πληρωμή του προηγούμενου που τον κέρδισε. Θα το χτυπήσω τελευταία στιγμή τώρα για να παραμείνει και χαμηλά.

τι κάνει αυτός ο τύπος με αυτό το πικάπ? Πάλι το έβγαλε μετά από λίγες ώρες από την δημοπρασία με αιτία error in listing....

Απάντηση: Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

τι κάνει αυτός ο τύπος με αυτό το πικάπ? Πάλι το έβγαλε μετά από λίγες ώρες από την δημοπρασία με αιτία error in listing....

Μάλλον θα βρήκε τα λεφτά ο προηγούμενος.
Καλύτερα,πολύ ακρυλικό είχε πέσει,άσχημο πικάπ.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σου γυάλισε το basis και οχι το marantz αλλά δεν μίλησα νωρίτερα μιας και δεν ήθελα να σε επιρεάσω αφού το είχες πάρει απόφαση.

Ελα ντε... ποιο πολυ από τις καλες κριτικές που είχε και από τον καλό βραχίωνα του για τπτ άλλο δλδ. Ο σχεδιασμός παραμένει. Αν δεν βρω κάτι μεταχιρησμένο σε καλή τιμή ακόμα και στα ελληνικά καταστήματα που θα αρχίσω την γύρα από αρχές του μήνα πάω για καινούργιο clearaudio η για michelle.

Παράτα το ebay, kάνε την γύρα σου στα μαγαζιά ή στις αγγελίες , εμπιστέψου τα αυτιά σου και το ένστικτο σου και δεν θα βγεις χαμένος.

Φιλικά

Κώστας

Kαι οι δύο μάρκες που έχεις καταλήξει είναι εγγύηση για κάλυψη των αναγκών σου με υπερεπάρκεια για πάρα πολλά χρόνια (εκτός κι' άν έχεις πολλά λεφτά για να "παίζεις" )
Σου έχω κάνει δυό προτάσεις με την μία να είναι "φασόν" οπως λές αλλα πραγματικά να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις στα μισά και βγάλε λεφτά.

Σε παρατηρώ με κάποια απορία να αμφιταλαντεύεσαι κατα την διάρκεια του νήματος κάτι εν μέρει κατανοητό αφού δεν γνωρίζεις τόσα ωστε να μήν άνοιγες αυτό το νήμα.
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα οτι η εγχώρια αγορά έχει την δυνατότητα να σε καλύψει απόλυτα και με πρόσωπο, διεύθυνση και το κυριότερο υποστήριξη κάτι το απαραίτητο στον αναλογικό κόσμο.
Άν είναι ρίσκο η αγορά απο κατάστημα κάτι που μπορείς να δείς να πιάσεις και να ακούσεις πόσο παραπάνω είναι η αγορά κάτι που μπορείς να δείς μόνο απο μία φωτογραφία.
Πίστεψεμε η φωτογραφία δεν θα σε βοηθήσει να σχηματίσει άποψη ενώ μπορεί και να σε παραπλανήσει είτε κατα λάθος είτε απο πρόθεση.

Καλές επιλογές σου εύχομαι.

Απάντηση: Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Παράτα το ebay, kάνε την γύρα σου στα μαγαζιά ή στις αγγελίες , εμπιστέψου τα αυτιά σου και το ένστικτο σου και δεν θα βγεις χαμένος.

Φιλικά

Κώστας

Σοφά συμβουλεύεις τον φίλο!

Re: Απάντηση: Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Σοφά συμβουλεύεις τον φίλο!

Χωρις προθεση αντιπαραθεσης, ("ιδανικα" θα συμφωνουσα) , αλλα απο το e-bay εχω κανει μερικες απο τις καλυτερες αγορες μου .
Εκει υπαρχουν τοσες πολλες προτασεις και ευκαιριες που ειναι κριμα να περασουν απαρατηρητες η να αγνοηθουν.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Χωρις προθεση αντιπαραθεσης, ("ιδανικα" θα συμφωνουσα) , αλλα απο το e-bay εχω κανει μερικες απο τις καλυτερες αγορες μου .
Εκει υπαρχουν τοσες πολλες προτασεις και ευκαιριες που ειναι κριμα να περασουν απαρατηρητες η να αγνοηθουν.

Ναι, αλλά είναι για έμπειρους. Και ειδικά στην αγορά πικάπ εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, λόγω ευαισθησίας του αντικειμένου.

Status
Not open for further replies.