Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Status
Not open for further replies.
Αυτό που είπατε για το marantz ότι θέλει απαλά να το ανοίγεις για να μην μετακινήσεις το μοτέρ για μένα δεν είναι αποδεκτό

Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αν δεν σου αρέσει αυτό το μοτέρ οι μόνες σου επιλογές σε Clearaudio που "φτάνεις" είναι το Concept και το ανανεωμένο πιά Performance με την πρώτη να είναι σαφώς υποδεέστερη και την δεύτερη υπερβολικά ακριβότερη.

Καλές βόλτες.

Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αν δεν σου αρέσει αυτό το μοτέρ οι μόνες σου επιλογές σε Clearaudio που "φτάνεις" είναι το Concept και το ανανεωμένο πιά Performance με την πρώτη να είναι σαφώς υποδεέστερη και την δεύτερη υπερβολικά ακριβότερη.

Καλές βόλτες.

Εγώ το είπα αυτό, εννοούσα ότι δε χρησιμοποιείς βία όταν χειρίζεσαι μηχανήματα ήχου, δεν είναι αλυσοπρίονα. Έχει τύχει να χειριστώ Clearaudio και αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να μετακινείς το μοτέρ όταν πατάς το κουμπί on/off. Από αυτό συμπεραίνω ότι ο τύπος που παραπονιόταν στο steve hoffmann forum ήταν ψιλοάσχετος.

Κάπου είδα κι αυτό να γυρνάει σε αγγελίες,αμεταχείριστο,καινούργιο νομίζω,σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Πολύ καλές κριτικές παντού.(Και όμορφο..)
Δεν ρίχνεις μια ματιά;

Edit:
Δεν είμαι και σίγουρος αλλά πρέπει να είναι αυτό.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Κάπου είδα κι αυτό να γυρνάει σε αγγελίες,αμεταχείριστο,καινούργιο νομίζω,σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Πολύ καλές κριτικές παντού.(Και όμορφο..)
Δεν ρίχνεις μια ματιά;

Υπάρχει και αυτό http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=70&prID=3665 που σίγουρα θα του αρέσει του φίλου Check2fire το θέμα όμως είναι οτι ξεφύγουν και τα δύο πολύ απο το Budget του..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Υπάρχει και αυτό http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=70&prID=3665 που σίγουρα θα του αρέσει του φίλου Check2fire το θέμα όμως είναι οτι ξεφύγουν και τα δύο πολύ απο το Budget του..

Το συγκεκριμένο είναι το SE από ότι είδα,1300 ευρώ;Κάτι τέτοιο,χωρίς βραχίονα όμως.
Μάλλον´με κάποια παζάρια μπορεί να πάει και παρακάτω,αν και δύσκολο ως καινούργιο.

(Για το Michell μιλάω,έτσι; )

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Το συγκεκριμένο είναι το SE από ότι είδα,1300 ευρώ;Κάτι τέτοιο,χωρίς βραχίονα όμως.
Μάλλον´με κάποια παζάρια μπορεί να πάει και παρακάτω,αν και δύσκολο ως καινούργιο.

(Για το Michell μιλάω,έτσι; )

Εγώ στο link έχω ένα Vpi Classic

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Εγώ στο link έχω ένα Vpi Classic

Το είδα γι' αυτό και η διευκρίνηση.Ωραίο εργαλείο,τι να λέμε τώρα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Το είδα γι' αυτό και η διευκρίνηση.Ωραίο εργαλείο,τι να λέμε τώρα..

Όνειρο είναι, να είχε και άλλον βραχίονα..

Ωραία πικάπ. Με έντονη όμως προσωπικότητα στον ήχο αν και καθόλου δυσσάρεστη.
Sonically the table is as much a jewel as it is structurally and if 'classic' turntable sound means anything to you, that's what the Classic Wood epitomized for me over the past months - classic with a subtle twist however, a classic sound which has learnt a few lessons since the 1960s, a classic sound that cleaned up and lost distortion to be left with a golden and rich vinyl appeal. If you are looking for an ultra-analytical table that will dig the last particle of dust out of the groove and let you hear it in all its - um, dustiness, look elsewhere. Clinical is not the name of this game.
... ... ...

Sonically the table is as much a jewel as it is structurally and if 'classic' turntable sound means anything to you, that's what the Classic Wood epitomized for me over the past months - classic with a subtle twist however, a classic sound which has learnt a few lessons since the 1960s, a classic sound that cleaned up and lost distortion to be left with a golden and rich vinyl appeal. If you are looking for an ultra-analytical table that will dig the last particle of dust out of the groove and let you hear it in all its - um, dustiness, look elsewhere. Clinical is not the name of this game.
... ... ...

Οκ αυτό έγραψα κι εγώ οτι ακούγονται πολύ όμορφα και με ικανοποιητική διαφάνεια αλλα δεν θα ξεζουμίσουν τους μαύρους δίσκους απο πληροφορία.

Τώρα όσον αφορά τα επίθετα κλινικό κλπ νομίζω οτι σε κάτι τόσο εύπλαστο όπως το πικάπ του οποίου ο ήχος εξαρτάται κυρίως απο τον συνδυασμό phono κεφαλής θα έπρεπε να συνοδεύονται και απο συγκεκριμένα παραδείγματα.

Το σίγουρα πάντως είναι οτι τα Αcoustic Solid τα οποία βρίσκω ιδιαίτερα ευχάριστα στο άκουσμα έχουν μια σαφή ηχητική υπογραφή σαν πλατώ/βραχίονες και συμμετέχουν εμφανώς στο τελικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με άλλων κατασκευαστών όπως Clearaudio/Dps που επεμβαίνουν όσο το δυνατόν λιγότερο αφήνοντας τον ρόλλο αυτό στην κεφαλή και το Phono προσπαθώντας να τα υποστηρίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν πιό διακριτικά.

Last edited:
^^^
Σόρυ... ένα ένα τα βρίσκω...

1250 λίρες ο εγγλέζος, με RΒ3250 + Ortofon.

totsipaki, δεν έχω την εμπειρία σου φίλε μου και δεν με παίρνει να σε αμφισβητήσω σε κάτι. Απλά βλέπω ένα πολύ καλό πικάπ και απολύτως εντός του προϋπολογισμού του ενδιαφερόμενου.

Last edited:
^^^
Σόρυ... ένα ένα τα βρίσκω...

1250 λίρες ο εγγλέζος, με RΒ3250 + Ortofon.

Εξαιρετικό εργαλείο το έχω ακούσει με μια Όρτοφον του κατοστάρικου και "έπαθα" και σε πολύ καλή τιμή.
Ευτυχώς για εμένα απεχθάνομαι τα πικάπ που δεν μοιάζουν με αυτό που παραδοσιακά θεωρούμε ως πικάπ και έτσι απέφυγα τον πειρασμο με ευκολία..

...απεχθάνομαι τα πικάπ που δεν μοιάζουν με αυτό που παραδοσιακά θεωρούμε ως πικάπ...
Μην ανησυχείς, σε έχω καταλάβει...
Αν το συγκεκριμένο έμοιαζε σαν τα μεγαλύτερα της φίρμας, δεν θα είχε κανένα credit από μένα.

:beerglass:

Τώρα όσον αφορά τα επίθετα κλινικό κλπ νομίζω οτι σε κάτι τόσο εύπλαστο όπως το πικάπ του οποίου ο ήχος εξαρτάται κυρίως απο τον συνδυασμό phono κεφαλής θα έπρεπε να συνοδεύονται και απο συγκεκριμένα παραδείγματα.

Το σίγουρα πάντως είναι οτι τα Αcoustic Solid τα οποία βρίσκω ιδιαίτερα ευχάριστα στο άκουσμα έχουν μια σαφή ηχητική υπογραφή σαν πλατώ/βραχίονες και συμμετέχουν εμφανώς στο τελικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με άλλων κατασκευαστών όπως Clearaudio/Dps που επεμβαίνουν όσο το δυνατόν λιγότερο αφήνοντας τον ρόλλο αυτό στην κεφαλή και το Phono προσπαθώντας να τα υποστηρίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν πιό διακριτικά.

Μεγαλο θεμα που συζητιεται δεκαετιες.
ΔΕΝ θα λαβω μερος σε τετοια συζητηση ανκαι εχω αποψη τοσο εντος οσο και εκτος studio :ADFADF1:

Να πω μονον οτι,οτι λαμπει ΔΕΝ ειναι χρυσος......

Πάντως για μένα είναι απορίας άξιο γιατί ελληνικά καταστήματα δεν δραστηριοποιούνται στο ebay εκτός αν δεν τους ενδιαφέρει και δεν αξίζει γιαυτούς ο κόπος. Μια και το φερε η κουβέντα για το συγκεκριμένο marrantz πιστεύω αν το έβαζαν ebay θα είχε γίνει αγορά μέσα σε λίγες μέρες .Τώρα το βλέπω να το έχουν κάτι μήνες εκεί στα sale τους.

Θα βρεί κιαυτό την τύχη του μην νομίζεις. Όσο για την δραστηριοποίηση στο ebay που λές με την ισχύουσα νομοθεσία περι επιστροφής χρημμάτων απο το εξωτερικό που πιάνει τα πάντα το γνωστό για την αμεροληία του Ελληνικό κράτος παρακρατεί σημαντικό ποσοστό αν τολμήσεις να τα μεταφέρεις σε λογαριασμό στην Ελλάδα κάτι που κάνει πολύπλοκη πλέον την κατάσταση..

Πάντως για μένα είναι απορίας άξιο γιατί ελληνικά καταστήματα δεν δραστηριοποιούνται στο ebay

Aν μιλας για καταστηματα/εισαγωγεις, δεν τους επιτρεπεται απο τους κατασκευαστες να πουλανε σε αλλες χωρες ειτε μεσω e-bay ειτε με αλλους τροπους.

Status
Not open for further replies.