Αγορά Pioneer SC-LX86

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ Pioneer SC-LX86

Καλημέρα αν δεν σε ενδιαφέρουν Dolby atmos & DTS X τότε είναι μια εξαιρετική επιλογή και σου μιλάω ως ικανοποιημένος κάτοχος. Το μόνο που εμένα μου λείπει είναι η ισοστάθμιση για το sub που οι σειρά 9 έχει.

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ Pioneer SC-LX86

Καλημερα Αχιλλεα και καλη Κυριακη φιλε μου... :)

Οπως εγραψες και εσυ δεν με ενδιαφερη atmos & dts x....τοσα χρονια με τον ''βετερανο'' rx-v2500 και χωρις τα νεα forma τον απολαμβανω μεχρι και σημερα, απλα ηρθε η ωρα-αποφαση (για εμενα) να κάνω μια ''νεα'' ποιοτικη αναβαθμηση και θεωρω οτι ο ''μικρος'' ELITE θα με καλύψη με αυτα που εχει σε ενα 9.2....και θα πορευτουμε παρεα για αρκετα χρονια.

Χαιρομαι που εισαι κατοχος του εν λογο ενισχυτη :) ...η εμπειρια σου και η συμβουλη σου για το μηχανημα, εχει να κανει....!!!!! :)

Re: ΑΓΟΡΑ Pioneer SC-LX86

Εξαρτάται την τιμη που τον αγοράζεις ...
Ειναι πίσω σε όλες τις σύγχρονες συνδέσεις, παλιό συστημα ρύθμισης όχι μόνο του σαμπ αλλα όλο κλπ .

Re: ΑΓΟΡΑ Pioneer SC-LX86

Το οτι απολαμβάνεις lossy ήχο δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να απολαύσεις ακόμη περιςςοτερο lossless ήχο

Με την ιδια λογική, σκέψου πχ και το Atmos

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ Pioneer SC-LX86

Ειναι πίσω σε όλες τις σύγχρονες συνδέσεις, παλιό συστημα ρύθμισης όχι μόνο του σαμπ αλλα όλο κλπ .

Μακη τιμη στα 9

πισω δλδ? εκτος το atmos & dts x ,για 3d ,4κ ουτε λογος ετσι...!!!! :)

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ Pioneer SC-LX86

Το Σύστημα ισοσταυμισης είναι το ίδιο σε lx86 87 88 ,ενώ ο 89 η διαφορα του είναι μόνο στο sub.