firefrog
New member
- 11 November 2008
- 48
Να τος και ο ανιψιός! Δεν γίνονται αυτά! Τι κλίκα έχετε φτιάξει εδώ μέσα ρε σεις! Δεν πρόλαβα να κάνω 2-3 ποστς και με εντοπίσατε! Απο ότι καταλαβαίνω έχετε πάρει p.h.d. στις τηλεοράσεις οικογενειακώς οπότε περιμένω να με συμβουλέψετε κατάλληλα!
Firefrog μου φαίνεται με την g10 δεν πρόκειται να δείτε ροζ φύλλο αγώνα!
Αν θες καταδέχομαι να την πάρω και να σου δώσω την 29" CRT που είδα τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι δοκιμασμένη. Κυλάει γαύρικο ρεύμα στις αντιστάσεις της!
Xαχαχαχα...
Για τη G10 έχω άλλα σχέδια. Περιμένω από τη νέα σεζόν να δω τον γαυρο μπάλα στην Ευρώπη, να την τεστάρω για τα καλά εκεί αν είναι γούρικη. Αν δεν τα καταφέρω ούτε με αυτήν ε τότε...:violent-smiley-030:
Αλλά σάμπως και με την 42ΡΧ80 με πήγαινε καλύτερα στο μπάσκετ; Τελικό κυπέλλου είδα, χάσαμε. Final4, πατώσαμε...
Όσον αφορά την CRT δεν την αφήνεις εκεί που βρίσκεται; Μια χαρά μας πάει στο ποδόσφαιρο τόσο καιρό

Όπως έχει καταλάβει, μέχρι και οι πιο δύσπιστοι θα πεισθούν εδώ στο φόρουμ για την αγορά Plasma. Όπως σου είπα, αν δεν την θες για μonitor, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, προσωπικά, για αγορά τηλεόρασης, εκτός από Plasma.
Kαι όλα αυτά από έναν πρωην LCDάκια, όπως ήμουν εγώ, πριν να ψάξω και να μάθω κάποια πραγματάκια παραπάνω για τις 2 τεχνολογίες και δω με τα ματάκια μου τις Plasma να παίζουν.