Αγορα PLASMA 50 ΙΝΤΣΩΝ

route66

Senior Member
3 July 2006
343
Αγαπητα μελη καλησπερα. Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος μιας PANNY 42PV60. Tην εχω 1 χρονο και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Ομως με επιασε το μικροβιο της αναβαθμισης και θελω να παρω μια 50αρα. Παντα ημουν οπαδος των πλασμα λογω καλυτερου μαυρου και γενικα μια ποιο φυσικη ροη στην κινηση. Η PANNY που εχω ξερω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες επιλογες που θα μπορουσα να κανω στα λεφτα αυτα τοτε. Σκεφτομαι λοιπον να ανεβω σε μεγεθος και να παρω μια 50αρα πλασμα. Απο τις καινουργιες γενιες τι μου προτεινετε;Διαβασα το τεστ στο καινουργιο HITECH για την PX50 και απο οτι καταλαβα δεν ηταν ακριβως αυτα που περιμεναμε(;).
H αλλη μου σκεψη ηταν να παρω μια κορυφαια επιλογη LCD οπως η SONY απο την σειρα Χ η μια SHARP απο την σειρα XD, λογω πολυ καλου μαυρου που εχουν και ειναι και full hd. Επειδη τα χρηματα ειναι αρκετα θα σεβαστω πολυ την γνωμη σας.
Tελευταια αφησα την 52αρα της τελευταιας σειρας της SAMSUNG.
Ξερω οτι οι ποιο πολλοι θα μου πειτε να περιμενω για να ερθουν τα καινουργια μοντελα και ισως να εχετε δικιο.
Και τελευταιο η καινουργια PIONNER 508XD εχει κυκλοφορησει στην ελλαδα;
Kαι αν ναι ποσο κοστιζει; Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Re: Απάντηση: Αγορα PLASMA 50 ΙΝΤΣΩΝ

To Which Hifi ειχε ενα συγκριτικο μεταξυ Panasonic 50PX70 , Samsung 50Q97HDX και Pioneer 507XD και απο οτι διαβαζα σε ξενο φορουμ νικητρια βγαινει η Samsung γιατι χωρις να υστερει σε εικονα εχει καλυτερη τιμη.

Τωρα μενει να δουμε ποτε θα εισαγει η αντιπροσωπια την σειρα Q96/97.

σας ευχαριστω πολυ μαλλον τελικα θα περιμενω λιγο μπας και απο Σεπτεμβριο βγει κατι καλυτερο