αγορα plasma 50'' μπερδεμενος´?????

KALERGOS

New member
29 August 2011
4
Παιδια καλησπερα,ειχα ζητησει την γνωμη σας για αγορα 50'' πλασμα λογο σχεσης ποιοτητας-τιμης ,ημουν μεταξυ LG50PK550,PANASONIC TX-P50U30E
μαλιστα ο YPERION μου προτεινε και την LG50PV350 και τον ευχαριστω πολυ.
Και οι τρεις τηλεορασεις κυμαινονται στα 650-750 ΕΥΡΩ και με με μικρες διαφορες στα τεχνικα χαρακτηριστικα.
επισεις ειχα τονισει οτι βλεπω λιγες ταινιες με το dvd και χρεισιμοποιω NOVA
για τηλεοπτικα και ποδοσφαιρο
Αυτο που με εχει προβληματισει ειναι οτι οσο διαβαζω τα διαφορα σχολια σας για αυτα τα μοντελα στα οποια πολλοι λετε οτι στα επιγεια-ψηφιακα-nova εχετε παραπονα με την εικονα,οτι τους λειπει το isf και αλλες τεχνικες λεπτομεριες τις οποιες δεν γνωριζω λογο ελειψης τεχνικων γνωσεων
οπως και οτι εχουν παρολα αυτα καλητερη εικονα απο καποιες πολυ ακριβοτερες lsd,led
Σωστα κοιταω για πλασμα για αυτα που ζηταω και αν ναι ποιο μοντελο απο αυτα θα μου προτεινατε???????

κατά την προσωσπική μου γνώμη σωστά κοιτάς σε πλάσμα ειδικα όταν θές μεγάλη τηλεόραση και το Budget είναι περιορισμένο. στα χρήματα αυτά δεν μπορείς να πάρεις ούτε 46άρα led/lcd και επίσης αν βρείς θα είναι 50hz. προσωπικά πιστεύω ότι όποια και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος. ειδικά η pv350 έχει πλέον 585 και η τιμή της για αυτά που προσφέρει είναι χώμα.

το θέμα με το ifc έχει να κάνει μόνο με την πανασονικ και το 50hz bug. η u30 είναι το μόνο μοντέλο πλάσμα της πανασονικ που δεν έχει. στην lg δεν υπάρχει ifc.

επειδή τυγχάνω να έχω την s30 που είναι ουσιαστικά μια u30 με ifc πολλές φορές βλέπω αθλητικά με το ifc off και η κίνηση είναι σαφώς καλύτερη από μια lcd 50hz που είχα πριν και για κάποιο διάστημα.

επίσης μια διευκρίνηση για τη nova. τα sd κανάλια και ειδικά τα αθλητικά είναι μακράν τα χειρότερα σήματα που θα κληθεί να παίξει όποια τηλεόραση επιλέξεις. η εικόνα είναι πολύ συμπιεσμένη τελευταία σε κάποιους αγώνες (δοκιμές με άλλα δορυφορικά κανάλια sd που δείχνουν τον ίδιο αγώνα). αν το σήμα έχει τέτοιο χάλι μην περιμένεις ακόμα και μια τηλεόραση των 2000 ευρώ να κάνει θαύματα. επίσης και τα επίγεια ψηφιακά είναι χαμηλής ανάλυσης (576i) και μην περιμένεις να έχεις την ποιότητα εικόνας που έχεις σε σήμα fullhd 1080. ίδιας ανάλυσης είναι και το dvd.

προσωπικά αν και φαν της πανασονικ λόγω κυρίως της εμπειρίας της στην κατασκευή πλάσμα θα πήγαινα στην lg που είναι 200 ευρώ φθηνότερη έχει περισσότερες ρυθμίσεις και δυνατότητες (media player) και το 200άρι θα το έδινα σε κάποιο περιφερειακό.

Αυτο που με εχει προβληματισει ειναι οτι οσο διαβαζω τα διαφορα σχολια σας για αυτα τα μοντελα στα οποια πολλοι λετε οτι στα επιγεια-ψηφιακα-nova εχετε παραπονα με την εικονα,οτι τους λειπει το isf και αλλες τεχνικες λεπτομεριες τις οποιες δεν γνωριζω λογο ελειψης τεχνικων γνωσεων

Τα σχολια αυτα που ειναι ? μπορεις να μας πει ενα παραδειγμα?

προσωπικά αν και φαν της πανασονικ λόγω κυρίως της εμπειρίας της στην κατασκευή πλάσμα θα πήγαινα στην lg που είναι 200 ευρώ φθηνότερη έχει περισσότερες ρυθμίσεις και δυνατότητες (media player) και το 200άρι θα το έδινα σε κάποιο περιφερειακό.

Σε αυτο συμφωνω. Ειδικα εφοσον εχω εμπειρια απο παλιοτερη 50αρα LG που εχει γνωστος και δειχνει αριστα σε αναλογικα και ψηφιακα για το μεγεθος της.

κατά την προσωσπική μου γνώμη σωστά κοιτάς σε πλάσμα ειδικα όταν θές μεγάλη τηλεόραση και το Budget είναι περιορισμένο. στα χρήματα αυτά δεν μπορείς να πάρεις ούτε 46άρα led/lcd και επίσης αν βρείς θα είναι 50hz. προσωπικά πιστεύω ότι όποια και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος. ειδικά η pv350 έχει πλέον 585 και η τιμή της για αυτά που προσφέρει είναι χώμα.

το θέμα με το ifc έχει να κάνει μόνο με την πανασονικ και το 50hz bug. η u30 είναι το μόνο μοντέλο πλάσμα της πανασονικ που δεν έχει. στην lg δεν υπάρχει ifc.

επειδή τυγχάνω να έχω την s30 που είναι ουσιαστικά μια u30 με ifc πολλές φορές βλέπω αθλητικά με το ifc off και η κίνηση είναι σαφώς καλύτερη από μια lcd 50hz που είχα πριν και για κάποιο διάστημα.

επίσης μια διευκρίνηση για τη nova. τα sd κανάλια και ειδικά τα αθλητικά είναι μακράν τα χειρότερα σήματα που θα κληθεί να παίξει όποια τηλεόραση επιλέξεις. η εικόνα είναι πολύ συμπιεσμένη τελευταία σε κάποιους αγώνες (δοκιμές με άλλα δορυφορικά κανάλια sd που δείχνουν τον ίδιο αγώνα). αν το σήμα έχει τέτοιο χάλι μην περιμένεις ακόμα και μια τηλεόραση των 2000 ευρώ να κάνει θαύματα. επίσης και τα επίγεια ψηφιακά είναι χαμηλής ανάλυσης (576i) και μην περιμένεις να έχεις την ποιότητα εικόνας που έχεις σε σήμα fullhd 1080. ίδιας ανάλυσης είναι και το dvd.

Σόρρυ για το off, η C3 έχει IFC? Ή εννοούσες τα FullHD μοντέλα της Panasonic?

Παιδιά καλησπέρα, βρίσκομαι και εγώ σε αναζήτηση για την επόμενή μου τηλεόραση.

Η χρήση της θα είναι 80% δορυφορικό (NOVA) κ' ψηφιακό (DIGEA), 20% HD ταινίες.
Θα συνδέεται με ps3 για ολιγόωρο παιχνίδι και με PC μόνο για αναπαραγωγή ταινιών.
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μέτρα και το budget μου γύρω στα 1000 .

Είμαι ανάμεσα στην LG 50PZ550 και στην PANASONIC TX-P46ST30E

Παρακαλώ την γνώμη σας ή και τις προτάσεις σας για κάποια άλλη.

Last edited:
Καλησπερα,πηγα σημερα στο saturn γερακα για την lg50pk550 και την εχει
699ευρω,συζητησα με τον υπευθηνο και μου ειπε οτι μπορει να κανει κατι καλητερο γυρω στα 650ευρω.
Επειδη και εγω βλεπω nova και ταινιες αλλα μου ειχε προτεινει ο uperion την
lg50pv350 λογο τιμης 588ευρω νομιζω οτι αξιζειγια 50 ευρω να παρω την
lg50pk550 εσεις τι λετε ?????

είναι περσινό μοντέλο η pk. η pv είναι φετινό απλώς νομίζω ότι έχει λιγότερες hdmi. προσωπικά θα έπαιρνα την pv.