Αγορά Plasma 50''

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,215
Χίος
Καλησπέρα κύριοι. Είμαι (δυστυχώς) κάτοχος εδώ και 6 μήνες της Samsung 46'' 8000. Σ'εμένα, ευτυχώς, δεν μου έχει παρουσιάσει θέματα clouding ή οτιδήποτε άλλο, απλά, αυτό το ψευτικο χρώμα της με έχει εκνευρίσει πολύ. Συν της άλλης δίνοντας 2.150 , νιώθω ότι πιάστηκα πολύ μεγάλο κορόιδο για κάτι τόσο υπερτιμημένο. Πιστευω με αυτά τα λεφτά -ίσως να έβαζα και λίγο παραπάνω- θα έπαιρνα μία 50'' Kuro και θα έλυνα το πρόβλημα μου δια παντώς.

Στο "τώρα" λοιπόν, αυτή τη στιγμή, γνωρίζω ότι ακόμα έχω τα "αίματα" στην τσέπη μου απο την διχιλιάρα που έδωσα πριν 6 μήνες, αλλά ειλικρινά με έχει πιάσει το πείσμα να βρω την κατάλληλη τηλεόραση για μένα.Να σημειώσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για αμεσότατη αγορά, απλά παίρνω μία ιδέα. Έχω σκοπό όμως να κάνω σύντομα αγορά νέας TV. Μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή θα ήθελα να έχω αποφασίσει για να το προχωρήσω.

Αποφευγοντας τα λάθη του παρελθόντος λοιπόν στοχέυω πλέον σε Plasma, 50'' (μιας και είμαι σε απόσταση 2,5 μέτρα περίπου), και η χρήση της προορίζεται για 70% Νοβα -ταινίες, αθλητικά-, και 30% DVD -και αργότερα Blu ray-.Δεν με ενδιαφέρει σύνδεση με υπολογιστή, δεν με ενδιαφέρει σύνδεση με οποιαδήποτε παιχνιδομηχανή, δεν με ενδιαφέρει το LAN.

Budget... μεγάλη κουβέντα.. Θα θέσω ένα όριο μέχρι 1500 ευρώ το πολύ. Είμαι ικανός να δώσω μέχρι τόσα ακόμα και τώρα αν δω ότι υπάρχει κάτι εξαιρετικό αυτή την στιγμή που μπορείτε να μου προτείνετε. Αλλιώς, όπως είπα και παραπάνω, περιμένω λίγο ακόμα μέχρι το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα καινούργια κομμάτια απο εταιρείες και να βγουν ασφαλή συμπεράσματα απο τα reviews. Ακούω καλές απόψεις για τις καινούργιες Panasonic παρεμπιπτόντως.

Με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας. Να είστε καλά και ελπίζω να μην σας κούρασα.

Aν κάνεις μια υπέρβαση στα 1700 παίρνεις Panasonic v10.

Άλλες καλές που μου έρχονται στο μυαλό,είναι Panasonic P50G10 και Samsung 50" b650 την οποία βρίσκεις στην τιμή των 1000ε πλέον.
Αν έχεις μάθει σε slim panel υπάρχει η samsung 50 b850 αλλά δεν αξίζει τα 500ε παραπάνω με την λίγη διαφορά που έχει σε σχέση την b650.

Δυστυχώς για μεγαλύτερο budget δεν έχω καμιά ιδέα,μόνο σε αυτό το Budget έχω κινηθεί.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μάλλον για Panasonic G20 με βλέπω. Αυτό που λέει ο φίλος Yperion, για το μοντέλο αυτό τα δίνω άνετα τα 1500. Καλά θα ειναι , αρκεί να μην είναι παραπάνω..

Περίμενε τις νέες Samsung plasma με slim design, 3D και πολλά άλλα. Και εγώ αυτές περιμένω για να δω το mundial το καλοκαίρι σε 50άρα plasma.
http://ces.cnet.com/8301-31045_1-10427453-269.html
Μήπως ξέρουμε τιμές,ή ακόμα δεν υπάρχει τίποτα;

Μου γυαλίσαν,αλλά καλοκαίρι εγώ δεν περιμένω να πάρω tv,μάλλον την b650 θα πάρω,εκτός αν αποδεικτούν μακράν καλύτερες και burn in proof σε σχέση την 6 υπάρχουσα σειρά.

Μήπως ξέρουμε τιμές,ή ακόμα δεν υπάρχει τίποτα;

Μου γυαλίσαν,αλλά καλοκαίρι εγώ δεν περιμένω να πάρω tv,μάλλον την b650 θα πάρω,εκτός αν αποδεικτούν μακράν καλύτερες και burn in proof σε σχέση την 6 υπάρχουσα σειρά.

Δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές ακομα, καθώς τα μοντέλα δεν έχουν ακόμα βγεί στην αγορά. Όμως η λογική λέει ότι η νέα σειρά 6 δεν θα κοστίζει πολύ πάνω από τα 1000 ευρώ ενώ σε δυνατότητες θα είναι αντίστοιχη της τωρινής σειράς 8. Οι νέες σειρές 7 & 8 θα έχουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Για κάποιον που δεν βιάζεται πιστεύω αξίζει να περιμένει λιγάκι, και ακόμα περισσότερο αν αυτός είχε σκοπό την αγορά της τωρινής σειράς 8.

Good luck finding it... :grandpa:
Ευχαριστώ,αν και δεν νομίζω να είναι δύσκολο,την έχουν 35 καταστήματα στο skroutz.
Επίσης υπάρχει η 550 ελαφρώς πιο κατώτερη.:operator:

Δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές ακομα, καθώς τα μοντέλα δεν έχουν ακόμα βγεί στην αγορά. Όμως η λογική λέει ότι η νέα σειρά 6 δεν θα κοστίζει πολύ πάνω από τα 1000 ευρώ ενώ σε δυνατότητες θα είναι αντίστοιχη της τωρινής σειράς 8. Οι νέες σειρές 7 & 8 θα έχουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Για κάποιον που δεν βιάζεται πιστεύω αξίζει να περιμένει λιγάκι, και ακόμα περισσότερο αν αυτός είχε σκοπό την αγορά της τωρινής σειράς 8.
Σε ευχαριστώ.
Δεν ξέρω και όλας,μπορεί να περιμένω.:chinscratch:

Οι Samsung ειναι οι λιγοτερο ανθεκτικες στο burn in , τοσο σε σχεση με την Panasonic αλλα ακομη και απο την LG...

Στο Avforums υπηρχε μελος που κοντεψε να παθε burn in με λογοτυπο απο την πρωτη μερα με μια B530 επειδη ειχε αφησει το ιδιο καναλι για 3 ωρες...

Το ξέρω,και αυτό είναι κάτι που με καίει,αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι τα panels στις νέες (θα μου πεις samsung θα ναι...).

(Να δούμε και τις νέες 52" LCDs αν βγούνε,μπας και βγει τίποτα ενδιαφέρον...:BDGBGDB55::flipout:)

Εδώ ένα Link για το κομμάτι που ενδιαφέρομαι. Λογική η τιμή της αν αναλογιστούμε ότι το Play.com είναι και ακριβό. Γύρω στα 1400-1500 το πολύ, θα κοστολογηθεί στην Ελλάδα πιστευω. Μια χαρά.
Την 8000 να δούμε πως θα "στείλω"!!

http://www.play.com/Electronics/Ele...at-HD-Plasma-TV/Product.html?searchtype=genre

Last edited:
Nα ρωτήσω κάτι, σχεδον έχω καταληξει στην Panasonic Viera G20, απλά πριν λίγο είδα σε κάποιο νήμα για ένα μοντέλο στην ίδια "φουρνιά" που θα υποστηρίζει και 3D γυαλιά. Λέτε να προτιμήσω αυτό, -δίνοντας και κάτι παραπάνω λογικά- ή επειδή είμαστε σε πρώιμο στάδιο σε αυτό το θέμα ας το αφήσω καλύτερα? (μην την πατήσω όπως με τις Led)

Η σειρα VT ειναι 3D και θα κοστιζει η 50αρα γυρω στα 2,500...

Κατα την γνωμη μου εχουμε πολυ μελλον για το 3D ακομη...εδω ακομη ουτε το BR δεν εχει "πιασει" στην αγορα...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Κι εγώ αυτην την σκέψη έχω, να πάω στα "σίγουρα".

Ευχαριστώ,αν και δεν νομίζω να είναι δύσκολο,την έχουν 35 καταστήματα στο skroutz.:chinscratch:

35 καταστήματα μπορεί να την έχουν, για άρχισε όμως να παίρνεις τηλέφωνο να δεις αν είναι διαθέσιμη και πότε... :BDGBDGB53: Long story short, δεν την έχει κανένας και δεν προβλέπεται να ξαναφέρουν γιατί είναι υπό κατάργηση εν αναμονή των επόμενων μοντέλων.. Αν παρ'ελπίδα την βρεις κάπου, πόσταρέ το εδώ γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ..