Αγορά Plasma 50''

Η μια ειναι S20 η αλλη G20 , απλως ο κωδικος P50G20E δηλωνει P=plasma , 50=50" , G20=μοντελο , ενω PF50S20 ειναι P=plasma , F=France , 50=50" , S20=μοντελο...

Με λιγα λογια παραεισαγωγη απο Γαλλια (France) και οχι μοντελο Ελληνικης αντιπροσωπιας...

Mίλησα με κατάστημα Μultirama στην Χίο που μένω. Μου είπε ο υπάλληλος ότι επικοινώνησε με τα κεντρικά της εταιρείας και ότι τα καινούργια μοντέλα θα είναι διαθέσιμα πανελλαδικά τέλος εβδομάδας (??!!) και ότι εκείνοι σε μία εβδομάδα απο τώρα περίπου θα τα έχουν διαθέσιμα.

Σαν νωρίς δεν γίνονται τα releases? Απο την στιγμη που επισήμως λένε τέλη Μάρτη, θα περίμενε κανείς να βρίσκονται Ελλάδα στο πρώτο δεκαήμερο Απρίλη.. anyway, για να δούμε..

Mη σου φαίνεται παράξενο... Και πέρισυ, οι πρώτοι κάτοχοι της σειράς του 2009 έκαναν την εμφάνισή τους στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

O κύβος ερρίφθη, κατέληξα στην G20.

Θεώρησα καλύτερο αφού θα ξεπαραδιαστώ που θα ξεπαραδιαστώ πάλι, ας δώσω τα διπλάσια και ας την προτιμήσω απο την U10. Απ ότι φαίνεται θα πάρω τηλεόραση με σχεδόν τέλεια αντίθεση-κίνηση και μαυρο σε πολύ υψηλά επίπεδα.Αν και οι απόψεις περί αυτού διύστανται. Τουλάχιστον έχοντας συνηθήσει το μαυρο (??) με την Samsung 8000 και την LGlf75, both of them LCD's, θεωρώ ότι βλέποντας αυτήν θα μου πέσουν τα σαγόνια καθώς η τελευταία πλάσμα που είχα ήταν η πρώτη μου μία 42'' Thompson μοντέλου 2003....

Το μαυρο των LCD ειναι γκρι σκουρο , μονο οι local dimming εχουν μαυρο (υπο προυποθεσεις αναλογα με την σκηνη που δειχνει η τηλεοραση)...

Ας πούμε ότι υπάρχει άλλο ένα καλό που έγινε μόλις τώρα. Εδώ και μέρες είχα βάλει πωλητήριο στην samsung 8000 μου ώστε να εξοικονομήσω χρήματα για την G20. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο αγοραστής είναι ο αδερφός αυτού που μου την πούλησε. 1000 ευρώ μετρητά . Τα διπλάσια έδωσα πριν 6 μήνες αλλά, δεν νομίζω να βρω άτομο αυτή την χρονική περίοδο για να μου έδινε περισσότερα..

ΥΓ:Ολοι καταλάβατε τι συμβαίνει.. i know.. ας γίνει η δουλειά και ποσώς με ενδιαφέρει τι θα γίνει..

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Plasma 50''

Το μαυρο των LCD ειναι γκρι σκουρο , μονο οι local dimming εχουν μαυρο (υπο προυποθεσεις αναλογα με την σκηνη που δειχνει η τηλεοραση)...

Συμφωνώ.....η samsung Α956 που έχω πραγματικά πιάνει ΜΑΥΡΟ ! Μόνη προϋπόθεση να μην υπάρχει σχεδόν καθόλου γωνία θέασης γιατί σε μεγάλη γωνία θέασης τότε εμφανίζεται blooming....
Απο ...ευθεία μπροστά (!) ΜΑΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !! (Δοκιμασμένο με όλα τα φώτα κλειστά σε σκηνές όπου πχ η οθόνη έχει κενό-μαύρο μεταξύ 2 εικόνων τότε..χάνεις την θέση της TV στο σαλόνι ! )
:2thumb22sup:
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Πάντως επείδη με τα side led δεν ....έχω πιστεί...ο αδερφός μου που ψάχνει σιγά σιγά για TV και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με forums Κλπ...ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙ PLASMA....γύρω στα 1000€...
Αυτά τα νέα μοντέλα της Panasonic είναι που θα έχουν την τεχνολογία KURO ? -bye-

Kuro τεχνολογία δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν οι G20. Ίσως, και το λέω με κάθε επιφύλαξη οι VT να μπορούν μόνο να τις ανταγωνιστούν. Αποκλείεται όμως να δώσω 2.500 ευρώ ξανά για κάτι καινούργιο στην αγορά (3D) και για μια τεχνολογία η οποία είναι σίγουρο ότι θα αργήσει πολύ να μπει στα σπίτια μας (και αν μπει..) και να γίνει και προσιτή οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα έχω την G20 στο σαλόνι μου και θα διατυπώσω εντυπώσεις ώστε όσο μπορώ να σε βοηθήσω.

Το να λεμε οτι θα δουμε τεχνολογια Kuro σε Panasonic δεν ειναι ευκολο , μην ξεχναμε οτι στις Kuro τα πανελ φτιαχνονταν ενα προς ενα και οχι πολλα μαζι στην γραμμη παραγωγης...

Παντως σε πολλους τομεις οι Panasonic ηδη υπερτερουν των Kuro...

Απάντηση: Re: Αγορά Plasma 50''

Αυτά τα νέα μοντέλα της Panasonic είναι που θα έχουν την τεχνολογία KURO ? -bye-

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1133868&postcount=364

Για όλα υπάρχουν υποθέσεις, αν λέει ψέματα η Panasonic ότι άλλαξε η σύσταση του φωσφόρου δεν μπορεί κανείς μας να το ξέρει, αλλά το θέμα είναι να μην περιμένουμε την νέα KURO....τουλάχιστον φέτος.

Η Panasonic δεν αγόρασε την τεχνολογία KURO, αγόρασε την τεχνολογία που δεν πρόλαβε να εφαρμόσει η Pioneer στις KURO και σαφώς δεν την έχει εφαρμόσει στα φετινά μοντέλα.

Νομίζω ότι και η νέα σειρά της Sharp έχει εξαιρετικό μαύρο.
Κοιτούσα μία της προάλλες και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση .
Δεν είχα ιδιαίτερο χρόνο να ασχοληθώ μαζί της . Ίσως αργότερα.

Νομίζω ότι και η νέα σειρά της Sharp έχει εξαιρετικό μαύρο.

Στο καταστημα ολες οι LCD φαινονται να εχουν καλο μαυρο , στο σπιτι ομως με σβηστα φωτα το μαυρο του καταστηματος γινεται γκρι-μπλε...

Οι μονες LCD που εχουν μαυρο επιπεδου πλασμα ειναι οι local dimming αν και υπαρχουν και παρενεργειες...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57470