Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Angeldust

New member
27 December 2007
53
Εδω και αρκετο καιρο ψαχνω για μια τηλεοραση και εχω καταληξη καλος ή κακος σε plasma. Διαθετω 500-600 ευρω (οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα οπως καταλαβαινετε) και ειμαι μαλλον για την Panasonic u20 (καλυτερη απο την u10 αν δεν κανω λαθος)

Τυχαια σημερα επεσα σε ενα διαφημιστικο και ειδα αυτην εδω

http://www.hometechworld.net/product_info.php?cPath=8&products_id=121

(panasonic s20)

Πρωτη και πιο βασικη ερωτηση (2 σε 1) ειναι, αν γνωριζετε το συγκεκριμενο μαγαζι (απο πλευρας αξιοπιστιας κλπ) και αν η εγγυηση θα ισχυει κανονικα.

Επισης αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα :idea:

Η επιλογη plasma εγινε καθαρα γιατι απ οσα εχω διαβασει εχουν καλυτερη εικονα απο τις υπολοιπες. Και μιας που δεν θα γινετε πολυ συχνη χρηση καποιας παιχνιδομηχανης θεωρησα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.

Τα φωτα σας!!

Ευχαριστω!!

Απο οτι βλεπω ειναι το Αγγλικο μοντελο (Β στο τελος)...

Εχεις ορεξη να μπλεκεις με μεταφορες απο εξωτερικο , αμφιβολες εγγυησεις , πιθανες ασυμβατοτητες (DIGEA) κτλ.?

Εχεις ορεξη να μπλεκεις με μεταφορες απο εξωτερικο , αμφιβολες εγγυησεις , πιθανες ασυμβατοτητες (DIGEA) κτλ.?

Το αγγλικό μοντέλο είναι καλύτερο,έχει δέκτη freesat(dvb-s2) και freeview(dvb-T2).

Οσο για τα μεταφορικα λεει οτι ειναι δωρεαν για ευρωπη απο 100ε και πανω.
(FREE Standard European Delivery - We offer our free delivery service across Europe)
Και ειναι η 46' που στο σκρουτζ ξεκιναει στα 940ε.

το Β στο τελος τι εννοεις? το μοντελο γραφει PANASONIC VIERA TX-P46S20E
(ναι τωρα ειδα οτι details στα λεει Β)
Η εγγυηση παντως ειναι σιγουρα κατι που με ενδιαφερει....

Απάντηση: Re: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

+1.

Να θυμίσω παλαιότερη περίπτωση με τηλεοράσεις Panasonic PZ80 ή PZ85, παραεισαγωγή από το ΠΛαίσιο,οι οποίες κατά τον συντονισμό σε τηλεοπτικό σήμα εμφάνιζαν μεν κανονικά εικόνα ,αλλά ο ήχος παρουσίαζε παράσιτα λόγο κάποιας διαφοράς στην συχνότητα μετάδοσης που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα σε σχέση με την Μεγ.Βρεττανία .

Εάν κάποιος,για εμένα, θέλει να προχωρήσει σε αγορά από το εξωτερικό,με το όποιο ρίσκο,καλό είναι αν κατευθυνθεί προς την Γερμανική αγορά για πλήρη συμβατότητα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

+1.

Να θυμίσω παλαιότερη περίπτωση με τηλεοράσεις Panasonic PZ80 ή PZ85, παραεισαγωγή από το ΠΛαίσιο,οι οποίες κατά τον συντονισμό σε τηλεοπτικό σήμα εμφάνιζαν μεν κανονικά εικόνα ,αλλά ο ήχος παρουσίαζε παράσιτα λόγο κάποιας διαφοράς στην συχνότητα μετάδοσης που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα σε σχέση με την Μεγ.Βρεττανία .

Εάν κάποιος,για εμένα, θέλει να προχωρήσει σε αγορά από το εξωτερικό,με το όποιο ρίσκο,καλό είναι αν κατευθυνθεί προς την Γερμανική αγορά για πλήρη συμβατότητα.

Η Βρετανική αγορά έχει τις καλύτερες τηλεοράσεις κατά την γνώμη μου,μιας και πχ οι Panasonic διαθέτουν δέκτες freesat HD και Freeview HD,δηλαδή έχει δέκτη DVB-T2 για τα επίγεια και δέκτη DVB-S2 για τα δορυφορικά,και αυτό σε όλες τις τηλεοράσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Η Βρετανική αγορά έχει τις καλύτερες τηλεοράσεις κατά την γνώμη μου,μιας και πχ οι Panasonic διαθέτουν δέκτες freesat HD και Freeview HD,δηλαδή έχει δέκτη DVB-T2 για τα επίγεια και δέκτη DVB-S2 για τα δορυφορικά,και αυτό σε όλες τις τηλεοράσεις.

Η άποψη της Panasonic είναι οι πιο "πλούσιες" εκδόσεις να κυκλοφορούν στη Γερμανική αγορά....;)

Αυτό δεν αφορά μόνο τους δέκτες freesat HD και Freeview HD,που ούτος ή άλλως έχουν,αλλά και ρυθμιστικά "φανερά" που δεν χρειάζονται επέμβαση μέσα από το Service Menu.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Η άποψη της Panasonic είναι οι πιο "πλούσιες" εκδόσεις να κυκλοφορούν στη Γερμανική αγορά....;)

Αυτό δεν αφορά μόνο τους δέκτες freesat HD και Freeview HD,που ούτος ή άλλως έχουν,αλλά και ρυθμιστικά "φανερά" που δεν χρειάζονται επέμβαση μέσα από το Service Menu.

Το θέμα είναι ότι δεν εισάγονται στην Ελλάδα,και εάν τις βρείς είναι αρκετά ακριβότερες από αυτές της Ελλάδας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Το θέμα είναι ότι δεν εισάγονται στην Ελλάδα,και εάν τις βρείς είναι αρκετά ακριβότερες από αυτές της Ελλάδας...

Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος κάτι από το εξωτερικό,εφόσον υπάρχει εδώ φθηνότερα.

Η αναφορά μου είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο για τον εξοπλισμό της τηλεόρασης...:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος κάτι από το εξωτερικό,εφόσον υπάρχει εδώ φθηνότερα.

Η αναφορά μου είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο για τον εξοπλισμό της τηλεόρασης...:a0210:

Ο οποίος εξοπλισμός είναι καλύτερος στα μοντέλα Μ.Βρετανίας και Γερμανίας.Σωστή ήταν η αναφορά σου.