Αγορά plasma display unit

nexxer

New member
3 February 2008
92
Γεια χαρά,

Προσπάθησα να ψάξω στο φόρουμ γιατί δε μπορεί, θα έχει αναφερθεί αυτό, αλλά ως display unit δε βγάζω άκρη και δεν ξέρω πώς αλλιώς να το ρωτήσω.

Εν πάσει περιπτώσει, κοιτάω την P42G10 που έχει αύριο μια προσφορά το Public εδώ στη Λευκωσία 20% έκπτωση, αλλά τους έχει μείνει μόνο το display unit. Αυτό που έχουν ανοιχτό εδώ και 2 μήνες, φαντάζομαι στις τέρμα ρυθμίσεις contrast και brightness για να δείχνει ωραίο. Άσε που ούτε σωστό burn-in period θα της έκαναν για τις πρώτες μερικές μέρες.

Η κοινή λογική λέει οτι θα έχει ταραχτεί η καϋμένη η G10 οπότε καλύτερα να μη ρισκάρω.. έλα ντε που η τιμή είναι λουκούμι. Μετά το 20% και το 7% λόγω display unit βγαίνει 860 (λιανική τιμή εδώ ~1200 )

Υπάρχει πάντα η εγγύηση αν τα παίξει η tv, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να την επιστρέψω αν δω οτι έχει προβλήματα λόγω της έκθεσης

Είναι γενικά αποφευκτέο το εκθεσιακό, ακόμα και στις τελευταίες plasma;

Ευχαριστώ,
Φάνης
 
Γιατί είμαι Λευκωσία, Κύπρο, και προτιμώ να πάρω από κατάστημα με φυσική παρουσία εδώ. Αν ήταν έτσι έπαιρνα από Pixmania που βγάινει τα ίδια. Απλά φοβάμαι μην έχει κανένα πρόβλημα και χρειαστεί να την επιστρέψω που θα φύγει χρήμα στα μεταφορικά.

Χώρια που ο προμηθευτής και service της Panasonic εδώ μου είπε οτι στις επισκευές παίρνουν προτεραιότητα οι τηλεοράσεις που έχουν πουληθεί από το δίκτυο πελατών του. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό όμως ή αν απλά προσπαθεί να μας τρομάξει να μην αγοράζουμε απ'´έξω.
 
Καλα δε πιστευω να κανουν ουρες οι Pany στο service...μαλλον πονηρα σκευτομενος το ειπε...
 
Προσωπικά, Plasma εκθεσιακή, μόνο αν μου τη χαρίζανε θα την έπαιρνα.

Στα Public Θεσσαλονίκης, η εκθεσιακή G10 παίζει όλη τη μέρα σε dynamic mode ένα demo της Samsung, με το σήμα της ως logo καναλιού πάνω αριστερά. Πόσες πιθανότητες της δίνεις να μην έχει πάθει burn-in; :chinscratch:
 
Προσωπικά, Plasma εκθεσιακή, μόνο αν μου τη χαρίζανε θα την έπαιρνα.

Στα Public Θεσσαλονίκης, η εκθεσιακή G10 παίζει όλη τη μέρα σε dynamic mode ένα demo της Samsung, με το σήμα της ως logo καναλιού πάνω αριστερά. Πόσες πιθανότητες της δίνεις να μην έχει πάθει burn-in; :chinscratch:

+ 1
 
Αυτό ακριβώς φοβάμαι και προς τα κει τείνω κι εγώ. Κρίμα γιατί η τιμή είναι πολύ καλή. Για να δούμε από που θα την πάρω. Και Pixmania δεν εμπιστεύομαι για κάτι τόσο ακριβό/μεγάλο.

Ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις σας.
 
Στο Πλαίσιο Συντάγματος πριν ένα μήνα θυμάμαι που είχε δύο μοντέλα της Panasonic, τα 50S10 και 50G10 νομίζω. Είχαν πάθει τρελό burn-in από το demo mode.
Οπότε θα σου λεγα με τίποτα.