Αγορα Plasma έως 46

kostkou

New member
6 October 2010
25
Καλώς σας βρήκα,

Αν και διαβάζω καιρό το Forum αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά αφού ήρθε ο καιρός να αλλάξω τηλεόραση. Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες έως και μηδενικές.
Θέλω max 46αρα λόγο χώρου, απόσταση θέασης 2,5 μέτρα.
Το budget είναι περίπου 1000 ευρώ.

Κάθε πρόταση δεκτή.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα παέι χθες Media έστω για να δω απο κοντά μερικές αλλά σε 46 δεν είχαν τίποτα.....Θα πάω σήμερα και σε άλλα μαγαζιά έτσι για να πω οτι πήγα μιας και δεν θα καταλάβω και τίποτα. Θα σας ενημερώσω με την τελική αγορά αλλά μάλλον αυτή που μου πρότεινε ο Yperion θα πάρω.....

Thanks και πάλι και θα επανέλθω σίγουρα με απορίες!!!!

Αυτή που σου προτείνει ο Yperion είναι πολύ καλή. Ισως η καλύτερη πλάσμα στις ίντσες της.

Last edited:
δεν ξέρω αν ο Κωτσόβολος στην εθνική έχει τίποτα.... Αλλά μην δώσεις και πολύ βάση στους πωλητές. Συνήθως δεν ξέρουν γιατί πράγμα μιλάνε. Από πειραιά Σίγουρα έχει το Audioshow. Οπωσδήποτε να περάσεις και από το Pioneer center στο Χαλάνδρι. Εκεί θα βρείς σίγουρα την τηλεόραση και οι άνθρωποι εκεί είναι γνώστες του αντικειμένου....

Θα ξεκινήσω απο Αudishow μιας και είμαι πειραιά. Μήπως ξέρεις και τιμή εκεί???

δεν ξέρω αν ο Κωτσόβολος στην εθνική έχει τίποτα.... Αλλά μην δώσεις και πολύ βάση στους πωλητές. Συνήθως δεν ξέρουν γιατί πράγμα μιλάνε. Από πειραιά Σίγουρα έχει το Audioshow. Οπωσδήποτε να περάσεις και από το Pioneer center στο Χαλάνδρι. Εκεί θα βρείς σίγουρα την τηλεόραση και οι άνθρωποι εκεί είναι γνώστες του αντικειμένου....

Σε 46ιντσες η Panasonic είναι μονόδρομος έτσι και αλλιώς.

Οι υπόλοιπες ανταγωνιστικές εταιρείες κατασκευής Plasma panel, δεν βγάζουν μοντέλα σε αυτή την διάσταση.

Τελικά η απόφαση πάρθηκε αύριο παραλαμβάνω την TX-P46S20E.
Ευχαριστώ για την βοήθεια στην επιλογή.

Το ευχαριστω αφοτου δεις πως παιζει πρωτα.

Θελει και καμια εβδομαδα λειτουργιας για να στρωσει και να δειχνει καλα τα χρωματα.

πάντως παρά την κρίση κ τις μειωμένες πωλήσεις βλέπω ότι οι τιμές ανεβαίνουν, σε αυτά τα χρήματα το καλοκαίρι είχα πάρει την 50S20.

Η συγκεκριμένη tv για αποκλειστική χρήση με nova (σύνδεση με scart) τι λέει; αξίζει;

Kαλημέρα,
Σήμερα παρέλαβα την παρέλαβα αλλα η χαρά μου δεν κράτησε πολύ.
Πρίν λίγο μπήκα στο Menu με τις ώρες και έγραφε 328 και 167 on/off!!!!
Tι κάνω τώρα??? Δευτέρα πρωί πάω στο μαγαζί, υπάρχει πιθανότητα να μου αρνηθούν αλλαγή????