Αγορα Plasma έως 46

Αν είναι δυνατόν Εκνευρίστηκα που το διάβασα αυτό :furious3:

Καλά μας δουλεύουν ? Να φανταστείς οτί στις πιο πολλές TV δεν μπορείς καν να δείς πόσες ώρες έχει παίξει
Δεν θα είχες ιδέα για τις ώρες ειδικά σε μια πλάσμα ...
Οποιοσδήποτε άλλος που δεν θα είχε γνώσεις δεν θα το μάθαινε ποτέ...

γιατι θεωρειτε απιθανο να την εχει στρωσει η panasonic ?
δεν νομιζω οτι το μαγαζι εχει σχεση με αυτο ειδικα αμα ειτανε σφραγισμενη..

Απάντηση: Re: Αγορα Plasma έως 46

Μα και εγώ δεν έχω ιδέα το forum μου άνοιξε τα μάτια!!!!!

Αν είναι δυνατόν Εκνευρίστηκα που το διάβασα αυτό :furious3:

Καλά μας δουλεύουν ? Να φανταστείς οτί στις πιο πολλές TV δεν μπορείς καν να δείς πόσες ώρες έχει παίξει
Δεν θα είχες ιδέα για τις ώρες ειδικά σε μια πλάσμα ...
Οποιοσδήποτε άλλος που δεν θα είχε γνώσεις δεν θα το μάθαινε ποτέ...

Σφραγισμένη ήταν, αλλά το κουτί ανοίγει με 4 πλαστικά χερούλια και εγώ σαν σφραγισμένη την έχω τώρα......
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτο που λές να την έχει στρώσει η εταιρεία, αλλά και αυτο να δεχθώ τα 167 on/off πώς έγιναν????

γιατι θεωρειτε απιθανο να την εχει στρωσει η panasonic ?
δεν νομιζω οτι το μαγαζι εχει σχεση με αυτο ειδικα αμα ειτανε σφραγισμενη..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μου χάλασαν το Σ/Κ !!!!! και το πρωί αύριο θα πάω απο το μαγαζί να ζητήσω αλλαγή.
Πρέπει να ενημερώσω και την αντιπροσωπεία?

Γενικά έχει καλή φήμη το μαγαζί Δεν νομίζω οτί θα έχεις πρόβλημα για άμεση αντικατάσταση

Αν δεν έχει πρόβλημα (burn in) τότε κράτα τη και πες τους να σου κόψουν 200 ευρώ.

Μόλις γύρισα απο το μαγαζί. Δεν υπάρχει πρόβλημα για αντικατάσταση μου είπαν, το μόνο πρόβλημα είναι τοι δεν έχουν άλλη 46 ουτε μπορούν να βρούν.
Οπότε ή παω σε 50 ή 42.

Δεν ξέρω η 50 για τα 2,5 μέτρα μήπως είναι μεγάλη.

Επίσης μου πρότειναν αν δεν αποφασίσω αλλαγή να στείλουν κάποια φόρμα στην Intertech για να μου κάνουν κάποιο δώρο, αλλα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, αφού το είδα δεν θα είμαι ήσυχος.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον αλλα και για τις συμβουλές.Τελικά πήγα στην 50αρα .

Μέχρι παρασκευή θα την έχω..

Και απο το μαγαζί εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μιάς και οι άνθρωποι είναι άψογοι.

Θα την συνηθισεις μετα απο λιγο καιρο.

Η 42αρα θα σου φαινεται τραγικα μικρη.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον αλλα και για τις συμβουλές.Τελικά πήγα στην 50αρα .

Μέχρι παρασκευή θα την έχω..

Και απο το μαγαζί εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μιάς και οι άνθρωποι είναι άψογοι.

Άψογοι θα ήταν,κατά τη γνώμη μου,αν σου πούλαγαν αυτό-ακριβώς-που πλήρωσες.Μια καινούρια S20,δηλαδή,με 0 ώρες-0 αναβοσβησίματα.Το ότι δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη,ενισχύει τις πιθανότητες του ότι ήταν το τελευταίο κομμάτι τους (demo ή από επιστροφή)και "φρόντισαν" να στο πασάρουν.Και βέβαια,σκέφτομαι τον επόμενο πελάτη που δεν θα γνωρίζει,και θα την φορτωθεί ως καινούρια.Σου εύχομαι καλορίζικη.

ΥΓ. Κρίμα για το συγκεκριμένο κατάστημα,γιατί είχε καλές περγαμηνές στον χώρο,από το 1980 που εγώ το θυμάμαι......

Re: Απάντηση: Re: Αγορα Plasma έως 46

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν έχεις άδικο σε αυτα που λές, και το άψογοι το έγραψα στον τρόπο που αντιμετώπισαν αυτα που τους είπα.

Σίγουρα η τηλεόραση θα έπρεπε να έιναι με 0 ώρες και 0 αναβοσβησίματα.

Άψογοι θα ήταν,κατά τη γνώμη μου,αν σου πούλαγαν αυτό-ακριβώς-που πλήρωσες.Μια καινούρια S20,δηλαδή,με 0 ώρες-0 αναβοσβησίματα.Το ότι δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη,ενισχύει τις πιθανότητες του ότι ήταν το τελευταίο κομμάτι τους (demo ή από επιστροφή)και "φρόντισαν" να στο πασάρουν.Και βέβαια,σκέφτομαι τον επόμενο πελάτη που δεν θα γνωρίζει,και θα την φορτωθεί ως καινούρια.Σου εύχομαι καλορίζικη.

ΥΓ. Κρίμα για το συγκεκριμένο κατάστημα,γιατί είχε καλές περγαμηνές στον χώρο,από το 1980 που εγώ το θυμάμαι......

Καλορίζικη

Σε 15 ημέρες θα νιώθεις τυχερός για το λάθος που έγινε και πήρες το σωστό μέγεθος :Banane0:

Καλό μεσημέρι και πάλι,

Τελικά δεν υπάρχει η τηλεόραση :nounder: και η μονη που υπάρχει σε αυτα τα λεφτα ειναι η u20. Αξίζει να την πάρω?
Μου είπαν και για την v20 αλλα ξεφεύγει οικονομικά.
Τι προτείνεται?

Καλό μεσημέρι και πάλι,

Τελικά δεν υπάρχει η τηλεόραση :nounder: και η μονη που υπάρχει σε αυτα τα λεφτα ειναι η u20. Αξίζει να την πάρω?
Τι προτείνεται?

Τα λεφτά σου πίσω......

Καλό μεσημέρι και πάλι,

Τι προτείνεται?

Εάν μπορείς την V20...πολύ καλή,καμιά σχέση με την u20.Εάν δεν μπορείς να διαθέσεις τα επιπλέον χρήματα...τότε ζήτα τα πίσω!