Αγορα Plasma? για ταινιες, Nova και συνδεση με Υπολογιστη

Απάντηση: Re: Αγορα Plasma? για ταινιες, Nova και συνδεση με Υπολογιστη

καλησπέρα παιδιά.Νέος στην παρέα σας .Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης (LG PB5600 ) αλλά με προβληματίζει πώς θα απεικονίζει την DIGEA.Αν μπορεί κάποιος που την έχει να με βοηθήσει λίγο. η απόσταση θέασης θα είναι από 2,5´μέχρι 5,50 μέτρα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

http://avclub.gr/forum/showthread.php/120414-ΑΓΟΡΑ-50-55-Plasma-ή-LED/page3

Σαν crt

Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση σου.θα μπορουσες να μου πεις διαστασεις της τηλεόρασης (μαζί με την βάση της) ?

Καλησπέρα.

(Διαστάσεις από το manual)

50PB5600: χωρίς βάση: 1.172 x 700.9 x 56 mm, με τη βάση: 1.172 x 756.7 x 315 mm

60PB5600: χωρίς βάση: 1.390.8 x 823.7 x 56 mm και με τη βάση της: 1.390.8 x 880.9 x 340 mm

ποια θα αγοραζατε αναμεσα σε αυτες τις 2? (ειναι περιπου στα ιδια χρηματα και δεν με ενδιαφερουν οπως εχω πει τα 3d και smart παρα μονο η καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας σε 50"+)

LG 60PB5600 vs SAMSUNG UE50H6200

ποια θα αγοραζατε αναμεσα σε αυτες τις 2? (ειναι περιπου στα ιδια χρηματα και δεν με ενδιαφερουν οπως εχω πει τα 3d και smart παρα μονο η καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας σε 50"+)

LG 60PB5600 vs SAMSUNG UE50H6200

εαν εισαι πανω απο 2,5 μετρα πας lg...

ειμαι περιπου στα 4 μετρα αλλα τοσο καιρο βλεπω με 42αρα και δεν εχω θεμα

ξερω οτι ειναι υποκειμενικο το θεμα αλλα ως προς την ποιοτητα εικονας ποια ειναι καλυτερη?

ειμαι περιπου στα 4 μετρα αλλα τοσο καιρο βλεπω με 42αρα και δεν εχω θεμα

ξερω οτι ειναι υποκειμενικο το θεμα αλλα ως προς την ποιοτητα εικονας ποια ειναι καλυτερη?

το πιο σημαντικο ειναι η αποσταση...ειναι μονοδρομος η lg...ποιοτητα σε 50αρα σε 4 μετρα δεν υπαρχει νοημα γιατι εισαι μακρια και η λεπτομερεια χανεται

Εγώ την έχω περίπου 10 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος (γενικά). Δεν μετάνοιωσα καθόλου για την αγορά της, αντιθέτως τη θεωρώ όχι μόνο τίμια αλλά ευκαιρία για 600 ευρώ και 60 ίντσες. Αν βλέπεις σε σκοτεινό - ελεγχόμενο χώρο ώστε να μηδενιστούν οι αντανακλάσεις θα χαμογελάς όποτε την ανοίγεις.

Η ελαφρά ανομοιομορφία φωτεινότητας (dirty screen effect) που έχει και η δική μου είναι εμφανής αλλά μόνο σε μονόχρωμη εικόνα, λευκό ή ουρανό και μόνο σε panning δεξιά - αριστερά. Όντως είναι πρόβλημα αλλά προσωπικά δεν με πολυστεναχωρεί μπροστά στα άλλα πλεονεκτήματά της και βεβαίως μη ξεχνάμε και το πόσο κοστίζει.