Αγορά plasma pany PG46G10

yuri

New member
26 November 2009
23
Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες! Έχοντας εδώ και λίγο καιρό αποφασίσει να βάλω καινούρια TV στο living-room, χωρίς να έχω και πολλές γνώσεις, είχα καθορίσει το budget από 800-900 ευρω και ήμουν προσανατολισμένος σε λύση LCD 40-42". Πληροφοριακά αναφέρω ότι η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,7-2,8 μέτρα και η χρήση θα είναι για τηλεοπτικό πρόγραμμα, blu-ray και .mkv αρχεία. Διαβάζοντας τα γραφόμενα στο φόρουμ, με βάλατε σε σκέψεις : αρχικές επιλογές Sony 40W5500 ή LG 42LH5000, η Panasonic 42G10 ήταν επίσης υποψήφια, στη συνέχεια όμως είπα να διαθέσω μεγαλύτερο ποσόν για οθόνη 46-47", σκεφτόμουν την LG 47LH4000 και μάλλον καταλήγω στην Panasonic 46G10, η οποία απ'ότι είδα, έχει αρκετούς υποστηρικτές και υποθέτω ότι για τα δεδομένα που ανέφερα παραπάνω, θα με ικανοποιήσει περισσότερο. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας καθώς επίσης και να πληροφορηθώ αν η διαφορά τιμής ανάμεσα στην 42G10 με την 46G10 (+30-35%) είναι δικαιολογημένη και αξίζει. Ευχαριστώ:worshippy:!

Καλως μας ηρθες.
Πολυ καλη επιλογη η G10 και αν διαβασεις το νημα της , μαλλον εχει μονο ικανοποιημενους κατοχους ...
Η διαφορα τιμης αναμεσα στην 42 και την 46 ειναι αρκετη και αν το δεις αναλογικα δεν αξιζει , ΑΛΛΑ η καλυτερη αισθηση που θα σου δωσει η μεγαλυτερη οθονη , θα κανει την θεαση πιο απολαυστικη....
Κατω απο αυτο το πρισμα , αξιζει...
Κατα τη γνωμη μου , αν πας για 46 στα 1250 , μιας και θα κανεις την υπερβαση , πηγαινε στα 1370 και την 50αρα ..
Ισως πεσει και καμια καλη προσφορα τωρα στις γιορτες , συνεπως , περιμενε λιγο αν δεν καιγεσαι...
-bye-

.........
Κατα τη γνωμη μου , αν πας για 46 στα 1250 , μιας και θα κανεις την υπερβαση , πηγαινε στα 1370 και την 50αρα..........

Και κατά την δική μου γνώμη κάνε αυτό που λέει ο Ισοκράτης.....

Στα 2,80 μέτρα βλέπεις άνετα σε 50άρα. Θα σου φανεί μεγάλη μόνο τις πρώτες ημέρες. Μετά συνήθως οι τηλεοράσεις "μπαίνουν"...... :D

Και κατά την δική μου γνώμη κάνε αυτό που λέει ο Ισοκράτης.....

Στα 2,80 μέτρα βλέπεις άνετα σε 50άρα. Θα σου φανεί μεγάλη μόνο τις πρώτες ημέρες. Μετά συνήθως οι τηλεοράσεις "μπαίνουν"...... :D

Το ξέρω...! "Μπαίνει" όμως μέσα και ο προϋπολογισμός! Πάμε για οικογενειακό έλλειμμα 12,7% φέτος :bigcry:!

Το ξέρω...! "Μπαίνει" όμως μέσα και ο προϋπολογισμός! Πάμε για οικογενειακό έλλειμμα 12,7% φέτος :bigcry:!

Public Συνταγματος , σημερα μονο , η 50G10 1240 ευρω σε 12 ατοκες...
Τρεχααααααα
:operator:

Public Συνταγματος , σημερα μονο , η 50G10 1240 ευρω σε 12 ατοκες...
Τρεχααααααα
:operator:
Πήγες απο κει και το είδες σήμερα? Το ψάχνω τώρα στο website τους και την έχει 1549. Αν είναι σίγουρο, φεύγω σφαίρα!

Απάντηση: Re: Αγορά plasma pany PG46G10

Πήγες απο κει και το είδες σήμερα? Το ψάχνω τώρα στο website τους και την έχει 1549. Αν είναι σίγουρο, φεύγω σφαίρα!

Μόνο για σήμερα, ισχύει έκπτωση -20% στις τηλεοράσεις και στα hi-fi.
Οπότε η τιμή στο σάιτ,που βλέπουμε είναι η αυτή που ισχύει χωρίς την έκπτωση.

Τελικά τους πέτυχα, είναι έτσι όπως τα λες, φεύγω σε λίγο να την κλείσω
(ελπίζω να μη βρω κάτι πιο δελεαστικό και μου ανοίξει η όρεξη!), θα ενημερώσω για την πορεία. Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία:grinning-smiley-043!

Τελικά τους πέτυχα, είναι έτσι όπως τα λες, φεύγω σε λίγο να την κλείσω
(ελπίζω να μη βρω κάτι πιο δελεαστικό και μου ανοίξει η όρεξη!), θα ενημερώσω για την πορεία. Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία:grinning-smiley-043!

Τι έγινε; την πρόλαβες;

Τι έγινε; την πρόλαβες;
Έφυγα όπως ήμουν και έφτασα Σύνταγμα κατά τις 6.30. Την πρόλαβα, μπαίνω κι εγώ στους 50άρηδες:BDGBGDB55:! Το έτερον ήμισυ είχε τις αντιρρήσεις του βέβαια και επέμενε το πολύ για την 46άρα, αλλά χάρις στις άοκνες προσπάθειές μου τελικά υποχώρησε. Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν είχαν ούτε 50άρες ούτε 46άρες ετοιμοπαράδοτες στις αποθήκες τους και θα επικοινωνήσουν με την Intertech αύριο για να έχουμε νεώτερα. Ελπίζω να παραλάβω πριν τις γιορτές!
Προς mod: πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο και να μιλάμε για την 50G10!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορά plasma pany PG46G10

:hmmmm2:...υπάρχει ένα μικρό νηματάκι .... Panasonic Plasma G10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...όταν την παραλάβεις με το καλό... περιμένουμε εντυπώσεις στο νήμα κατόχων!!!!
Θα γράψω εντυπώσεις όταν την έχω στα χέρια μου, για την ώρα θα αφοσιωθώ στη μελέτη του thread για τις G10, ώστε να είμαι έτοιμος!