Αγορα πλασμα

demian86

New member
14 January 2009
89
Παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο στο φορουμ εχω νομιζω καταληξει στην lg pj550 50''. Η τηλεραση προοριζεται για τους γονεις μου για το σαλονι.Χρηση περισσοτερο ζαπινγκ, καμμια ταινια (αλλα οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζονται κατι τρελο) και κανας αγωνας.Αποσταση θεασης γυρω στα 3.5 μετρα. Εχω βρει λοιπον την εν λογω τηλεοραση στα 550 ευρω καινουργια. Το μπατζετ μου αυτη τη στιγμη ειναι στα 600 ευρω (και ισως ανεβει ακομα 100-150 ευρω μεχρι τις γιορτες).
Η ερωτηση λοιπον ειναι αξιζει να αγορασω αυτη την τηλεοραση τωρα (η τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη) ή να περιμενω μπας και κατεβει καμμια τιμη εκει πριν τις γιορτες απο καμμια Panasonic plasma? Και επειδη οι 50'' σε panasonic ειναι αρκετα ακριβες γι αυτο το ρωταω..νομιζω δεν αξιζει να παρω 42'' κιολας

Παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο στο φορουμ εχω νομιζω καταληξει στην lg pj550 50''. Η τηλεραση προοριζεται για τους γονεις μου για το σαλονι.Χρηση περισσοτερο ζαπινγκ, καμμια ταινια (αλλα οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζονται κατι τρελο) και κανας αγωνας.Αποσταση θεασης γυρω στα 3.5 μετρα. Εχω βρει λοιπον την εν λογω τηλεοραση στα 550 ευρω καινουργια. Το μπατζετ μου αυτη τη στιγμη ειναι στα 600 ευρω (και ισως ανεβει ακομα 100-150 ευρω μεχρι τις γιορτες).
Η ερωτηση λοιπον ειναι αξιζει να αγορασω αυτη την τηλεοραση τωρα (η τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη) ή να περιμενω μπας και κατεβει καμμια τιμη εκει πριν τις γιορτες απο καμμια Panasonic plasma? Και επειδη οι 50'' σε panasonic ειναι αρκετα ακριβες γι αυτο το ρωταω..νομιζω δεν αξιζει να παρω 42'' κιολας

Μην κατέβεις σε ίντσες. Επειδή ίσως να βλέπεις και εσύ κανα αγώνα σε αυτήν τηναπόσταση είσαi jet. Αν δεν επείγεσαι και μπορείς να περιμένεις μέχρι τις γιορτές όλο και κάτι θα βγεί πιστεύω σε προσφορά. Μια ο αννύπαρκτος τζίρος των καταστημάτων μία οι αφραγκίες μας κάτι θα γίνει δε μπορεί...

καταρχάς μπράβο για το δώρο που κανης στους γονείς σου
για μένα περημεναι γιατη το τελευταίο μήνα ανεβαίνουν η τιμές
για να φανουν πολη θεαματικές η έκπτωσης τα χρηστουγενα

να τους τη παρης στης γιορτες θα τη χαρούν περισσότερο

και πάλη μπράβο φίλε:firstprize:

Ναι βασικα η τηλεοραση για δωρο Χριστουγεννων προοριζοταν εξαρχης για να κανουν χαρα οι ανθρωποι γιατι δεν τους περισσευουν και εχουν μεινει με μια CRT 21'' στο σαλονι!! Απλα ρωτησα γιατι φοβαμαι μηπως ξεμεινει η αγορα απο την pj550 ή ανεβει η τιμη της παλι (ειχε 600 και βαλε) οπως ειχε τοσους μηνες

αρα να περιμενω για αρχεσ δεκεμβριου και βλεπω τοτε?υπαρχει καμμια αλλη προτεινομενη επολογη στα 650?

Στα 650...δεν νομίζω,είναι η μόνη σε αυτές τις ίντσες.Εκτός την Samsung plasma 50C450.

Τα ίδια είναι...εγώ πρωσοπικά που προτιμώ Samsung,θα έπαιρνα τη δεύτερη.