Παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο στο φορουμ εχω νομιζω καταληξει στην lg pj550 50''. Η τηλεραση προοριζεται για τους γονεις μου για το σαλονι.Χρηση περισσοτερο ζαπινγκ, καμμια ταινια (αλλα οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζονται κατι τρελο) και κανας αγωνας.Αποσταση θεασης γυρω στα 3.5 μετρα. Εχω βρει λοιπον την εν λογω τηλεοραση στα 550 ευρω καινουργια. Το μπατζετ μου αυτη τη στιγμη ειναι στα 600 ευρω (και ισως ανεβει ακομα 100-150 ευρω μεχρι τις γιορτες).
Η ερωτηση λοιπον ειναι αξιζει να αγορασω αυτη την τηλεοραση τωρα (η τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη) ή να περιμενω μπας και κατεβει καμμια τιμη εκει πριν τις γιορτες απο καμμια Panasonic plasma? Και επειδη οι 50'' σε panasonic ειναι αρκετα ακριβες γι αυτο το ρωταω..νομιζω δεν αξιζει να παρω 42'' κιολας
Η ερωτηση λοιπον ειναι αξιζει να αγορασω αυτη την τηλεοραση τωρα (η τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη) ή να περιμενω μπας και κατεβει καμμια τιμη εκει πριν τις γιορτες απο καμμια Panasonic plasma? Και επειδη οι 50'' σε panasonic ειναι αρκετα ακριβες γι αυτο το ρωταω..νομιζω δεν αξιζει να παρω 42'' κιολας