Αγορά πλήρους home cinema

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Nikolios1

New member
3 August 2012
17
Θα θελα να μου προτεινετε ενα συστημα για τηλεοραση 55αρα που εχω.. Με ενδιαφερει αρκετα το design και θελω να χει οσο γινεται καλυτερη αποδοση μπορει να εχει σε χαμηλο μπατζετ!!! Ζηταω πολλα αλλα καντε καμμια προταση.. Με λιγα λογια απο ποια τιμη και πανω μπορω να ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση του? δλδσχεση αποδοση-τιμης στο μεγιστο!

stavroslam

AVClub Addicted Member
16 December 2011
1,638
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ
Δεν παει ετσι.ολα ειναι σχετικα.μας λες τι μπατζετ εχεις και τι χώρο σε τετραγωνικά και μετα σου λέμε την καλύτερη λύση.....!!!!!

Nikolios1

New member
3 August 2012
17
Re: Αγορα πληρους home cinema

15-20 τετραγωνικα, το μπατζετ μου δεν ειναι για πολυ πανω απο 400 euros αυτη τη στιγμη.. Αλλα δε ξερω τι παιζει εμ τις τιμες και θελω να παρω κατι που να το ευχαριστηθω, το θεμα ειναι σε αυτα τα λεφτα βρισκω κατι πραγματικα καλο η καλυτερα να μαζεψω κι αλλα για να παρω κατι καλυτερο.. προτιμω να περιμενω καποιους μηνες ακομα δλδ για να παρω κατι αξιολογο.

stavroslam

AVClub Addicted Member
16 December 2011
1,638
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ
15-20 τετραγωνικα, το μπατζετ μου δεν ειναι για πολυ πανω απο 400 euros αυτη τη στιγμη.. Αλλα δε ξερω τι παιζει εμ τις τιμες και θελω να παρω κατι που να το ευχαριστηθω, το θεμα ειναι σε αυτα τα λεφτα βρισκω κατι πραγματικα καλο η καλυτερα να μαζεψω κι αλλα για να παρω κατι καλυτερο.. προτιμω να περιμενω καποιους μηνες ακομα δλδ για να παρω κατι αξιολογο.

Με αυτα τα λεφτα πας σε σύστημα ολα σε ένα.σε τετοια συστηματακια μην περιμένεις και οτι καλυτερο.τα στοιχειώδη και βασικα εχουν....
Η καλύτερη λύση ειναι ξεχωριστά av ενισχυτης και ηχεία αντίστοιχα όπου εννοειται θα υπαρχει τεραστια διάφορα συν το οτι αναβαθμίζονται ανα πάσα στιγμη.
Οποτε γνώμη μου ειναι να μαζέψεις αλλα τοσα τουλαχιστον και να πας σε κατι της προκοπής το οποίο δεν πρόκειται να το μετανιωσεις

Nikolios1

New member
3 August 2012
17
Re: Αγορα πληρους home cinema

πες καμμια προταση δλδ σε μ[ατζετ 400 αλλα και 800 euros..??

Nikolios1

New member
3 August 2012
17
Αυτες τις μερες θα παω να αγορασω υπαρχει καμμια νεα καλυτερη προταση απο τις υπαρχουσες?