Αγορά Πολυκάναλου Ενισχυτή!!!!...

George Thomloudis

Established Member
5 December 2007
138
Έφθασε η ώρα αλλαγής με βαριά καρδιά, του θρυλικού 3090 yamaha, ( http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/am/DSP-A3090.pdf ) βέβαια θέλω κάτι που να του πλησιάζει στην ποιότητα ήχου, ήτοι σαν πολυκάναλος , (μόνο dolby digital συμφορά μου, αν είχε dts και 5.1 IN δεν θα τον άλλαζα ποτέ μου!!!!.. Σαν δικάναλος ενισχυτής κατά την δική μου γνώμη είναι κορυφαίος. Έτσι, έχω τσεκάρει 2 ενισχυτές και βέβαια κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

1) Yamaha RX-A3020 Aventage
2) Pioneer SC-LX86

Αφου εχεις συνηθισει τοσα χρονια με τον 3090 νομιζω οτι ο 3020 ειναι μονοδρομος γιατι τον ηχο που ειχες ειδικα στην μουσικη πολυ δυσκολα θα τον βρεις στον pioneer η σε καποιον αλλο ενυσχητη.Μια προταση ειναι να πας να ακουσεις τον αντιστοιχο denon.

Νομίζω πως ο Yamaha RX-A3020 είναι ότι καλύτερος στα λεφτά του. Αν πάλι θες να κάνεις κάποια οικονομία και ο 2020 έχει απίθανες επιδόσεις με διαφορά ελάχιστη, έλεγξε το.
Ο Yamaha RX-A2020 είναι ασύγκριτος για τα χρήματα που ζητάνε. Έχω το προηγούμενο μοντέλο Yamaha RX-A2010 το αγόρασα μετά από πολλά και μεγάλα μοντέλα που είχα, σε διάφορες μάρκες, τελικά με αυτόν έμεινα πιο ικανοποιημένος από όλους τους κορυφαίους και μεγάλους, απίθανη ισχύ και καταπληκτικός ήχος .

Μια ακομα προταση ειναι να παρεις τον 2020 και με τα 500 που περισσευουν αφου προσθεσεις και αλλα 500 περιπου να παρεις αργοτερα τον yamaha as 1000[δικαναλος]για να μπορεσεις να ακουσεις στο δικαναλο προγραμμα αυτα που δεν ακουγονται με τους πολυκαναλους.Ο as1000 μπορει να συνδεθει με τον 2020[εχει εισοδο AV]και να εχεις καλυτερο αποτελεσμα και στο πολυκαναλο προγραμμα.