Αγορα προβολεα 2000+

Ψαχνοντας λοιπον για να καταληξω καπου. Τσιμποντας καπως την τιμη εχω καταληξει στα εξης μοντελα epson tw9200, jvc x35 και sony hw50es (απο μερια dlp ο w7500 δυστυχως απορριπτικε διοτι απο οτι ειδα δεν μπορω να ανοιξω στις 128-130" απο την αποσταση που εχω).
Καμια αποψη για αυτους;
Να ρωτησω και κατι για τον jvc επειδη θελω το 5-10% αυτων που βλεπω να ειναι 3D διαβαζοντας διαφορα review και posts αναφερουν οτι δεν εχει καθολου καλο 3D με πολυ ghosting, crosstalk και οχι αρκετο φως. Τοσο χαλια ειναι το 3D;

Ευτυχως κατεληξες (για άλλους λόγους βεβαια) σε μηχανακια με σοβαρό μαύρο (και οχι τη γκριζίλα των DLP) :p

Οι διαφορες μεταξύ των 3 δεν ειναι χαοτικές.

Το 3D του JVC να μη σε προβληματίζει. Ίσως (ίσως, λέω, δεν ξέρω) να μην έχει το φως του EPSON αλλά σίγουρα έχει μια χαρα 3D.

Μεταξύ των 3, μαλλον θα πηγαινα στον JVC (αν και σε αυτή την κατηγορία μαλλον θα προσπαθουσα να τα δω απο κοντα).

Σε καθε περιπτωση, ότι από τα 3 και να επιλέξεις, θα είσαι ευχαριστημενος, μη τρελαίνεσαι.

ΥΓ Κοιτα μην βρεις κανα μτχ JVC X55, που λογικα θα παιζει κανα 3χιλιαρο και ειναι μια κατηγορία πανω από αυτα τα μηχανακια που κοιτας.

Οντως , τα μηχανηματα που διαλεξες ειναι κοντα.
Εγω μεταξυ των 3ων θα διαλεγα τον 9200. Εχει,θεωρω, τον καλυτερο λογο τιμη προς αποδοση. Συν τα γυαλια.
Αν θυμαμαι καλα, ο 35 δεν εχει και cms.

Απάντηση: Re: Αγορα προβολεα 2000+

Ευτυχως κατεληξες (για άλλους λόγους βεβαια) σε μηχανακια με σοβαρό μαύρο (και οχι τη γκριζίλα των DLP) :p

Θέλεις να σου απαντήσω τι εστί σοβαρό μηχάνημα? Κάποια στιγμή θα το δεις και στον χώρο σου..-bye-

Re: Απάντηση: Αγορα προβολεα 2000+

Οι διαφορες μεταξύ των 3 δεν ειναι χαοτικές.

Το 3D του JVC να μη σε προβληματίζει. Ίσως (ίσως, λέω, δεν ξέρω) να μην έχει το φως του EPSON αλλά σίγουρα έχει μια χαρα 3D.

Μεταξύ των 3, μαλλον θα πηγαινα στον JVC (αν και σε αυτή την κατηγορία μαλλον θα προσπαθουσα να τα δω απο κοντα).

Σε καθε περιπτωση, ότι από τα 3 και να επιλέξεις, θα είσαι ευχαριστημενος, μη τρελαίνεσαι.

ΥΓ Κοιτα μην βρεις κανα μτχ JVC X55, που λογικα θα παιζει κανα 3χιλιαρο και ειναι μια κατηγορία πανω από αυτα τα μηχανακια που κοιτας.

Ναι θα παω να τους δω και απο κοντα. Προς τον x35 κλεινω και εγω μονο που με απασχολουν κατι θεματακια. Να ψαξω για μεταχειρισμενο αλλα δεν ξερω που να βρω.

Οντως , τα μηχανηματα που διαλεξες ειναι κοντα.
Εγω μεταξυ των 3ων θα διαλεγα τον 9200. Εχει,θεωρω, τον καλυτερο λογο τιμη προς αποδοση. Συν τα γυαλια.
Αν θυμαμαι καλα, ο 35 δεν εχει και cms.

Το θεματακι μου ειναι αυτο πχ οτι δεν εχει cms. Να ρωτησω κατι επειδη παιζω μονο απο pc οταν ερθει ο μαστορας να τον κανει calibrate μπορει το pc να παιξει τον ρολο του cms?

Να ρωτησω και κατι αλλο αν γνωριζετε επειδη εχω εναν ξαδερφο στην αμερικη και εναν φιλο στην ολλανδια. Αν παρω απο την αμερικη η την ολλανδια προτζεκτορα με τις εγγυησεις τι παιζει? Αν παθει η εχει κατι θα πρεπει να τον στειλω πισω κτλ? (επισης για την jvc δεν ειδα στα eshop τα ελληνικα να αναφερουν ποσα χρονια εγγυηση εχει)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα προβολεα 2000+

Το θεματακι μου ειναι αυτο πχ οτι δεν εχει cms. Να ρωτησω κατι επειδη παιζω μονο απο pc οταν ερθει ο μαστορας να τον κανει calibrate μπορει το pc να παιξει τον ρολο του cms?

http://yabb.jriver.com/interact/index.php?topic=78302.0

http://tweakvideo.altervista.org/bl...teuna-perfetta-calibrazione-con-htpc-e-madvr/

http://www.avsforum.com/t/1471169/madvr-argyllcms

καλημερα σας επειδη τελικα κατελειξα στον EPSON 9200 θα μπορουσατε να μου πειτε αν κανω σωστα που θελω να παρω τον ασυρματο για να γλιτωνω καλωδια τρυπηματα γυψοσανιδες κλπ δηλαδη θα εχω την ιδια αποδοση θα κλειδωνει καλα το σημα κλπ.....

καλημερα σας επειδη τελικα κατελειξα στον EPSON 9200 θα μπορουσατε να μου πειτε αν κανω σωστα που θελω να παρω τον ασυρματο για να γλιτωνω καλωδια τρυπηματα γυψοσανιδες κλπ δηλαδη θα εχω την ιδια αποδοση θα κλειδωνει καλα το σημα κλπ.....

Δεν εχω εμπειρια από το συγκεκριμενο αλλα προσωπικα μονο με καλωδιακι αισθανομαι ησυχος....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα προβολεα 2000+

Σε ευχαριστω πολυ τα διαβασα δεν τα καταλαβα ολα αλλα απο οτι καταλαβα μπορει να γινει.

Για τις εγγυησεις απο εξωτερικο γνωριζεις κανεις μηπως τι παιζει? Επισης υπαρχει καπου αλλο να ψαξω για μεταχειρισμενους εκτος απο εδω στις αγγελιες και απο γνωστα site αγγελιων τυπου χρυση ευκαιρια κτλ.

δηλαδη λετε να μην παρω το ασυρματο....αν παρω και δεν κλειδωνει μπορω να τους ζητησω να το αλλαξουν?

οπωτε λογικα και ο 9200 δεν θα εχει προβλημα αφου ειναι αρκετα καλυτερος.....λεω εγω τωρα