φιλοι μου γεια. μετα απο χρονια επιμονης καταφερα τη γυναικα μου να με αφησει να παρω προβολεα. μεχρι τωρα βλεπω εργα σε μια panasonic 50" g20. Kατι που θελω οπωσδηποτε ειναι το 3d και πρεπει να πω οτι δεν μπορω να διαθεσω αρκετα χρηματα για να παρω κατι πανω απο 1000ε. Ψαχνωντας λοιπον ειδα οτι υπαρχει της optoma ενα προιον που γραφουνε καλα σχολια το 3D-XL Projector adapter, το οποιο συνδεεται σε συμβατο προβολεα και κανει αναπαραγωγη 3d με μορφες side by side κτλ. εδω μπορειται να δειτε τους συμβατους προβολεις http://www.optoma.co.uk/projectordetailshccs.aspx?ShowMenu=HE&PTypedb=Home Entertainment&PC=3D-XL
με λιγα που διαβασα λεω να παρω τον hd600x 'h hd-67. ειναι κοντα στην τιμη και θα ηθελα να μου προτινεται καποιον απο τους δυο 'η καποια αλλη λυση για 3d.
αν στη λιστα συμβατοτητας πιστευεται οτι καποιος αλλος προβολεας ειναι καλυτερος σας παρακαλω να μου το πειτε
με λιγα που διαβασα λεω να παρω τον hd600x 'h hd-67. ειναι κοντα στην τιμη και θα ηθελα να μου προτινεται καποιον απο τους δυο 'η καποια αλλη λυση για 3d.
αν στη λιστα συμβατοτητας πιστευεται οτι καποιος αλλος προβολεας ειναι καλυτερος σας παρακαλω να μου το πειτε