αγορά προβολέα έως 800 ευρώ

χαρης1

New member
10 March 2014
4
καλησπέρα σε όλους αποφάσισα να αγοράσω προβολέα από 0 έως 800 εβρω και δεν ξέρω τίποτα από προβολικά, τον θέλω κύριος για ταινίας αποτε θα πρέπει ναι έινια hd λογικα ? ο χορός που έχω διαθέσιμος έιναι τεράστιος πλάτος 4 μετρα(άμα μπει πανί χωρίς 2.5m) ύψος ύψος 2.70 πάτωμα έως ταβάνι και η απόσταση του προβολέα έως 6 μετρα περίπου η αγορά θα γίνει κάπου πριν το καλοκαίρι τι μου προτείνεται ?

Καλησπέρα και καλώς ήλθες στο φόρουμ!:smile:

Αν θέλεις, δώσε μας μερικές πληροφορίες ακόμα, όπως:

Απόσταση θέασης
Απόσταση τοποθέτησης του προβολέα
Αν υπάρχει εμπόδιο στη θέση της οθόνης όπως μια τηλεόραση για παράδειγμα
Ο προβολέας που θα τοποθετηθεί (χαμηλά ή ψηλά)

Ξεκινάμε με αυτά και βλέπουμε...

Re: Απάντηση: αγορά προβολέα έως 800 ευρώ

Απόσταση θέασης 0-6m
Απόσταση τοποθέτησης του προβολέα 0-6m
Αν υπάρχει εμπόδιο στη θέση της οθόνης όπως μια τηλεόραση για παράδειγμα οχι εμποδιο στο 2.5μ πλατος για τα 4μ ενα καλοριφέρ για αρχή θα πεζό στον τειχο
Ο προβολέας που θα τοποθετηθεί (χαμηλά ή ψηλά) ψηλα

Το rainbow είναι κάτι τελείως υποκειμενικό και προσωπικό για τον καθένα. Πρέπει να δεις μόνος σου τον προβολέα για να κρίνεις. Αυτοί που γράφουν ότι βλέπεις εύκολα rainbow σε έναν προβολέα που λειτουργεί με τροχό αναγκαστικά λόγω τεχνολογίας είναι άσχετοι.

Re: Απάντηση: αγορά προβολέα έως 800 ευρώ

τελικά αγόρασα τον Benq 1070 αλά δεν ξέρω άμα το ups που έχω ειναι συμβατό και χρειάζεται να πάρω κενουριο
ZSt7gQm.jpg

βαλτου φορτιο γυρω στα 280~300 watt και αν αντεχει 2 λεπτα τοτε ειναι οκ.

500VA που γράφει χ 0,6 σημαίνει ότι είναι για 300 Watt, άρα οριακά θα κρατήσει, βέβαια όπως έχω ξαναπεί το θες για το χρόνο που θα μεσολαβήσει απ τη διακοπή έως να πιάσεις το τηλεχειριστήριο και να τον κλείσεις κάπου στα 5 δεύτερα αν το χεις δίπλα σου, μετά δουλεύουν μόνο τα ανεμιστηράκια με φορτίο της τάξης των 10 Watt για περίπου 1-2 λεπτά μέχρι την πλήρη ψύξη της λάμπας.