Αγορα προβολεα..Help

σε 5-6 δισκακια που δοκιμασα ναι,αλλαξα και ολα τα καλωδια hdmi μπας και αλλαξει κατι αλλα μπα..

Μιλωντας σημερα με την αλμαν και με μια πολυ ευγενικη κυρια μου προτεινε να προχωρισουμε σε αλλαγη μηχανηματος και σε περιπου δεκα μερες θα ερθει καινουργιο τις κουτας.

ΥΓ.ερωτηση στους κατοχους η σε οποιους εχουνε δει τον συγκεκριμενο,οταν ειναι σε στανταρ mode το παραθυρακι του μενου φαινεται ευκρινεστατα,οταν το γυρισω σε cinema mode τοτε φαινεται πολυ θολα..ισχυει και σε σας

Αν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα μην ψάχνεις calibration, πάρε ένα τηλ. στη CPI και συζήτησε το με τον υπεύθυνο πωλήσεων των BenQ, τον κ. Μαραμπότο. Πιστεύω οτι θα βρεθεί η άκρη και σύντομα.

Φιλικά
Γιώργος.
..............:grandpa:

Μιλωντας σημερα με την αλμαν και με μια πολυ ευγενικη κυρια μου προτεινε να προχωρισουμε σε αλλαγη μηχανηματος και σε περιπου δεκα μερες θα ερθει καινουργιο τις κουτας.

Απλά, παράδειγμα προς μίμηση για πολλές (μεγάλες) εταιρείες του χώρου.....:grinning-smiley-043

Καλημερα επικοινωνησα σημερα με την ALMAN και μου ειπαν οτι περιμενουν το καινουργιο μηχανημα να ερθει απο το εξωτερικο και οτι μαλλον θα γινει αλλαγη με τον w6500..??ξερουμε κατι γιαυτον?

Απότι φαίνεται είναι νεότερος και καλύτερος από τονW6000.
Μάλλον είσαι από τους τυχερούς που μέσα από την ατυχία τους ,τους βγαίνει κάτι καλό τελικά!!!
Πάντως αυτήν την αλλαγή σε καλύτερο μοντέλο την κάνει συχνά η BenQ (και με τη σειρά της η ΑΛΜΑΝ) και μπράβο τους!

Εχει Dynamic Contrast Ratio 60,000:1 εναντι 50,000 του W6000.

Μαύρα τα μαdata.
icon10.gif

Χμ.. Η διαφορά στο dynamic contrast μπορεί να οφείλεται απλά σε διαφορετικό firmware. Ίσως ξέρει κάτι ο Μανώλης για αυτό.

Vader, όχι, δεν είναι λιγότερο "data"! Είναι ακριβώς όσο "data" είναι και ο W6000! :p

:flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.