αγορά προβολέα

ναι μέχρι εκεί πάει γιατί θα χρειαστώ 2 κομμάτια και 2 πανιά

νομίζω ότι το καλύτερο value for money είναι το infocus από αυτά τα λίγα που έχω καταλάβει.

έχει και μερικά έξτρα δώρο με τον infocus,μια βάση και ένα καλώδιο. Ίσως να κάνει η βάση και να μην χρειαστώ κάτι άλλο.

φυσικά μπορώ να πάρω 1 optima και 1 infocus.δεν χρειάζομαι 2 προβολείς αν δεν πάει 9,10 το βράδυ δεν θα γεμίζει η καφέ.

όλα με καλή ανάλυση κ πολύ καλή τιμή. μια χαρά θα είναι για δεύτερη επιλογή αφού βραδιάσει κ θα είναι ακόμα καλύτερα αν το βράδυ θέλω να βάλω ταινία.

που είναι αυτό το κατάστημα?αν είναι Αμερική θα δυσκολευτω πολύ να τα φέρω εδώ λόγο μεγάλου κόστους μεταφορικών.πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν είναι τόσο ακριβά.

όλα με καλή ανάλυση κ πολύ καλή τιμή. μια χαρά θα είναι για δεύτερη επιλογή αφού βραδιάσει κ θα είναι ακόμα καλύτερα αν το βράδυ θέλω να βάλω ταινία.

που είναι αυτό το κατάστημα?αν είναι Αμερική θα δυσκολευτω πολύ να τα φέρω εδώ λόγο μεγάλου κόστους μεταφορικών.πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν είναι τόσο ακριβά.

Προβολεα δεν θα παρεις απο Αμερικη(το projector cetral ειναι ιστοσελιδα με reviews και οχι καταστημα) αλλα απο καπου που θα ισχυει η εγγυηση στην Ελληνικη αντιπροσωπεια. Δλδ η ΕΕ η Ελλαδα. Σου προτεινω να παρεις απο Ελλαδα ωστε αν συμβει κατι και χρειαστεις και καποιο service να το εχεις μεσα σε λιγες ημερες. Ενας προβολεας ειδικα για την καθημερινη χρηση που τον θες θα χρειαζεται καποια συντηρηση και ισως καθαρισμο και καλο θα ηταν να υπαρχει καποιος στην Ελλαδα να στο κανει σε λιγο χρονο.

Τσεκαρε στο skroutz.gr για καθε εναν απο τους προβολεις που εχεις βαλει και αν δεν υπαρχει πηγαινε στο επομενο μοντελο της ιδιας εταιρειας με τα ιδια lumens.

Πχ στο σκρουτζ βλεπω τον ΒenQ MW721 απο 668 ευρω, ο Optoma GT760 απο 669(βαζω μονο τα μαγαζια στην Ελλαδα γιατι τα αλλα εχουν και μεγαλα ταχυδρομικα κοστοι).

ναι θα κοιτάξω πρώτα Ελλάδα αλλά και εξω γιατί αν έχει μεγάλη διαφορά την τιμή θα τα πάρω από Ευρώπη.με τόσο μεγάλο ποσό δεν θα μου χρεώσουν μεταφορικά νομίζω εντός ΕΕ.

ωραία σας ευχαριστώ πολύ.έμαθα αρκετά πράματα κ βρήκα μια άκρη με τους προβολείς.μόλις πάρω κάτι θα ενημερώσω.