Αγορα προβολεα

19 June 2006
356
ΚΙΛΚΙΣ
Μετα απο την ωριμη σκεψη και αφου ειχε προηγηθει θεαση στο γραφειο του Μιχαλη Μελιδη, τον οποιο ευχαριστω,κατεληξα στην αγορα προβολεα.Και φυσικα το ονομα αυτου sony topaz.
Οι πρωτες εντυπωσεις αρυθμιστος ειναι η τρομερη του ευκρινεια τα ζωντανα χρωματα και το πολυ καλο του μαυρο για lcd.Πιστευω οτι η ποιοτητα εικονας αξιζει πολυ παραπανω απο τα 1000 πανω 1000 κατω ευρω που κοστιζει.
Αφου κανω καποιες πρωτες ρυθμισεις θα ακολουθησουν και φωτογραφιες.

Α!!! ρε αυτός ο Μιχάλης όσοι τον επισκέπτονται βρίσκονται την επόμενη με ένα προβόλη στο σπίτι τους.
Να είσαι καλά ρε Μιχάλη που μας ανοίγεις τα μάτια σε τόσες ίντσες.
Λοιπόν καλορίζικος ο Sony σου και καλές θεάσεις.
Μάλλον τώρα στα κοντά έρχεται και η σειρά μου.

Α!!! ρε αυτός ο Μιχάλης όσοι τον επισκέπτονται βρίσκονται την επόμενη με ένα προβόλη στο σπίτι τους.
Να είσαι καλά ρε Μιχάλη που μας ανοίγεις τα μάτια σε τόσες ίντσες.
Λοιπόν καλορίζικος ο Sony σου και καλές θεάσεις.
Μάλλον τώρα στα κοντά έρχεται και η σειρά μου.
Eσύ κοίτα να κάνεις κουμάντο για προβολέα κι άσε τις τηλεοράσεις. Στο τσαφ σε γλύτωσα.
Να δίνεις 2500 ευρά για 42" και να νομίζεις ότι βλέπεις μεγάλη εικόνα; Επειδή είναι Full HD;
Αν οι ίντσες δεν είναι πάνω από 90, δεν κάνεις τίποτα τη σήμερον.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ και ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!!! τιποτα ρυθμισεις παιζουν για αυτον (ειμαι στις 65 ωρες):SFGSFGSF::SFGSFGSF::firstprize::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας.Μιχαλη εχεις καιρο να ανεβεις στο Κιλκις μου φαινεται.Θα σε παρω τηλ. να τα πουμε.
Θα ανέβω σύντομα Κοσμά.
Ο Κρυωνάς θα βάλει το ΒΒQ για να τσιμπήσουμε και τίποτα ρυθμίζοντας τον τοπάζ.

Καλές θεάσεις και απο εμένα Κοσμά. Μάλλον θα σε ακολουθήσω εκτός και εάν καταλήξω στο HD73. Δεν έχω δει όμως κανέναν από τους δύο και αυτό μάλλον είναι μεγάλο πρόβλημα.

Μιχαλη σε περιμενουμε.Αντε γιατι βλεπω οτι ο Κρυωνας με τα τοσα πηγαινελα στην Αθηνα πρεπει να εχασε 2,5 κιλα και πρεπει να τα αναπληρωσει.
Γιαννη μαλον σε βέπω με topaz και οχι optoma.